2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bayaa yükselmiş kız :) yalnız ovulasyon göstermiyor sanırım akıntı yüzünden

Bebeğim sen umudunu yitirme ben senin sayende bu kadar umutluyum hem bak benim 3 gün gecti hala idrarda çıkmıyor ama kırmızıları görene kadar hep umutluyuz canımm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bayaa yükselmiş kız :) yalnız ovulasyon göstermiyor sanırım akıntı yüzünden

akıntıyı girmedim canım o yüzden sadece tabo oluşsun sen gör diye yapıyorum bu siteye bide ateş ölçme topiğine yazdım o kadar.walla bende anlamadm bi anda cok yukseldı sabah 7.30 ölçtm uyumaya dewam edince 10.30 da da ölçtüm yine 36.5 cıktı

kuzum terzi kendi söküğünü dikemez hesabı umut vaadedip umutsuzca konuşmak bu benim yaptığım ama vücudumu iyi tanırım adet konusunda, olmadan bir hafta önce göğüslerim şişer ki şişti, bikaç gün kala canım tatlı çeker ki çekti ve olmadan önceki 2 gün boyunca baş ağrım olur o da oldu ateşte düştü e testtede bişey yok, umutsuzluk değil de gerçekçilik diyelim buna, napalım gerçeklerden kaçamayız en iyisi çabuk kabullenmek

canım bazı hamilelerde arada böyle düşüşler var görmüşsündür diğer tabloları umudunu kaybetme kuzum hayırlısı testi ne zman yaptın

çalışma da yapmışsın :) ya bu arada teşekkür ederim uğraştırdım seni :) sonu bebiş olsun inş. bahsettiğin tabloları gördüm canım ama ne biliyim adet olacak gibi hissediyorum testi bu sabah yaptım

Son düzenleme:

yok canım ne uğraştırması bende istediğim için uğraştım :) inşallah bebişlerimiz olur umudunumuzu kaybetmemeliyiz ama adete 1-2 gun kala yapılan testlere ben 2 tecrübemden sonra inanmaya başladım olsa çıkardı diyorum .:)

aynen canım olsa silikte olsa çıkardı sonuçta adet yarın,eşimde çok heveslenmişti yahu, üstelik dün abisinin bebeği doğdu onun yanına gitti bebişi gördü şimdi daha da heveslenmiştir

aynen canım olsa silikte olsa çıkardı sonuçta adet yarın,eşimde çok heveslenmişti yahu, üstelik dün abisinin bebeği doğdu onun yanına gitti bebişi gördü şimdi daha da heveslenmiştir

bebiş görünce hevesleniliyor canım bi günümüz var bizimde ama bakalım ne zman inşallah hayırlısı olur benimkide çalaışmalara başlamadan önce ilk ayda olcak sanıyodu bu ay 3. olunca paçaları tutuştu:) bi iş arkadaşları tüp bebek deniyolarmıs onu öğrendi o yüzden çalışmaları hiç aksatmıyor :)

Kızlar karar verdim şu kpss çilesi bitsin kendimi başlıktaki 3 lüye vurucam bu bebiş işini ne kadar az düşünürsem o kadar sağlıklı olacak sanırım

Öyle deme kız çıkmıyormuş bazen kırma şimdi ümidimi kan testini bekliyorum

Kız sen bana demedin mı çıkmayabilir diye aaaaaaa Karalar bağlamayın hemen bakiiiim

Kız sen bana demedin mı çıkmayabilir diye aaaaaaa Karalar bağlamayın hemen bakiiiim

Bencede kızlar hemen karalar bağlamayın bende çok duydum günü birkaç gün geçipte idrar testinde çıkmayanı umdunuzu yitirmeyin

Öyle deme kız çıkmıyormuş bazen kırma şimdi ümidimi kan testini bekliyorum

ümidimizi regl olana kadar kaybetmemeliyiz canım bazen kan testınde bile cıkmayabiliyomus ama ne bilim o bindebir olur silikte olsa çıkardı diyorum ben.inşallah sen benim tekrar idrar testlerine inanmamamı sağlarsın canım :)

bebeeeeem sen bakma bize senin kan sonucunu görelim olacak sende bebiş, ben adet belirtilerimi çok iyi bildiğimden bu kadar net konuşuyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…