canım uzulme dıcem ama faydasız bılıyorum allahtan hayırlısı ne ıse o olsun hıc kotu bıse gecırme ıcınden allahım hemen saglıklı bı bebek nasıp edecektır komsun kurtaj oldu bır ay sonra kendılıgınden hemen hamıle kaldı artık sıkıntıda yok
Insallah kizlar ama sabah evde yaptigim test negatifti yine yani olsa 3 gun gecikti cikardi heralde diyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam kızlar şimdi kan verdim cihazlara bakım yapılıyormuş o yüzden saat birde çıkacakmış. Eve donuyorum şimdi.
Kurtajdan sonra korunmadan mi hamile kaldi? Ya ben kurtaj lafindan bile cok korkuyorum ya ins kendiliginden düşer. Ozeldeki doktorum bayan bugun izinliymis sence baska bir doktora gozukeyim mi yoksa yarini mi bekleyim erken mudahele daha iyi aslinda ama erkek doktorda da vajinal ultrasondan cekiniyorum
Günaydın kızlar.
Mogami listeye beni de ekler misin canım?
Dün uzayan akıntımın geldiği gündü. Sabahta eşimle şakalaştık hatta bununla ilgili ama hiç havamızda değildik. Çünkü 2 gün üst üste olmuştu zaten bugünde olmaz demiştim ama dün gece çok spontane gelişti. Bebeğin b'sini düşünmedik. Çünkü ben Ağustos, eylül gibi planlıyordum ama oldu işte. Hemen duşumu alıp yattım ve allahım hayırlı ve sağlıklı olacaksa ver diye dua ettim, eşimede eğer olduysa allaha hayırlı ve sağlıklı olacaksa diye dua eder misin bu akşam dedim ve uyuduk. Hiç bebeği düşünerek birlikte olmadık ama nasip kısmet. Olursa neden oldu demeyiz, olmazsa üzülmeyiz zaten planladığımız istediğimiz ay değildi bu ay.
Kısaca bat'ım 2 temmuz ve ilk denememiz. Her ne kadar benim için deneme sayılmasada...
Insallah kizlar ama sabah evde yaptigim test negatifti yine yani olsa 3 gun gecikti cikardi heralde diyorum
ayyy hadı bakalım suprız bebek olur ınsallah hayılrısı ıle guzel haber alalım sendende
çıkmayabiliyor canım idrar testinde 3 gunde gecse
Offf daha 3 saat var kendimi temizlige vurayim en iyisi....
Benim yaptığım arastırmalara göre bu ay hamile kalmış olasılıgım yok gibi yumurtlama dönemeni kaçırmısız benım fazla umudum kalmadı ama kaldıysamda üyük bir süpriz olur benim için kasıklarımda ağrı var neyin belirtisi bilmiyorum ilişkiden sonraki 6. gün bugun ama kalmadıysamda temmuzda çalısmaları sıkı tutacagım ve esımın temmuzda doğum gunu var doğum günü hediyesi olarak belkide bu haberi veririm :)
Evet canım birşeylerle uğraş biraz uyu dinlen zaman geçer evet beklemesi zor inşallah hamilesindir.İçimden bir ses hamile olduğunu söylüyor :)
Nerde yanlis yaptim diyorum hayirli ve saglikli bir bebis icin dua etmistim hep.bi tarafim sagliksiz gebeliktir kendiliginden duserse daha hayra alamet diyor bi tarafim da keşke hic dollenme olmasaydi da bu yasadiklarimi yasamasaydim diyor.operasyondan cok korkuyorum ins kendiliginden gider kizlar dua edin kurtaj falan der mi ki doktor?
canım vucudunu dınleme dınledıkce tum belirtileri veriyor ayrıca belırtı vermesı ıcın en az10 gun gecmesı gerekıyor benım yumurtladıktan 12 gun sonra verdı adetıme az kalmıstı ıste
Evet bayadir giremiyorum cankus o kadar uzgunum kicuma gunu doktora gittigimde tekrar kan testi istemisti doktor 48 saat sonra yani pazar gunu gittim verdim 612den 606 ya düşmüş bugun tekrar doktora gideceğim dış gebelikden cok korkuyorum ins benim de pettt gibi kendiliginden duser ve korunmama gerek kalmaz sonucu ogrenir ogrenmez şükür namazi da kilmistim Rabbimin lutfu oldugunu bilerek haddinden fazla da sevinmedim hatta kendi aileme bile soylemenistim keseyi gorup oyle soylerim diye ama Rabbim nasip etmedi. Simdi O'ndan gelene yine Razi olma vakti ama yapamiyorum içim icimi yiyor gece esim yoktu annemelerde kaldim onlara da caktirmamaya calisiyorum ama bogazimda dugumlendi hep hickiriklarim , gozyaslarim hep tekerlendi gozlerimden ara ara.
canım vucudunu dınleme dınledıkce tum belirtileri veriyor ayrıca belırtı vermesı ıcın en az10 gun gecmesı gerekıyor benım yumurtladıktan 12 gun sonra verdı adetıme az kalmıstı ıste
Senin içini yirim:):):) ne güzel şeyler söylüyor öyle inşallah öyledir canım benim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Offf daha 3 saat var kendimi temizlige vurayim en iyisi....