2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Tazegelin ne yapti acaba?
Goremedim son sayfalarda yazisini kacirdim mi acaba?

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Mogami bence bebis var benden demesi yapsaydinya bi test

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yarın ki ateşimi de görmek istiyorum canım o yüzden bekliyorum hüsrana uğramamak için :KK70:

Canım benim de Bat 24 haziran ve dediğin gibi bir akıntı bende de oldu bir kaç gün önce.Su gibi bişey.Daha önce olduğunu hatırlamıyorum.İnşallah hayra alamettir.

aman allahımm!! tatlım neler oluyor bıze aman yarabbım :KK37: sen ben mogamı hepimiz de aynı seyler oluyoooo. meraklar içindeyim

test icin cok erken ama orta yerımden catlayacagım:KK37: cıkmaz demı kızlar daha:KK52:

mogamı canım sana bısey sorcam bu ff de tablo olusturmayı ıncelıyordum da bır yerı anlamadım cervik degerlendırmesını nasıl yapıyoruz

mogamı canım sana bısey sorcam bu ff de tablo olusturmayı ıncelıyordum da bır yerı anlamadım cervik degerlendırmesını nasıl yapıyoruz

canım onu bende yapmadım sadece akıntımı ilişki günlerimi ve ateşimi girdim cerviks olayını anlamadım

canım onu bende yapmadım sadece akıntımı ilişki günlerimi ve ateşimi girdim cerviks olayını anlamadım

anladım canım yoksa cok ayrıntı var sıtede ona gorre yapmamız ıcın evde ultrason cıhazımınz bıde jınekologumuz olması lazım :KK1: e bu 2sı oloduktan sonra da ff e gerek kalmaz kanım:KK52:ca

kızlar dün cok koyu olmasada ovu testım koyudu bugun slklestı sans ya babam olmadıgı içnde bugun ben dukkandayım esımle beraber ama 1 saatlıgıne dukkanı bırakıp eve gidicez kacıramayız bu sansı :) dogrudur heralde test :)

kızlar dün cok koyu olmasada ovu testım koyudu bugun slklestı sans ya babam olmadıgı içnde bugun ben dukkandayım esımle beraber ama 1 saatlıgıne dukkanı bırakıp eve gidicez kacıramayız bu sansı :) dogrudur heralde test :)

16.gunumdeyım:KK1::KK1::21:

Kızlaaar ben adet oldum :KK43: şans 15 temmuza kaldı artık...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çıkmaz kuzum tecrübeyle sabit 2 gün önce yaptım çıkmadı

Benimki de çıkmadı bat dündü yani tam bir tecrübe var . Aman sanki bebek varda çıkmadı gibi ne kadar kesin konuştum öyle hehehhe

Valla ben de çatlayacağım meraktan ama çıkmaz daha canım ya.Ama şu erken gebelik testleri kaç gün önceden sonuç veriyor acaba.Olmadı onlardan yapacağız.

Benim normal yaptığım testin üstünde değer yazmıyor ama erken gebelik testi 10 mlu olunca gösteriyormuş

X