- 5 Eylül 2010
- 1.067
- 1.371
guncellıyorum
11 hazıran 36,5
12 haz. 36,8
13 haz 36,9
14 haz 37,2
15 haz 37
Benim normal yaptığım testin üstünde değer yazmıyor ama erken gebelik testi 10 mlu olunca gösteriyormuş
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Wuuuuuw cok guzel yukseliyor benimki 36 yi gecmiyor olcmete gec basladigim icin de normal isimi bilmiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hadı ıns. tutturusun
Canim kac gundur giremiyorum ama sen aklimdaydin ne yapti acaba diye :) yarin güzel haberler vetirsin inşallah bizeİnşallah yarın da hasta olmazsam eğer kan testi yaptıracağım
kızlar dün cok koyu olmasada ovu testım koyudu bugun slklestı sans ya babam olmadıgı içnde bugun ben dukkandayım esımle beraber ama 1 saatlıgıne dukkanı bırakıp eve gidicezamayız bu sansı :) dogrudur heralde test :)
Canim kac gundur giremiyorum ama sen aklimdaydin ne yapti acaba diye :) yarin güzel haberler vetirsin inşallah bize
İnşallah yarın da hasta olmazsam eğer kan testi yaptıracağım
Bugün adet olmam lazımdı canım ama hala olmadım gebelik testi negatif çıktı ovulasyon pozitif yarın yine gebelik testi yapacağım adet olmazsam
Ayni saatlerde mi yaptin canım peki ? Ben bu ay dengeyi sasirdim son 5 aydir her ay goruyodum koyu cizgiyi ama bu ay hep farklı saatlerde yaptim hala tutturamadimcarsamba olmasi lazim bakalim
Hayırlısı olsun canım.Allah en hayırlı zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin.
Mrb arkadaslar dün yani bata 5 gun kala idrar testi yaptim negatif umudum kirildi yumurtlama döneminde ovulasyon testi de yapmistim erken yumurtlama oldu hamilelik olsaydi silikte olsa cikardi diye düşünüyorum
İdrarda rahme düştükten sonra 5 ila 10 gün içinde cikiyo umudunu kirma
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet canım hep 12 de yaptım bgn silik gorunce tkrarladm yıne silik cıkınca calışma yaptım :) hayırlıysa tutar zatn
Kizlar baska bi topikte waysofmom u gordum ayin onbirinde test yapmis silik cizgi cikmis. Buraya yazdimi bilmiyorum voremedim onu. Sanirim listede bir hamisimiz daha var