Bu ne programı canım ben de telefondan giriyorum açamadım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Mogami bence bebis var benden demesi yapsaydinya bi test
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım benim de Bat 24 haziran ve dediğin gibi bir akıntı bende de oldu bir kaç gün önce.Su gibi bişey.Daha önce olduğunu hatırlamıyorum.İnşallah hayra alamettir.
aman allahımm!! tatlım neler oluyor bıze aman yarabbımsen ben mogamı hepimiz de aynı seyler oluyoooo. meraklar içindeyim
test icin cok erken ama orta yerımden catlayacagımcıkmaz demı kızlar daha
serviks demek ıstedımmogamı canım sana bısey sorcam bu ff de tablo olusturmayı ıncelıyordum da bır yerı anlamadım cervik degerlendırmesını nasıl yapıyoruz
mogamı canım sana bısey sorcam bu ff de tablo olusturmayı ıncelıyordum da bır yerı anlamadım cervik degerlendırmesını nasıl yapıyoruz
canım onu bende yapmadım sadece akıntımı ilişki günlerimi ve ateşimi girdim cerviks olayını anlamadım
kızlar dün cok koyu olmasada ovu testım koyudu bugun slklestı sans ya babam olmadıgı içnde bugun ben dukkandayım esımle beraber ama 1 saatlıgıne dukkanı bırakıp eve gidicez kacıramayız bu sansı :) dogrudur heralde test :)
test icin cok erken ama orta yerımden catlayacagımcıkmaz demı kızlar daha
Kızlaaar ben adet oldumşans 15 temmuza kaldı artık...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oceanicsoftware.womancalendar_turkish_free&hl=tr
kızlar bu lınke bakarmısınız ıse yarar bıseye benzıyor
çıkmaz kuzum tecrübeyle sabit 2 gün önce yaptım çıkmadı
Valla ben de çatlayacağım meraktan ama çıkmaz daha canım ya.Ama şu erken gebelik testleri kaç gün önceden sonuç veriyor acaba.Olmadı onlardan yapacağız.