2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

inşallah canım yaa, umutlandırdın beni saol. bakalım yarın da yapcam. yarın 3 gün kalmış olcak. şuan pc başında bile sol kasığım batıp duruyor, idrarım kopkoyu ki çok su içiyorum. hayırlısı..

Bakalım kızlar herşey çıkışta eczanenın önünden geçerken belli olacak :)

Dayanamayacak alacaksın bence ama ben nildayada katılıyorum herkes bir değil bekleyerek daha çok stres olacaksan bekleme. En önemli faktör stres olduğuna göre onu kendimizden uzak tutmalıyız. Ben neden önemsemiyorum zaten düşündüğüm ay bu ay değildi ama eşimi dinledim. Bu ay olursa Barcelona seyahatim yatar, uçak biletlerim yanar ama üzülmem. Belki de orda doğum yaparım hiç belli olmaz. Ben o nedenle kafaya takmıyorum. Benim istediğim ay olsaydı belki hamiş kalayım diye ayaklarımı havaya dikecek, yan yatacak, duş almayacak, görevmiş gibi sevişecektim ama şimdi sadece biz birlikte olmak istediğimiz için birlikte olduk olursa bizede sürpriz olacak çünkü ben hamiş kalmak isteyenlerin yaptıklarının tam tersi şeyler yaptım. Arkadaşımda senin kafa çok rahat ya hapıda yeni bıraktın, rahim de hazır dedi doktor sen bu ay kesin hamişsin kızım dedi. İşte beni şimdi stres bastı gezimden kalıcam diye.

Hım bende bugun çok su içtim o zaman sen yarın sabahtan yap olumlu veya belirgin çıkarsa bende bir düşüneyim :)
benimki olumsuz çıkarsa yapmıcaksın yani :)) sen bilirsin tabi de cesaret etmelisin bence, neyden kaçıyorsun, ya seninki olumlu benimki negatifse, bunları allah bilir.. inşallah ikimizinde yüzü güler canım

Böyle çok isteyenleri görünce allahın gücüne gitmesin ama benden alsın onlara versin bana da istediğim zaman versin diyorum yeminle. İnşallah siz çok isteyen kızlar bu ay hepiniz hamişsinizdir.

Hım yok canım biz görevmi gibi ilişkiye girmiyoruz bizde normalde düşünmüyorduk eşim istedi oldu ama ben yinede çok heyecanlı ve meraklıyım ilk defa olan birsey di belki onunda etkisi vardır

Böyle çok isteyenleri görünce allahın gücüne gitmesin ama benden alsın onlara versin bana da istediğim zaman versin diyorum yeminle. İnşallah siz çok isteyen kızlar bu ay hepiniz hamişsinizdir.
inşallah hepimiz hamişizdir canım benim, eminim burdaki herkes çook istiyordur, kimse durduk yere burda fikir beyanında bulunmaz, inşallah rabbim isteyen herkese versin

benimki olumsuz çıkarsa yapmıcaksın yani :)) sen bilirsin tabi de cesaret etmelisin bence, neyden kaçıyorsun, ya seninki olumlu benimki negatifse, bunları allah bilir.. inşallah ikimizinde yüzü güler canım

Canım ben kendımı tanıyorsam muhtelemen cıkısta alıp yapacagım :) benı de yapmaya yonlendıren sen oldun senın sonucu gorunce ve senınde dort gun kala yaptıgını gorunce

merhaba kızlar hepimızın hakkında hayırlısı ınsallah hepımız istediğine en kısa surede kavusur.

menstural siklisümün 16. gunundeyım.ateşim yukselmeye devam edıyo. bugun 37.2. gögüslrmde şişkinlik arttı.sankı bıraz ısılarıda artmıs gıbı gelio
bu gecede sırt bel ağrısından uyuyamadım.ha bıde psıkolojık olmadıgına emınım tum gun sabahtan berı mıdem bulandı yemek yemek ıstemedım hıc. evet bulantı erken gıbı ama ne bıleyım bugun oleydım ıste. bazen adet oncesıde bulantı olabılıyormus. kısmet bakalım. ya regli beklıcez yada bebişi. kaldı 8 gun

Canım ben kendımı tanıyorsam muhtelemen cıkısta alıp yapacagım :) benı de yapmaya yonlendıren sen oldun senın sonucu gorunce ve senınde dort gun kala yaptıgını gorunce

:)) saol canım seni cesaretlendirdiysem ne mutlu bana, valla ben eşime sürpriz yapcam diye deli gibi hergün yapıyorum, netten toplu sipariş verdim testleri :)) ama haberi yok tabi eşimin :)) doğum günüm bi kaç gün sonra, umutla o gün sürpriz yapcam heyecanını taşıyorum ve hergün yapıyorum, bizim de ilk bebeğimiz olcak nasipse, ondan yerimde duramıyorum, son 4.... finale az kaldı....:)

Polikistik icin mi vermiş peki ? Byarada kac yasindasin ki canim

yumurtlama gününü biliyor musun peki canım, ona göre hesap yapalım, erken döllenmeyse eğer döllenmenin üzerinden 5-7 gün sonra yerleşiyor rahme ve o zaman beta hcg salgılanmaya başlıyor, ilk belirtiyi genelde gögüsler veriyor, yerleşme esnasında da kasık batmaları yaşıyosun genellikle, hissettin mi böyle şeyler? yani adetin 10. günü falan yumurtladıysan 16. gün rahme yerleşir.daha yeni betahcg salgılanmaya başlamış demektir, 10 undan önce döllendiysen belirti verebilir

sıklusum 24 gun. akıntı kontr. vs. 9-10 hazıranda yumurtladıgımı dusunmemı sağlıyo o donem kasıklarımda batma falan olmustu. ogleden sonradan berı sol kasıgımda cekme oluyo.sanı bır ıplık var ve ozellıkle o ıpı dıssarı dogru cekıyorlar gıbı oluyo su an bıle devam edıyo agrı. tabı adet belırtılerıde boyle oluyo.

