2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

blummmm öğrendiğin an önce burası sonra eşin ona göre :KK51:

sweetamber canım benim önce bi bebeleri yapalım da mala da sıra gelir :KK1: :KK1:

bendimahi sen fırsat bulduğun an çök eşinin tepesine bebek için herşey müstehak :KK1: :KK1:

Kızlar kaçtım ben iyi geceler bakalım :KK16:

tamam canım iyi geceler :)

gunaydın kızlar bel sırt ağrısından gece yatamadım :44: sabah kaltıgımda da su gıbı akıntım vardı. bıldıgınız su.kaygan degıl yaıskanlık yok, renk yok. ılk defa oluyo bu. :KK53: 24hazırana da 9 gun var daha :KK53: n'oluyor bana :KK37::nazar:

gunaydın kızlar bel sırt ağrısından gece yatamadım :44: sabah kaltıgımda da su gıbı akıntım vardı. bıldıgınız su.kaygan degıl yaıskanlık yok, renk yok. ılk defa oluyo bu. :KK53: 24hazırana da 9 gun var daha :KK53: n'oluyor bana :KK37::nazar:

canım bel ağrısı bende de var ama ben hep yaptığım spor yüzünden hamladım da ağrıyo diye düşündüm, akıntı dersen şuan bende senin gibiyim yarım saat önce uyandım ve su dökülmüş gibi hissediyorum benim bata 2 kaldı hamile kalabildiysem sende sana ne olduğunu anlarsın :KK1:

canım bel ağrısı bende de var ama ben hep yaptığım spor yüzünden hamladım da ağrıyo diye düşündüm, akıntı dersen şuan bende senin gibiyim yarım saat önce uyandım ve su dökülmüş gibi hissediyorum benim bata 2 kaldı hamile kalabildiysem sende sana ne olduğunu anlarsın :KK1:

:KK9::KK9::KK9::KK52::KK52::KK53::KK53::KK1::KK1::KK22::KK19: ozaman seni beklemekdeyım

Haydi bakalımmmm güzel haberler bekliyoruz ben bugün de hastalanmadım ama test negatif.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım belki geç döllenmedir dur bakalım ben beklemedeyim bakalım bahtımıza bebek mi adet mi :KK70: :KK70: eltimde bugün doğum yaptı oğluşu oldu şimdi bütün gözler bana çevrildi :KK1:

Kızlar adetin üçüncü günündeyim üç gündür pıhtı geliyordu bugün nerdeyse baş parmağım kadar bi et parçası geldi kist falan mı var acaba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar adetin üçüncü günündeyim üç gündür pıhtı geliyordu bugün nerdeyse baş parmağım kadar bi et parçası geldi kist falan mı var acaba

canım olabilir ama o pıhtı bendede olur her adetimde et parçası derken pıhtı mı yoksa bildiğin et parçası mı :KK53:

Canım benim de Bat 24 haziran ve dediğin gibi bir akıntı bende de oldu bir kaç gün önce.Su gibi bişey.Daha önce olduğunu hatırlamıyorum.İnşallah hayra alamettir.

canım olabilir ama o pıhtı bendede olur her adetimde et parçası derken pıhtı mı yoksa bildiğin et parçası mı :KK53:

Pihti gibi değildi sanki canım neyse belkide büyük olunca ben korktum Sağol cevabın için

Pihti gibi değildi sanki canım neyse belkide büyük olunca ben korktum Sağol cevabın için

rica ederim içine sinmediyse bu durum bi doktora görün istersen canım

Hiçbir fikrim yok canım ama bazı aylar daha yoğun olabiliyor.Hem iyi olmuş her neyse artık o, atmışsın vücudundan.

Hiçbir fikrim yok canım ama bazı aylar daha yoğun olabiliyor.Hem iyi olmuş her neyse artık o, atmışsın vücudundan.

Ayy bencede iyi oldu belki bu ay rahim daha temiz olur bebis gelir:)

Merhabalar canlar canim o gelen parca rahim duvari parcalaniyor iyi yani korkma rahim temizleniyor

Mogami bence bebis var benden demesi yapsaydinya bi test

X