- 17 Eylül 2013
- 10.694
- 8.134
iyi dinlenmeler canım yoruldum dediğime bakma ben devam ederm o konuda ben pek yorulmuyorum
Benim yorulma sebebim eşim başlayınca durmuyo ayıptır söylemesi ahahahaah :26: :26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi dinlenmeler canım yoruldum dediğime bakma ben devam ederm o konuda ben pek yorulmuyorum
Benim yorulma sebebim eşim başlayınca durmuyo ayıptır söylemesi ahahahaah :26: :26:
Hahahah blummmm keşke bende her zaman senin gibi olabilsem hiç halimiz olmuyor ama şu ara bayağı iyiyiz. Havalar sıcak üşüme derdi yok rahat rahat duş falanda alabildiğimiz için maşallahımız var.
kısın duş derdi sorun canım. ben çalışmadığım için yorulmuyorum ama benımde eşim bankacı onun kafası cok yoğun oluyo bu ay 3. ayımız olduğu için onunda paçası tutuştu yorgunluğunu unuttu o da
Evet bayadir giremiyorum cankus o kadar uzgunum ki cuma gunu doktora gittigimde tekrar kan testi istemisti doktor 48 saat sonra yani pazar gunu gittim verdim 612den 606 ya düşmüş bugun tekrar doktora gideceğim dış gebelikden cok korkuyorum ins benim de pettt gibi kendiliginden duser ve korunmama gerek kalmazsonucu ogrenir ogrenmez şükür namazi da kilmistim Rabbimin lutfu oldugunu bilerek haddinden fazla da sevinmedim hatta kendi aileme bile soylemenistim keseyi gorup oyle soylerim diye ama Rabbim nasip etmedi. Simdi O'ndan gelene yine Razi olma vakti ama yapamiyorum içim icimi yiyor gece esim yoktu annemelerde kaldim onlara da caktirmamaya calisiyorum ama bogazimda dugumlendi hep hickiriklarim , gozyaslarim hep tekerlendi gozlerimden ara ara.
Nerde yanlis yaptim diyorum hayirli ve saglikli bir bebis icin dua etmistim hep.bi tarafim sagliksiz gebeliktir kendiliginden duserse daha hayra alamet diyor bi tarafim da keşke hic dollenme olmasaydi da bu yasadiklarimi yasamasaydim diyor.operasyondan cok korkuyorum ins kendiliginden gider kizlar dua edin kurtaj falan der mi ki doktor?
Bizimde öyle kafası hep dolu oluyor ve canı istemiyor. Hep yorgun hissediyor kendini çünkü ama yazın duş külfet gibi gelmiyor. İşe gitmeden alıyor, gelince alıyor yatarken yine alıyor bende aynı şekilde. Zaten yazın geçirebilsek her anı suyun altında geçirmek istiyoruz öyle olunca bu da zor gelmiyor bu ara. Havaların ısınması bizim gibilere yaradı.
canımcm ben ov testını yapmaya dewam edeyımmi sence?
İnşallah temmuz ayı ve en önemlisi Ramazan ayı bizlere şans getirir ve Ramazan bereketiyle hepimiz önümüzdeki ay hamile kalmış oluruz...:)
İnsallah canim isteyen herkese nasip etsin allahim
sağlık olsun canım ilerde poposuna yapıştırırsın artık sen beni çook beklettin diye
nasıl lanet bi dra denk gelmişim bilmiyorum kızlar. alttan muayene etti herşey gayet normal dedi bi adet söktürücü yazayım dedi. bebbek istiyorsun dimi dedi evet dedim.korunmayacaksın yani dedi hayır korunmayacağım dedim. bi ilaç daha vericem 3 ay kullan bunu dedi. bende saf gibi bu ilaçları içerken gebelik olsa bi sıkıntı olur mu dedim zaten ilaçları kullanırken kalmazsın dedi. doğum kontrol hapı değil dimi verdiğiniz dedim hayır ddedi. indim eczaneden ilaçları aldım kıza sordum bu ilaç ne için diye daha önce doğ. kont. hap. kullanmadığım için bilmiyorum tabi. doğ. kont. hap. dedi kız. dedim bi kontrol edin ra korunmayacağımı söylemiştim yanlışlık olmasın kız baktı evet bu ilacı yazmış dedi. çıktım tekrar dra ben korunmak istemediğimi söyledim buna rağmen doğ. kont. hap. vermişsiniz dedim aldığım cevap beni dumur etti , siz daha gençsiniz 3 ay korunun ne olacak dedi. çarptım kapıyı çıktım delirdim iyice yaa ne manyaklar var.