2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Yapma canım. Stres bu işin en büyük düşmanı kafaya takınca olmuyor bunu bir çok yerde okudum. Adet tarihini en azından 2 gün geçsin öyle yap derim.

Haklısın aslında kuzenımde öyle diyor ama 4 gunde çok uzun geliyor suan merak ediyorum

Hım seni dinleyip alacagım bir tane peki sabahmı yapmalıyım eve gidince yapsammı canım çok heyecanlandım şimdi
sabah yap canım, ben sabah yapamadım hemen çıkmam gerekti evden, şimdi yaptım böle bulanık bişi, belki sabah yapsaydım daha ii olacaktı, gün boyu sürekli su içtim haliyle seyrelmiştir kanda

Haklısın aslında kuzenımde öyle diyor ama 4 gunde çok uzun geliyor suan merak ediyorum

Canım 4 gün hiçte uzun bir zaman değil. Ben artık günler nasıl geçiyor anlamıyorum bile. Hele çalışırken su gibi akıp geçiyor bilmiyorum çalışıyormusun ama. Bence sabredebilirsin ve etmelisinde. Ben bekle derim böyle daha çok stres olacaksın. Mesela benim batım 2 temmuz ve adetim 28 günde bir düzenli en azından 5 gün geçmeden o gebelik testini elime almayacağım.

Canım 4 gün hiçte uzun bir zaman değil. Ben artık günler nasıl geçiyor anlamıyorum bile. Hele çalışırken su gibi akıp geçiyor bilmiyorum çalışıyormusun ama. Bence sabredebilirsin ve etmelisinde. Ben bekle derim böyle daha çok stres olacaksın. Mesela benim batım 2 temmuz ve adetim 28 günde bir düzenli en azından 5 gün geçmeden o gebelik testini elime almayacağım.

Hım anladım canım evet çalısıyorum evet zaman geciyor ama gün içerisinde aklım hep onda

sabah yap canım, ben sabah yapamadım hemen çıkmam gerekti evden, şimdi yaptım böle bulanık bişi, belki sabah yapsaydım daha ii olacaktı, gün boyu sürekli su içtim haliyle seyrelmiştir kanda

Hım bende bugun çok su içtim o zaman sen yarın sabahtan yap olumlu veya belirgin çıkarsa bende bir düşüneyim :)

nilda_s sen bana hamilesin gibime geliyor. Bilmiyorum ama testinde bana hamilelik var gibi geldi sadece testi sabah yapmadığın ya da bozuk olduğu için böyle dağılmış olabileceğini düşünüyorum. Testlerinizi sabah ilk idrarınızla yaparsanız kesin sonuç alırsınız.

kuzum bi kan testi yap artık bu arada geçmiş olsun

Canım yaptırmıştım 6 gün önce 0,8 çıkmıştı. Bugün fenalaşınca idrar yapayım dedim. Bakalım yeniden kan verdim 1 saat sonra belli olcak. Doktorda serumun ilacın etkisi olacağını sanmam dedi. Umarım öyle olur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bence yapmaktan bişi olmaz, öyle de stres oluyor insan böyle de, olay kafada bitiyor, ama gün gün belki çok silikten koyuya doğru gidecegini göreceksinizz, veya görmeyeceksiniz. ne kaybedersiniz ki. yine de tercih sizin tabi..

Canım hiç duymadım ama doğum kontrolse neden bunu kullanasın ki? Yasmin de doğum kontrol hapı.

bu doğum kontrol değilmiş canım ama vazgeçtim zaten ilaç x grubu o sırada gebe klırsam allah korusun kalıcı sağlık problemleri yaratabiliyormuş bebekte

Canım Allah'ın izniyle birşey olmaz ben birşey duymustm bayanın bırı yenı hamıleymıs ama hamıle oldugunu bılmıyormus amelıyat olmus amelıyattan snra ögrenmıs hamıle oldgunu ve narkoz yedıgı ıcın korkmus doğal olarak unlu bır profa gıtmıs ve demıskı sen amelıyat oldugunda daha kan halınde oldugu ıcın hıcbırsey olmaz sen ıcını ferah tut demıs ve sapa sağlam doğmuş bebeği inşallah seninde öyle olacak içini ferah tut ve dua et canım

İnşallah canım benim Allah razı olsun. Hayırlısı olsun inşallah

Hım anladım canım evet çalısıyorum evet zaman geciyor ama gün içerisinde aklım hep onda

Bu en büyük yanlış işte. Böyle yaparak ilişkiyide görev haline getirmek. Aklını başka şeylere ver bende burdayım bol bol okuyorum araştırıyorum ama beynimi sürekli onunla meşgul edip kendimi strese sokmuyorum. Kendimi böyle şartladım.

bence yapmaktan bişi olmaz, öyle de stres oluyor insan böyle de, olay kafada bitiyor, ama gün gün belki çok silikten koyuya doğru gidecegini göreceksinizz, veya görmeyeceksiniz. ne kaybedersiniz ki. yine de tercih sizin tabi..

Bence her gün yaparak insan kendini strese sokuyor acaba test mi bozuk ya da acaba geç döllenme mi gibi kuruyor kafada halbuki beklese hiç bunları düşünmek zorunda kalmayacak ama herkes bir değil tabi ki belki sen beklersen stres olursun o nedenle herkes kendini biliyor hangisi doğru geliyorsa o yapılmalı.:KK34:

bu doğum kontrol değilmiş canım ama vazgeçtim zaten ilaç x grubu o sırada gebe klırsam allah korusun kalıcı sağlık problemleri yaratabiliyormuş bebekte

Canım sen kafana göre ilaç kullanma teratojenitesi en yüksek grup x grubu. Yarın başka bir doktora görünmeni tavsiye ediyorum

Bu en büyük yanlış işte. Böyle yaparak ilişkiyide görev haline getirmek. Aklını başka şeylere ver bende burdayım bol bol okuyorum araştırıyorum ama beynimi sürekli onunla meşgul edip kendimi strese sokmuyorum. Kendimi böyle şartladım.

Evet canım haklısın aslında ama elimde değil bazen umursamıyorum ama aklıma geliyor bazen

Evet canım onunla ilgili bir link paylaştım seninle. Ben kullanmaman taraftarıyım zaten doktorunda pek mantıklı gelmedi. Zaten gebelikten önce mutlaka doğru doktor seçilmeli. Ben öyle yaptım. Hamileliğimde bir sıkıntı görürsem şuan izlenimlerim çok olumlu o zaman değiştiririm yine alternatif doktorlarımı da önceden cepte tutuyorum.:KK1:

Bence her gün yaparak insan kendini strese sokuyor acaba test mi bozuk ya da acaba geç döllenme mi gibi kuruyor kafada halbuki beklese hiç bunları düşünmek zorunda kalmayacak ama herkes bir değil tabi ki belki sen beklersen stres olursun o nedenle herkes kendini biliyor hangisi doğru geliyorsa o yapılmalı.:KK34:

Bakalım kızlar herşey çıkışta eczanenın önünden geçerken belli olacak :)

haklısın canım ama işte beklerken de acaba hamilemiyim sorusunu soruyor insan ister istemez, merakını gidermekten bir sakınca olmaz diye düşünüyorum şahsen ben, yine de tabi herkes kendini bilir hangisinde daha az stres yaşayacaksa öyle davransın. ben biraz sabırsızım :)

X