2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Yok canım bir kaç ay alabiliyor hap sonrası hamile kalmak hormon etkisi ancak geçiyor ama istisnai durumlar olabiliyor inşallah sen istisna olursun :) Ben 6 ay önce bıraktım hapı bu ay da korunmayı bıraktım bu ay ses yok ilerleyen aylara artık umudumuz. İnşallah tez zamanda sağlıklı bebişlerimiz olur :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnşş canım ya bu mübarek günde dualarımız kabul olur ve önümüzdeki ay hamiş kalırız:))

Sağol canım ilaç almıyorum ne olur ne olmaz diye kanda test yaptılar ilaç için beta hcg 2 çıktı negatif dedi doktor ama daha bir hafta vardı adete güvenmedim o yüzden içmedim umarım bebişilerimiz gelir hayırlısıyla.

Çok sıkıntın yoksa kullanmaman iyi tabi. Eee ne de olsa umut fakirin ekmeği :)

Bna yardım edın:ss
3 haftalık ewlıyım reglıı olmama bı hafta on gun varkn ewlndım yumurtlama dnmıne denk gldı ilişklerım reglı oldum ama normlıne gre cok cok azdıı ara ara gldı yaklşık bı haftadr cok uyuyorum halszm ve blım agrıo dun gceden berıde mgdem bulanıyo ck fazla acaba hmılee olabılırmıyım😣😣

Hemen kan testi yaptır, kan uyuşmazlığı varmış hem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hepimizin kandili mübarek olsun kızlar.Allah gonlumuze göre versin. Inşallah bebek isteyenlere de Allah hayirsiyla nasip etsin.

Yok canım bir kaç ay alabiliyor hap sonrası hamile kalmak hormon etkisi ancak geçiyor ama istisnai durumlar olabiliyor inşallah sen istisna olursun :) Ben 6 ay önce bıraktım hapı bu ay da korunmayı bıraktım bu ay ses yok ilerleyen aylara artık umudumuz. İnşallah tez zamanda sağlıklı bebişlerimiz olur :)

Bende oyle zannediyordum fakat 6 ay oldu hala yok canm

kızlar bende bebek istiyorum ilk bebeğimi gelişmediği için 22 haftalıkken aldırmak zorunda kaldım :KK43: bu mübarek gecede birbirimize dua edelim dualarda buluşalım..

Mogami ben acemiyim geçmiş üç dort sayfaya bakip bir dua listesi yapsan isimlerimizle ve fetih okuyanlarin karsilarina kac tane okuyacaklarini yazsan ? Ben humeyra>>>>>>>>>> 3 fetih

Canım denerim ama şuan yemek yapmak için kalkmalıyım eşim mutfakta başladı yapmaya beni çağırıyor yardıma :KK70: dönünce yapmaya çalışırım canım yalnız küçük bi rica da bulunsam acaba işin yoksa sen bana yazar mısın kimlerin okuyacağını da ben ona göre hazırlasam

Hepinizin berat gecesinin hayırlara vesile olmasını diliyorum:KK16:
Rabbim bizleri de berate erdirdiği kullarından eylesin bu gece inş:KK16:
Günahlarımızı affetsin, hepimize tevbe-i nasuh nasip etsin, hidayetten istikametten ayırmasın inşallah canlar:KK16:

Herşeyden önce yüceler yücesi Rabbimize layık kul, güzeller güzeli peygamberimize (s.a.v) layık ümmet olabilmek için dua edelim kardeşlerim..En evveli bu olsun dualarımızın..
Allah'ım içten samimiyetle dua edebilmemizi nasip etsin. hepinizi öpüyorum :KK54:

Kizlar bugun kandil hepinize hayirli kandiller.bugece amel defterimize onumuzdeki sene yapacagimiz ve yasayacagimiz seylerin yazildigi gece ve onumuzdeki yeni senenin hayirlara vesile olmasi icin 19 fetih okuyalim mi okuyabilenlerle en son gece birimiz de duasini yapariz.Dua ederken kisinin kendine olan duuasindan daha cok baskasinin onun giyabinda ettiği dua daha makbulmus , ayrica baskasina dua eden kişiye (kac kisiye dua ettiyse) o kadar melek de onun icin dua edermis.hepimiz takma isim kullaniyoruz ama isterseniz bu gece gercek isimlerimizle birbirimize dua edelim ve 19 fetihi paylaşalım.
Ben başlayayım 3 tanesini ben okuyabilirim

slm bende 1 tanesini okuyabilirim adım nesrin banada dua edermisiniz

Canlar abdest alıcam bende okuyabilirsem yazarim sizlere eklersiniz ona gore listeye Rabbim herkese gönlünden gecn tüm güzellikleri nasip etsin ve günahlarımızı bagislasın

Son düzenleme:
Kızlar ben üç tane fetih suresi okudum Allah kabul etsin inşallah hepimizin dualarını.

X