2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

iyi dinlenmeler canım yoruldum dediğime bakma ben devam ederm o konuda ben pek yorulmuyorum

Hahahah blummmm keşke bende her zaman senin gibi olabilsem hiç halimiz olmuyor ama şu ara bayağı iyiyiz. Havalar sıcak üşüme derdi yok rahat rahat duş falanda alabildiğimiz için maşallahımız var.

Hahahah blummmm keşke bende her zaman senin gibi olabilsem hiç halimiz olmuyor ama şu ara bayağı iyiyiz. Havalar sıcak üşüme derdi yok rahat rahat duş falanda alabildiğimiz için maşallahımız var.

kısın duş derdi sorun canım. ben çalışmadığım için yorulmuyorum ama benımde eşim bankacı onun kafası cok yoğun oluyo bu ay 3. ayımız olduğu için onunda paçası tutuştu yorgunluğunu unuttu o da

Bizimde öyle kafası hep dolu oluyor ve canı istemiyor. Hep yorgun hissediyor kendini çünkü ama yazın duş külfet gibi gelmiyor. İşe gitmeden alıyor, gelince alıyor yatarken yine alıyor bende aynı şekilde. Zaten yazın geçirebilsek her anı suyun altında geçirmek istiyoruz öyle olunca bu da zor gelmiyor bu ara. Havaların ısınması bizim gibilere yaradı.

Canom çok üzüldüm ama allahtan gelene bişiy yapilmiyo maalesef inş diş gebelik değildir dur bakalim.neler olcak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sen ne olursamolsun medikal.tedavi iste bak benimki kendiliğinden düştü saglikli gebelik olmadigindan hayirlisi buymus ilk gebeliklerde doktorlarda normal karsiliyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bolbol duş ohhhh missssss

Tazegelin kıyamam sana ya inş. allahım en kısa sürede hayırlısıyla sağlıklı sıhatli bir bebiş versin sana.

Kizlar işten geldim sarjim azmis hemen takip bi solukta okudum 6 7 sayfayi :) güzel habee gelmemis ama hayirlisi olsun kizlar bugun avm de iki hamile arkadaşımla dolastik biraz cokk güzel muhabbetleri inşallah en kisa zamanda biz de hem gercekte hem de bu topic te konusmaya baslariz hamilelik lerimizi 😁😊

Selam kizlar bugun sabah doktora gittim hormon testi yaptirdim prolaktinim biraz yuksek cikti cocuk olmasini engelliyormus ilac verdi dusurmesi icin

İnşallah temmuz ayı ve en önemlisi Ramazan ayı bizlere şans getirir ve Ramazan bereketiyle hepimiz önümüzdeki ay hamile kalmış oluruz...:)

nasıl lanet bi dra denk gelmişim bilmiyorum kızlar. alttan muayene etti herşey gayet normal dedi bi adet söktürücü yazayım dedi. bebbek istiyorsun dimi dedi evet dedim.korunmayacaksın yani dedi hayır korunmayacağım dedim. bi ilaç daha vericem 3 ay kullan bunu dedi. bende saf gibi bu ilaçları içerken gebelik olsa bi sıkıntı olur mu dedim zaten ilaçları kullanırken kalmazsın dedi. doğum kontrol hapı değil dimi verdiğiniz dedim hayır ddedi. indim eczaneden ilaçları aldım kıza sordum bu ilaç ne için diye daha önce doğ. kont. hap. kullanmadığım için bilmiyorum tabi. doğ. kont. hap. dedi kız. dedim bi kontrol edin ra korunmayacağımı söylemiştim yanlışlık olmasın kız baktı evet bu ilacı yazmış dedi. çıktım tekrar dra ben korunmak istemediğimi söyledim buna rağmen doğ. kont. hap. vermişsiniz dedim aldığım cevap beni dumur etti , siz daha gençsiniz 3 ay korunun ne olacak dedi. çarptım kapıyı çıktım delirdim iyice yaa ne manyaklar var.

Hadi ya nasıl doktarlar var doktorum diye geçiniyorlar dr iyi arastırmak lazım canım bende çok duydum çocugun kalbı durmus dıye söyleyıp yarın kurtaja gel dıyen doktorlar kanım dondu resmen Allahtan anneler temkınlı davranıp başka dr da gidiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…