Allah'ım nasip ederse yarın göreceğiz halasıyla. Babamız yurtdışında.
İnşallah her şey yolundadır.
hadı bakalım canım gorus kuzunlA YARIN
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah'ım nasip ederse yarın göreceğiz halasıyla. Babamız yurtdışında.
İnşallah her şey yolundadır.
Normalde bugün yumurtlamam gerekiyor fakat benim uzayan akıntım 2 gün önce geldi ve bizim ilişkide o gün oldu ama göğüslerimde bir şey yoktu şuan göğüslerimde hassasiyet var dokunuyorum hemen ağrılı bir şekilde göğüs uçlarım çıkıyor. Çok heyecanlıyım acaba öylesine yaptıkta bebiş mi geliyor bize.
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah
hadı hayırlısı canım allahım en kısa zamanda kucagına almayı nasıp etsın
amin canım inş senın nasıl gidiyor
Normalde bugün yumurtlamam gerekiyor fakat benim uzayan akıntım 2 gün önce geldi ve bizim ilişkide o gün oldu ama göğüslerimde bir şey yoktu şuan göğüslerimde hassasiyet var dokunuyorum hemen ağrılı bir şekilde göğüs uçlarım çıkıyor. Çok heyecanlıyım acaba öylesine yaptıkta bebiş mi geliyor bize.
bu kadar erken belirti olcagını sanmıyorum canım ama belli de olmaz inşallah bebiş geliyodur :)
Of bilmiyorum valla canım ya geliyorsa da kısmet. Normalde yumurtlama günüm bugün ama ben 2 gün önce yumurtladığımı düşünüyorum akıntıdan dolayı bugün tık yok ama arkadaşım madem yaptınız bir şey bugünü de değerlendirin tam olsun diyor. Dün birşey olmadı bugün olsa mı acaba diyorum ama ben 2 gün önce yumurtladıysam bugün yapsak tutar mı ki bilen var mı?
Of bilmiyorum valla canım ya geliyorsa da kısmet. Normalde yumurtlama günüm bugün ama ben 2 gün önce yumurtladığımı düşünüyorum akıntıdan dolayı bugün tık yok ama arkadaşım madem yaptınız bir şey bugünü de değerlendirin tam olsun diyor. Dün birşey olmadı bugün olsa mı acaba diyorum ama ben 2 gün önce yumurtladıysam bugün yapsak tutar mı ki bilen var mı?
slm kızlar nasılsınız bakalım yenı hamısler var sayfada hayırlı olsun saglıkla kucaklarına almak nasıp etsın inş mogami ne durumdasın uzum nasıl gıdıyor hamılelık pelın7 senıde tebrık ederım
canım ıyı allaha sukur mıde bulantıları oluyo arada cumartesı gunu doktora gıdıcem ıste kalp atısını dınlemek ıcın hayırlısı bakalım ıste sen nasılsın durumlar nasıl
canım ıyı allaha sukur mıde bulantıları oluyo arada cumartesı gunu doktora gıdıcem ıste kalp atısını dınlemek ıcın hayırlısı bakalım ıste sen nasılsın durumlar nasıl
-
Merhaba canım Allah sağ salim kucagına almayı nasip etsin bebişini...sana birşey soracaktım canım sen testını ne zaman yaptın benım bat sanırım
19-20 bugun yapsam çıkarmı
Merhaba gebeliğinizi öğrenmenizle adet gününüz arasında kaç gün vardı? Önce de çıkabilir mi merak ediyorum da?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi