Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayın 13 ü bat ım beklesemmi test yapsammı acaba cıkar mı varsa off beklemek ne zor bida da evde hazır test bulundurmayacağım
ovv bebısmı gelıyor :) ınsallah bu defa sıkıca tutunur bebısın canım
Erken gebelik testi ise cikar canim ama.digerlerini sanmiyorum..
Yok mu erken test merak ettim.bak simdi :) kendim de oyle bi hafta onceden basliyorum test yapmaya sabirsizim :))hımm bekliyelim o zaman geç olsun temiz olsun
en iyisi ov. testi canım ayrıca yumurtlama akıntısını gördüğün an anlarsın ben 2 gün önce gördüm ve anladım nasıl bişey olduğunu öncedeki akıntılarıma benzemiyordu ne pütürlüydü ne de çektiğimde kopma yapmıyordu çok saydam bi şekilde uzuyo, bekle bakalım benim akıntım 13. gün geldi
Yok mu erken test merak ettim.bak simdi :) kendim de oyle bi hafta onceden basliyorum test yapmaya sabirsizim :))
canım akıntı olduğu gün mü çalışıcaz
Selammm kizlar ben cok fenayimmmmmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selammm kizlar ben cok fenayimmmmmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Noldu canim hayırdır?
hayrola canım sistit mi sıkıntı yaptı
Evet tatlım çok yanıyor çok sızlıyor.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet tatlım çok yanıyor çok sızlıyor.
ilaç kullanıyorsun değil mi ayrıca ayağını sıcak tut bolcada su iç
Offf ayni derdi ben de cektim canim neyse ki uzun surmedi ama mogaminin dedigi gibi ayagimda çorap eksiketmedim ve booooll bolll su içtim. Ayrica bende sissit icin doktora gitmedim ama sebebini soyle düşündüm bir ay once mantar olmustum ve o benim psikolojimi cok bozdu disarda tualete giremez oldum pimpriklendim tualetimi tutunca da sissit oldum.mantar icin baslamistim evde yogurt mayalamaya probiyotik yogurt iyi geliyor dediler sonra aliskanlik oldu cok sukur aksamlari bir kase ev yogurdu ve bol su ile mantarim da sissit sikayetim de gecti Allaha Şükür
Yanıyorum canım sistit mahvetti beni