HAZİRAN BAT

Dgy -------------------------> 1 Haziran ----------> 6. deneme ----------> HAMİŞ
Esra_the_teacher----------> 3 Haziran ----------> 2. deneme ---------->
Karabiberim999 ------------> 3 Haziran ----------> 1. deneme ---------->
Abcdefcd -------------------> 5 Haziran ----------> 5. deneme ---------->
Bendimahi ------------------> 5 Haziran ---------> 10. deneme ---------->
Seanna ---------------------> 5 Haziran ---------> 11. deneme
Kardeleeeen ----------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme
Tazegelin2323 --------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme ---------->
Ezma001 --------------------> 9 Haziran ---------> 5. deneme
Azee13 ----------------------> 9 Haziran ---------> 2. deneme ----------->
Secido -----------------------> 9 Haziran ---------> 9. deneme
Buurrrcccuuuuuu -----------> 9 haziran ----------> 2. deneme ----------> HAMİŞ
26May -----------------------> 10 Haziran --------> 2. deneme
Pelin7 -----------------------> 12 Haziran ----------> 2. deneme ----------> HAMİŞ
Melin54 ----------------------> 12 Haziran --------> 1. deneme
Sekme -----------------------> 13 Haziran --------> 2. deneme ----------->
Wuslt ------------------------> 13 Haziran ---------> 3. deneme ---------->
Misslaydbird ----------------> 14 Haziran ---------> 1. deneme
Hrsygzl ----------------------> 15 Haziran --------> 2. deneme
Esra51 -----------------------> 16 Haziran --------> 4. deneme ------------>
Nazligamzelim ---------------> 16 Haziran ---------> 3. deneme ----------->
Nursekbr ---------------------> 16 Haziran ---------> 1. deneme ----------->
Mogami ----------------------> 17 Haziran ---------> 2. deneme
Waysofmom -----------------> 18 Haziran ---------> 2. deneme -----------> HAMİŞ
Kilislielos --------------------> 19 Haziran ---------> 13. deneme
Eslemim ----------------------> 19 Haziran ---------> 8. deneme
İsimsizcisim -----------------> 20 Haziran ----------> 2. deneme
nilda_s -----------------------> 20 Haziran ---------> 3. deneme
elisa -------------------------> 20 Haziran ----------> 1. deneme
Candy_88 -------------------> 21 Haziran ----------> 1. deneme
Iustitia -----------------------> 24 Haziran ----------> 1. deneme
Emilinarzusu ----------------> 26 Haziran ----------> 2. deneme
Oksijen88 --------------------> 26 Haziran ---------> 1. deneme
Blummmm -------------------> 30 Haziran -----------> 3. deneme
BenimAskPastam ------------> 30 Haziran -----------> 1. deneme

TEMMUZ BAT

Karabiberim999 -------------> 1 Temmuz ---------> 2. deneme
ofaskmiacaba ----------------> 2 Temmuz --------> 3. deneme
Ysmn1096 --------------------> 2 Temmuz --------> 10. deneme
Lovely35 ----------------------> 2 Temmuz --------> 1. deneme
Abcdefcd --------------------> 2 Temmuz ---------> 6. deneme
Kocamlaben -----------------> 3 Temmuz ---------> 1. deneme
Esra_the_teacher ----------> 4 Temmuz ---------> 3. deneme
Pettyy -----------------------> 4 Temmuz ---------> 2. deneme
Zzzzynpppp -----------------> 5 Temmuz ---------> 3. deneme
Nazligamzelim --------------> 9 Temmuz ----------> 4. deneme
Esra51 ----------------------> 11 Temmuz --------> 5. deneme
Wuslt ------------------------> 12 Temmuz --------> 4. deneme
Sekme ----------------------> 15 Temmuz ---------> 3. deneme

Not: Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz sayfaya yazabilirsiniz.
Gazamız mübarek olsun

Son düzenleme:
Kızlar beta hcg 97 bugün adet günüm normal mi ya. 2 gün sonra yeniden test. İnşallah yine kimyasal olmaz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

anladım canım, 10 unda döllendiğini düşünürsek 6 gün geçmiş erken de yerleşmiş olabilir, döllenmeden itibaren rahime yerleşinceye kadar embriyo az da olsa betahcg salgılıyor ama kana geçmiyor çünkü yerleşmediği için , belirtileriin ne zaman başladı, belki vücut o az miktarda salgılanan hormona tepki gösterip belirtilere başlayabilir, çünkü ilk gebeliklerde döllenmeden 24 saat sonra kusma oluyor ama yaşı küçük olan kişilerde bu böle, 30 yaşın üstünde 1 hafta sonra başlıyor, inşallah hamişsindir canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…