2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

kuzum önce bi gebelik testi yap benim arkadaşım hamile kaldığını bilmeden hormon testi yaptı ve prolaktini yüksek çıktı tam tedaviye başlayacakken test yaptı ve hamile olduğunu öğrendi prolaktini bu yüzden yükselmiş

Reglimin 2 gunu canim bir sorun varmi diye yaptirdim testi digerleri normal cikti prolaktin sinir 25mis benimki 33 cikti dr hap verdi

Kızlar bana ilginç bişeyler oluyor. Bugun 4/2 tansiyonla hastanelik oldum dilim kollarım uyuştu. Alerji hapı kullanıyordum hamilelikte yasak. Testim negatif çıkınca başlamıştım. Bugün hastanelik olunca eve gelip bir test yapayım dedim çift çizgi.. Ne yapacağımı bilemez haldeyim :KK43:

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hemen gidip kan testi yaptırsaydın canım gebelik varsa ilacı kesmen gerek

amin lovely isteyen herkese nasip etsin Rabbim.bana da dua edin once su süreci saglikla ve dogal yollarla atlatayim

İnşallah canım sende kolaylıkla atlatırsın.

kız sinirdengözüm döndü yaa deli oldum manyak mıdır nedir?

Birşey demedin mi canım? Ben size sordum doğum kontrol hapı mı diye bana hayır dediniz ama doğum kontrol yazmışsınız ben size bebek düşündüğümü korunmayacağımı söyledim neden böyle yaptınız diye.

kızlar siz de orda çizgi görüyor musunuz?

Eklentiler

• $20140616_163436.jpg
    $20140616_163436.jpg
    27,9 KB · Görüntüleme: 48
kızlar siz de orda çizgi görüyor musunuz?

Canım uzaktan resmi büyültmeden bakınca çizgi gibi duruyor ama çok silik fakat pembeliğini görebiliyorum. Yakınlaşınca bir çizgi var ama dağılmış olduğunu iyice anlıyorum. Test bozuk olabilir bu testi yarın sabah ki idrarınla tekrarla.

İçimden bir ses 20 sini bekleme bugun test yap diyor biliyorum olsa bile çıkkmayacak ama beklemekte zor geliyor :KK43::26:

cyclo progynova draje diye bi ilaç duydunuz mu salak dr bana yasmn vermiişti ya onun yerine bunu kullansam mı ki

İnşallah canım sende kolaylıkla atlatırsın.

Birşey demedin mi canım? Ben size sordum doğum kontrol hapı mı diye bana hayır dediniz ama doğum kontrol yazmışsınız ben size bebek düşündüğümü korunmayacağımı söyledim neden böyle yaptınız diye.

yaşınız genç 3 ay korunun ne olacak sözünü duyunca doktoru gırtlaklamamk için kapıyı çarpıp çıktım canım

Kızlar bana ilginç bişeyler oluyor. Bugun 4/2 tansiyonla hastanelik oldum dilim kollarım uyuştu. Alerji hapı kullanıyordum hamilelikte yasak. Testim negatif çıkınca başlamıştım. Bugün hastanelik olunca eve gelip bir test yapayım dedim çift çizgi.. Ne yapacağımı bilemez haldeyim :KK43:

Gecmis olsun canim bebeginde hayirli olsun insallah saglikli sorunsuz gebelik gecirirsin

Canım uzaktan resmi büyültmeden bakınca çizgi gibi duruyor ama çok silik fakat pembeliğini görebiliyorum. Yakınlaşınca bir çizgi var ama dağılmış olduğunu iyice anlıyorum. Test bozuk olabilir bu testi yarın sabah ki idrarınla tekrarla.
evet canım çizgiyi görüyorum ben de kenarları da pembe hafif ama ortası değil, 4 gün var hergün yapcam napiim cok merak ediyorum

canım ben dayanamadım valla, hergün de yapmayı düşünüyorum. yap bence, en azından şüphen gider. son güne kadar yap al 3 -5 tane

Hım seni dinleyip alacagım bir tane peki sabahmı yapmalıyım eve gidince yapsammı canım çok heyecanlandım şimdi

İçimden bir ses 20 sini bekleme bugun test yap diyor biliyorum olsa bile çıkkmayacak ama beklemekte zor geliyor :KK43::26:

Yapma canım. Stres bu işin en büyük düşmanı kafaya takınca olmuyor bunu bir çok yerde okudum. Adet tarihini en azından 2 gün geçsin öyle yap derim.

X