- 27 Ocak 2011
- 1.989
- 1.672
- 33
Hadi ya nasıl doktarlar var doktorum diye geçiniyorlar dr iyi arastırmak lazım canım bende çok duydum çocugun kalbı durmus dıye söyleyıp yarın kurtaja gel dıyen doktorlar kanım dondu resmen Allahtan anneler temkınlı davranıp başka dr da gidiyorlar
ay zaten moralim bozulmuş negatife birde böyle bir dr zaten sinirden moral bozukluğumu unuttum yahu.
3 ay korunun ne olacak diyo ya haspinallahhhh
nasıl lanet bi dra denk gelmişim bilmiyorum kızlar. alttan muayene etti herşey gayet normal dedi bi adet söktürücü yazayım dedi. bebbek istiyorsun dimi dedi evet dedim.korunmayacaksın yani dedi hayır korunmayacağım dedim. bi ilaç daha vericem 3 ay kullan bunu dedi. bende saf gibi bu ilaçları içerken gebelik olsa bi sıkıntı olur mu dedim zaten ilaçları kullanırken kalmazsın dedi. doğum kontrol hapı değil dimi verdiğiniz dedim hayır ddedi. indim eczaneden ilaçları aldım kıza sordum bu ilaç ne için diye daha önce doğ. kont. hap. kullanmadığım için bilmiyorum tabi. doğ. kont. hap. dedi kız. dedim bi kontrol edin ra korunmayacağımı söylemiştim yanlışlık olmasın kız baktı evet bu ilacı yazmış dedi. çıktım tekrar dra ben korunmak istemediğimi söyledim buna rağmen doğ. kont. hap. vermişsiniz dedim aldığım cevap beni dumur etti , siz daha gençsiniz 3 ay korunun ne olacak dedi. çarptım kapıyı çıktım delirdim iyice yaa ne manyaklar var.
ay zaten moralim bozulmuş negatife birde böyle bir dr zaten sinirden moral bozukluğumu unuttum yahu.
3 ay korunun ne olacak diyo ya haspinallahhhh
Hadi ya nasil bir dr mus ne gunlere kaldik memleket neresi cnm ben hatayda oturuyorum
nasıl lanet bi dra denk gelmişim bilmiyorum kızlar. alttan muayene etti herşey gayet normal dedi bi adet söktürücü yazayım dedi. bebbek istiyorsun dimi dedi evet dedim.korunmayacaksın yani dedi hayır korunmayacağım dedim. bi ilaç daha vericem 3 ay kullan bunu dedi. bende saf gibi bu ilaçları içerken gebelik olsa bi sıkıntı olur mu dedim zaten ilaçları kullanırken kalmazsın dedi. doğum kontrol hapı değil dimi verdiğiniz dedim hayır ddedi. indim eczaneden ilaçları aldım kıza sordum bu ilaç ne için diye daha önce doğ. kont. hap. kullanmadığım için bilmiyorum tabi. doğ. kont. hap. dedi kız. dedim bi kontrol edin ra korunmayacağımı söylemiştim yanlışlık olmasın kız baktı evet bu ilacı yazmış dedi. çıktım tekrar dra ben korunmak istemediğimi söyledim buna rağmen doğ. kont. hap. vermişsiniz dedim aldığım cevap beni dumur etti , siz daha gençsiniz 3 ay korunun ne olacak dedi. çarptım kapıyı çıktım delirdim iyice yaa ne manyaklar var.
Moralini bozma canin insallah ramazan ayi hepimize ugurlu gelsin
Kızlar bana ilginç bişeyler oluyor. Bugun 4/2 tansiyonla hastanelik oldum dilim kollarım uyuştu. Alerji hapı kullanıyordum hamilelikte yasak. Testim negatif çıkınca başlamıştım. Bugün hastanelik olunca eve gelip bir test yapayım dedim çift çizgi.. Ne yapacağımı bilemez haldeyim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar bana ilginç bişeyler oluyor. Bugun 4/2 tansiyonla hastanelik oldum dilim kollarım uyuştu. Alerji hapı kullanıyordum hamilelikte yasak. Testim negatif çıkınca başlamıştım. Bugün hastanelik olunca eve gelip bir test yapayım dedim çift çizgi.. Ne yapacağımı bilemez haldeyim
aman bi gelsin de poposunu ısırıcam onun hahah. dr reziliiğini okudun mu canım bu arada
Ay canım inanmıyorum iki dakka açtım söylediklerinizle şokum.
Öncelikle geçmiş olsun. Bebiş için çok sevindim ama hemen kan testi yaptır. Hayırlısı olsun allah isteyen herkese nasip etsin.
Geçmiş olsun ve Hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Dua et canım bana ilaç etkili bir ilaç korkuyorum çok
Selam kizlar bugun sabah doktora gittim hormon testi yaptirdim prolaktinim biraz yuksek cikti cocuk olmasini engelliyormus ilac verdi dusurmesi icin
Dua et canım bana doktora gidicem hakkımda hayırlısı olsun
medikal tedavi nasil bisey petty biraz bahseder misin seninkisi icin ne dedi doktor kimyasal gebelik mi? Dış gebelik olsa değer duser miydi cok az da olsa düşüşe geçmiş cok korkuyorum ama dis gebelikse diyeSen ne olursamolsun medikal.tedavi iste bak benimki kendiliğinden düştü saglikli gebelik olmadigindan hayirlisi buymus ilk gebeliklerde doktorlarda normal karsiliyo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.