2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

anladım canım, 10 unda döllendiğini düşünürsek 6 gün geçmiş erken de yerleşmiş olabilir, döllenmeden itibaren rahime yerleşinceye kadar embriyo az da olsa betahcg salgılıyor ama kana geçmiyor çünkü yerleşmediği için , belirtileriin ne zaman başladı, belki vücut o az miktarda salgılanan hormona tepki gösterip belirtilere başlayabilir, çünkü ilk gebeliklerde döllenmeden 24 saat sonra kusma oluyor ama yaşı küçük olan kişilerde bu böle, 30 yaşın üstünde 1 hafta sonra başlıyor, inşallah hamişsindir canım :)

27 yasındayım. sıskınlık bulantı bu sabah basladı. kısmet ınş hayırlısıysa oleyımdır:KK70: aslında hıc dusunmemek kendını dınlememek lazım. bole yapmayınca herseyı gebelıge yoruyo ınsan.yok orama bu oldu surama su oldu dıye hamıle oldugunu dusunuyo ınsan koyver gıtsın demek lazım ama o da olmuyo işte:KK1::KK52::KK37::nazar:

Kızlar beta hcg 97 bugün adet günüm normal mi ya. 2 gün sonra yeniden test. İnşallah yine kimyasal olmaz :KK43:

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gözün aydın canım benim içini ferah tut bu defa sıkı sıkı yapışacak sana annesi :) Listeye ekliyorum

Kızlar beta hcg 97 bugün adet günüm normal mi ya. 2 gün sonra yeniden test. İnşallah yine kimyasal olmaz :KK43:

Kuzum tebrik ederim hamişsin. Hadi hayırlısı olsun. Daha şimdiden böyle şeyler düşünülür mü ya iyi düşün iyi olsun.

Gözün aydın canım benim içini ferah tut bu defa sıkı sıkı yapışacak sana annesi :) Listeye ekliyorum

İnşallah canım benim Allah razı olsun sizden. Allah hepimize hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Kuzum tebrik ederim hamişsin. Hadi hayırlısı olsun. Daha şimdiden böyle şeyler düşünülür mü ya iyi düşün iyi olsun.

Sağol canım inşallah bı kez tutunur. Çok teşekkür ederim Allah seninde gönlüne göre versin inşallah

Kızlar neler yapıyorsunuz.. Reglın gecıkmenın 2. Günündeyım. Bugün öğlen karamel rengınde sarı akıntı geldı. Zaten bırkac gündür sarı akıntı gelıyor ama bugünkü yoğun kıvamdaydı. Dünkü ovulasyon testım pozıtıf belırgın hafıf silik. Erken gebelık testınıde bugün yapmayı düşünüyorum. Bırkac gün öncede sümüksü akıntı gördüm beyaz bırkere. Hafif batmalarım oluyor e yorgunluk.
Kızlar sizce ben hamilemıyım... Ovulasyon neden regl günü pozıtıf cıksın? Ve bu sarı azda olsa akıntılar.. Bilen veya böyle yaşayan bırı varsa yardımcı olabilirmi cok merak edıyorum kızlaar ya ????
Kızlar az önce kahverengı akıntım geldı normel adet gıbı sızce adetmı oldum ??

Kızlar neler yapıyorsunuz.. Reglın gecıkmenın 2. Günündeyım. Bugün öğlen karamel rengınde sarı akıntı geldı. Zaten bırkac gündür sarı akıntı gelıyor ama bugünkü yoğun kıvamdaydı. Dünkü ovulasyon testım pozıtıf belırgın hafıf silik. Erken gebelık testınıde bugün yapmayı düşünüyorum. Bırkac gün öncede sümüksü akıntı gördüm beyaz bırkere. Hafif batmalarım oluyor e yorgunluk.
Kızlar sizce ben hamilemıyım... Ovulasyon neden regl günü pozıtıf cıksın? Ve bu sarı azda olsa akıntılar.. Bilen veya böyle yaşayan bırı varsa yardımcı olabilirmi cok merak edıyorum kızlaar ya ????

Canım benden bugün sarı yoğun bit akıntı geldi parça gibiydi. Bugün yarın adet günüm normalde. Beta hcg 97 çıktı. Test yaptırmış mıydın

Canım benden bugün sarı yoğun bit akıntı geldi parça gibiydi. Bugün yarın adet günüm normalde. Beta hcg 97 çıktı. Test yaptırmış mıydın

hayırlı olsun canım ben test yaptırmadım bugün erken gebelık testı yapıcam belkı. Sence hamılemıyımya kahverengı akıntı geldı az önce

Canım hiç bir fikrim yok akıntı benim sık yaşadığım bir şey ama hamilelikte nasıl oluyor bilmiyorum. Gebelik testini bugün değilde yarın sabah ilk idrarınla yap canım.

Canım hiç bir fikrim yok akıntı benim sık yaşadığım bir şey ama hamilelikte nasıl oluyor bilmiyorum. Gebelik testini bugün değilde yarın sabah ilk idrarınla yap canım.

canım ya reglımn 2. Günü akşam yapsam cıkmazmı? Ovulasyon testım dün pozıtıf hafıf sılikti. Hamıle olablırmyım

hayırlı olsun canım ben test yaptırmadım bugün erken gebelık testı yapıcam belkı. Sence hamılemıyımya kahverengı akıntı geldı az önce

Canım yerleşme kanaması olabilir diyorlar öyle olunca ama bence test yaptır. Yada sabah idrarında kendin yap

Canım yerleşme kanaması olabilir diyorlar öyle olunca ama bence test yaptır. Yada sabah idrarında kendin yap

canım ıns öyledır hayırlısı.. Normel akıntı gıbı gelmıs damla seklınde degıl ama ıns öyledır

X