Canim ayin 1 inde ovulasyon testi pozitifti yumurtlamadan tam 2 hafta geçti
Insallah canim bide esime bisey caktirmamaya calisiyorum iyice gerildim acaba ondan mi adet olmuyorum diye dusunmeye basladim.
Rahat birak kendini canım kan testi aciga cikarir herseyi erkenden git e mi :)
mogami cnm ruyamda sen buraya hamileyim diye yaziyodun.ins ruyam dogru çikar
Evet bayadir giremiyorum cankus o kadar uzgunum kiTazegelin ne yapti acaba?
Goremedim son sayfalarda yazisini kacirdim mi acaba?
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
Nerde yanlis yaptim diyorum hayirli ve saglikli bir bebis icin dua etmistim hep.bi tarafim sagliksiz gebeliktir kendiliginden duserse daha hayra alamet diyor bi tarafim da keşke hic dollenme olmasaydi da bu yasadiklarimi yasamasaydim diyor.operasyondan cok korkuyorum ins kendiliginden gider kizlar dua edin kurtaj falan der mi ki doktor?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oceanicsoftware.womancalendar_turkish_free&hl=tr
kızlar bu lınke bakarmısınız ıse yarar bıseye benzıyor
Canim üzülme sakin yalniz da degilsin bak biz burdayiz ve hepimizin basina gelebilir çünkü allahtan gelen bu ve boyun egmek durumdayız şükür ü birakma sen e mi.. kacinci haftandaydin canım ?Nerde yanlis yaptim diyorum hayirli ve saglikli bir bebis icin dua etmistim hep.bi tarafim sagliksiz gebeliktir kendiliginden duserse daha hayra alamet diyor bi tarafim da keşke hic dollenme olmasaydi da bu yasadiklarimi yasamasaydim diyor.operasyondan cok korkuyorum ins kendiliginden gider kizlar dua edin kurtaj falan der mi ki doktor?
Selam kızlar bisey sorucam hamile olanlar ve kalanlara benim adetim 20snde fakat 2hafta olacak nerdeyse goguslerim sisti ve çok aciyo akintim çok var belimde kasiklarimda agri normalde adet olacagmdan 3.4gun önce bunlar baslar fakat bu sefer boyle bisy oldu sizde nedendir test yapmakta istemiyorum negatif cikinca moralim bozulmasın diye
Evet bayadir giremiyorum cankus o kadar uzgunum kicuma gunu doktora gittigimde tekrar kan testi istemisti doktor 48 saat sonra yani pazar gunu gittim verdim 612den 606 ya düşmüş bugun tekrar doktora gideceğim dış gebelikden cok korkuyorum ins benim de pettt gibi kendiliginden duser ve korunmama gerek kalmaz sonucu ogrenir ogrenmez şükür namazi da kilmistim Rabbimin lutfu oldugunu bilerek haddinden fazla da sevinmedim hatta kendi aileme bile soylemenistim keseyi gorup oyle soylerim diye ama Rabbim nasip etmedi. Simdi O'ndan gelene yine Razi olma vakti ama yapamiyorum içim icimi yiyor gece esim yoktu annemelerde kaldim onlara da caktirmamaya calisiyorum ama bogazimda dugumlendi hep hickiriklarim , gozyaslarim hep tekerlendi gozlerimden ara ara.
Selam kızlar bisey sorucam hamile olanlar ve kalanlara benim adetim 20snde fakat 2hafta olacak nerdeyse goguslerim sisti ve çok aciyo akintim çok var belimde kasiklarimda agri normalde adet olacagmdan 3.4gun önce bunlar baslar fakat bu sefer boyle bisy oldu sizde nedendir test yapmakta istemiyorum negatif cikinca moralim bozulmasın diye
Selam kızlar şimdi kan verdim cihazlara bakım yapılıyormuş o yüzden saat birde çıkacakmış. Eve donuyorum şimdi.
Selam kızlar şimdi kan verdim cihazlara bakım yapılıyormuş o yüzden saat birde çıkacakmış. Eve donuyorum şimdi.
Evet bayadir giremiyorum cankus o kadar uzgunum kicuma gunu doktora gittigimde tekrar kan testi istemisti doktor 48 saat sonra yani pazar gunu gittim verdim 612den 606 ya düşmüş bugun tekrar doktora gideceğim dış gebelikden cok korkuyorum ins benim de pettt gibi kendiliginden duser ve korunmama gerek kalmaz sonucu ogrenir ogrenmez şükür namazi da kilmistim Rabbimin lutfu oldugunu bilerek haddinden fazla da sevinmedim hatta kendi aileme bile soylemenistim keseyi gorup oyle soylerim diye ama Rabbim nasip etmedi. Simdi O'ndan gelene yine Razi olma vakti ama yapamiyorum içim icimi yiyor gece esim yoktu annemelerde kaldim onlara da caktirmamaya calisiyorum ama bogazimda dugumlendi hep hickiriklarim , gozyaslarim hep tekerlendi gozlerimden ara ara.
Hadi hayirlisiyla insallah :)).
Kan verenlerin hepsi bu topikte benzer şeyleri yaşadı. Saatler geçmek bilmez artık sana canım ya kıyamam. Hadi inşallah güzel haberlerini alırız.
Hadi canım hayırlısı inşallah pozitif çıkar test sonucu