2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

blummmm ve mogami, hadı hayırlısı hepimiz icin inş.. yasmın sonrası daha 3. ayımdayım bu yuzden cok umıtlı değilim ama bakcaz.

canım benimde yazz dan sonra 3. ayım umutsuz değilim ben sende umutsuz olma bakıyım cıssssssssssss

mogamı haklısın arkadasım umutsuz olmamak lazım ama olmayacak gıbı gelıyo bana 24 unde regl olmayıp pozıtıfı gormek ruya gıbı cook uzak gıbı gelıyo.

mogamı haklısın arkadasım umutsuz olmamak lazım ama olmayacak gıbı gelıyo bana 24 unde regl olmayıp pozıtıfı gormek ruya gıbı cook uzak gıbı gelıyo.

gerçekleşebilecek bir hayal bu sonuçta yatlar katlar istemiyoruz olur kuzum daha senin de benimde 3 ay olmuş görürüz elbet o çizgiyi

saolasın arkadasım :) sorma tablo basıma bela oldu aksam dugunden sonra annemlerde otururken gece 2 de kuzenıme yaptrmaya calıstım oda beceremedı sana göstercem dıye telef oldum yahu :)

kaçtın mı hemen bak paylaştım tabloyu

evet cnm olmus nasıl yaptın

bak sana bi arkadaşın yazısını göndereyim ben öyle yaptım

Oluşturduğumuz tabloyu sayfamızda paylaşıp bilgi almak için, öncelikle sayfanın sağ üst köşesinde SHARING yazısını buluyoruz ve tıklıyoruz. Sonra açılan listede SET UP yazısını buluyoruz ve tıklıyoruz. Karşımıza çıkan sayfanın en altına geliyoruz.CREATE HOME PAGE yazan yazıyı tıklıyoruz ve kendi linkimizi oluşturmuş oluyoruz. Sonra aynı sayfada YOUR CHARTING HOME PAGE WEB ADDRESS yazısının altındaki kutucuktaki http ile başlayan linki konuya cevap verirken yapıştırıyoruz.

bütün yazı için link şu : http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=392878

sen de benim gibisin desene mogamicim, ben de ne hissediyosam ne oluyosa dirrek yumurtluyorum eşime

ya zaten bişey demesem de eşim suratımdan anlar anında kesin sende de öyledir yaaa hem oda benim gibi hemen öğrensin strese girmesin, adette bitmiş hayırlısı bakalım

Son düzenleme:
ya zaten bişey demesem de eşim suratımdan anlar anında kesin sende de öyledir yaaa hem oda benim gibi hemen öğrensin strese girmesin, adette bitmiş hayırlısı bakalım

bitmesine bitti ama kayınvalideler gelcek bu aydan da pek umudum yok doktora gitmek istiyorum ama bakalım:44:

yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nihayet gördüm şu tablonu kız bu tablo pek kararsız

evet yaaa heralde benm ölçumlerde sorun var gercı sadece bi gun 8 de olötm dıger gunler 7.30 da ama anlamadm gıttı :)

blummmm öğrendiğin an önce burası sonra eşin ona göre

sweetamber canım benim önce bi bebeleri yapalım da mala da sıra gelir

bendimahi sen fırsat bulduğun an çök eşinin tepesine bebek için herşey müstehak

Kızlar kaçtım ben iyi geceler bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…