kuzum önce bi gebelik testi yap benim arkadaşım hamile kaldığını bilmeden hormon testi yaptı ve prolaktini yüksek çıktı tam tedaviye başlayacakken test yaptı ve hamile olduğunu öğrendi prolaktini bu yüzden yükselmiş
amin lovely isteyen herkese nasip etsin Rabbim.bana da dua edin once su süreci saglikla ve dogal yollarla atlatayimTazegelin kıyamam sana ya inş. allahım en kısa sürede hayırlısıyla sağlıklı sıhatli bir bebiş versin sana.
Kızlar bana ilginç bişeyler oluyor. Bugun 4/2 tansiyonla hastanelik oldum dilim kollarım uyuştu. Alerji hapı kullanıyordum hamilelikte yasak. Testim negatif çıkınca başlamıştım. Bugün hastanelik olunca eve gelip bir test yapayım dedim çift çizgi.. Ne yapacağımı bilemez haldeyim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ay yok artık dalga geçer gibi. Ne yaptığını zannetmiş bu adam.Çok sinirlendim.
amin lovely isteyen herkese nasip etsin Rabbim.bana da dua edin once su süreci saglikla ve dogal yollarla atlatayim
kız sinirdengözüm döndü yaa deli oldum manyak mıdır nedir?
kızlar siz de orda çizgi görüyor musunuz?
hımm pekıKüçük bir olasılık var canım belkı geç dollenmedir ama çizgi gibi değil dalgalanma gibi duruyo belli belirsiz, kan testi yaptır eğer olasılık varsa.Hakkında hayırlısı olsun ınsallah
hımm pekı4 gün var bekleyelim bakalım
İnşallah canım sende kolaylıkla atlatırsın.
Birşey demedin mi canım? Ben size sordum doğum kontrol hapı mı diye bana hayır dediniz ama doğum kontrol yazmışsınız ben size bebek düşündüğümü korunmayacağımı söyledim neden böyle yaptınız diye.
Kızlar bana ilginç bişeyler oluyor. Bugun 4/2 tansiyonla hastanelik oldum dilim kollarım uyuştu. Alerji hapı kullanıyordum hamilelikte yasak. Testim negatif çıkınca başlamıştım. Bugün hastanelik olunca eve gelip bir test yapayım dedim çift çizgi.. Ne yapacağımı bilemez haldeyim
Gecmis olsun canim bebeginde hayirli olsun insallah saglikli sorunsuz gebelik gecirirsin
canım ben dayanamadım valla, hergün de yapmayı düşünüyorum. yap bence, en azından şüphen gider. son güne kadar yap al 3 -5 taneİçimden bir ses 20 sini bekleme bugun test yap diyor biliyorum olsa bile çıkkmayacak ama beklemekte zor geliyor:26:
evet canım çizgiyi görüyorum ben de kenarları da pembe hafif ama ortası değil, 4 gün var hergün yapcam napiim cok merak ediyorumCanım uzaktan resmi büyültmeden bakınca çizgi gibi duruyor ama çok silik fakat pembeliğini görebiliyorum. Yakınlaşınca bir çizgi var ama dağılmış olduğunu iyice anlıyorum. Test bozuk olabilir bu testi yarın sabah ki idrarınla tekrarla.
canım ben dayanamadım valla, hergün de yapmayı düşünüyorum. yap bence, en azından şüphen gider. son güne kadar yap al 3 -5 tane
yap, yap yap :)İçimden bir ses 20 sini bekleme bugun test yap diyor biliyorum olsa bile çıkkmayacak ama beklemekte zor geliyor:26:
İçimden bir ses 20 sini bekleme bugun test yap diyor biliyorum olsa bile çıkkmayacak ama beklemekte zor geliyor:26: