2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Herkese hayırlı kandiller.Rabbim bu mübarek geceyi layıkıyla ifa edebilenlerden kılsın hepimizi inşallah.Dualarımız kabul olsun. Bu arada Mogamicim beni yeniden eklersen listeye sevinirim.Yeniden sahalara döndüm de şekerim. Bat 24 Haziran 1. deneme

Yasmin kullanıyordum canım ben de en iyi o diye bildiğim için onu kullandım senin kullandığını hiç duymadım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aslinda bnm kullandigim cok iyi bi ilac ama doktorada gittim galiba bende pokikistik over var iste onu tedavi etmeye calisiyoruz ama adetim bu sefer 7 gun gecti bakalim daha ne kadar gececek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kizlar,
Oncelikle hepinizin kandili mubarek olsun. Allah hepimizin dualarini kabul etsin insallah:) konu basligini biraz okudum da insallah hepimiz hayirli zamanda evlatlarimizi kucagimiza aliriz. Beni. Size bir kac sorum var da. Nasip olursa biz de eylul ekim aylarinda denemelere baslamak istiyoruz. Gecen yaz bir dusuk yaptim. 9. Haftada doktora gittim, kalp atisi goremedi, 27 agustosta da kurtajla aldilar. Kararsiz bir donemimize denk gelmisti, gerekli vitamini vs almamistim. Yine ayni seyleri yasamak sitemiyorum. Allah kimseye de yasatmasin insallah..
Sorum su ki; ne kadar onceden folik aside baslamak gerek? Gunluk ne kadar alayim? Hangi saatte? Baska onemli olan vitaminler vs nedir?
Tecrubelerinize guveniyorum:)

Anladım canım önce onun tedavisini olman lazım pos biraz sıkıntılı o kiloyu tetikler kilo da onu o yüzden kilo almamaya dikkat et tedavi sürecinde ben 6 yıl önce over kisti ameliyatı oldum o yüzden tetikteyim hep

Bir kaç ay önceden günde 400mikrogram folik asit alman lazım. Örn; folbiol günde bir tane alabilirsin canım

Günaydın kızlar adetim iki gün erken başladı bu ayda nasip olmadı yeni bat 11 temmuz

Gunaydin arkadaslar dun gece yazamadim Rabbim okuduklarimizi ve dualarimizi kabul etmiştir ins .bu gun karne günü karneleri verdikten sonra doktordan randevu almistim umarim hersey yolundadir ve kese gozukur en son pazar gunu kan verebilme firsatim olmustu ondan beri kan da vermiyorum biraz tirsiyorum acikcasi

Günaydın kızlar adetim iki gün erken başladı bu ayda nasip olmadı yeni bat 11 temmuz

Canim benim inş bi dahaki aya nasip olur bebişin bekletmez seni ama neyseki adetin gecikmedi de hem heveslenip sonra uzulmemis oldun hem de bi dahaki ayki calismalara daha erken baslayabileceksin:)

3 ay öncesinden folio asit baslamann yeterli ben folic plus kullanıyorum günde 3 defa :) hoşgeldin aramiza

Canim benim inş bi dahaki aya nasip olur bebişin bekletmez seni ama neyseki adetin gecikmedi de hem heveslenip sonra uzulmemis oldun hem de bi dahaki ayki calismalara daha erken baslayabileceksin:)

Sağol canım inşallah hayırlısıyla olur

Günaydın taze gelinnn) icini ferah tut biliyorum cok heyecanlo bekleyis ama onlar bize rabbimin emaneti sana sımsıkı tutunmustur annesi) ayy dun cok fenaydim midem bulandi cok dusun namaz sirasinda ..istigfar ettim kilamadim dua edemedim rabbim beni affetsin

günaydın esra üzülme bir dahaki aya olur inşallah benimde adet bugün olacak herhalde sancım var

3 ay öncesinden folio asit baslamann yeterli ben folic plus kullanıyorum günde 3 defa :) hoşgeldin aramiza

canım bugun ınsallah hayırlı haberlerle gelırsın doktor ıyı seyler soyler sana

canım bıde ıyı tarafından bak adet oldun hayırlısı ıle bebekte olur sen sıkma canını olurmu

o korku bende de var ne yalan bende ayın 21 beklıyom kalp atısını duymak ıcın hayırlısı ıle gorursun bebısını merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…