Kızlar şimdi ben ayın beşinde test yaptırmıştım ya değer 0,4 çıkmıştı şimdi sonucu aldım 2 çıktı. Bu yükseliş bebekten olabilirmi gerçi pek yükselmemiş ama umut garibin ekmeğidir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim umudunu kirmak icin soylemiyorum ama adet oncesi hormon yukseliyomus onun icin umudunuda kaybetme cokta umutlanma ve adet gununu vwkle bakalim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bi yerde okumustum ilk 3 ayin icinde kendiliginden sonlanan gebelik lerde korunmaya gerek kalmiyormus ins tekrar hemen kalirsin saglicakla canim
Sevindim canim agrin cok olmadiya bence kalirsin hemen sakin kafana takma olurmu
kızlar idrar testi yaptım sonuç pozitif. Ikinci çizgi resmen çıktı ya ama Ebe 5gün sonra yine gel test yapalım bi daha dedi. Haftaya çarşamba doktorda randevum var. Hayırlısı artık
misslady bat ne zaman
Canım ben yaptirdim iki ay ayin 13 gibi gittim 18 gibi gittim birinde birindede yumurtam gec oldu yani bu ay 13de gittim 5gun sonra yine gittim 3gun sonra yine soneada bebis oldu
kızlar bugun arkadaslarımla beraberdım cocukları var bu arkadasların ovulasyon testı aldm dedım daha onun ne oldugunu bılmıyolar biz her şeyi bildiğimizden heralde böyle olmuyo anlamadım walla
kıyamam canım ya, adet söktürücü içmeseydin hemen ne olur ne olmazdı...stres yapma amaaa stres yaptıkça hepten ters gider. 6 ay daha çok az bir süre inan. zaten 6 ayda hamile kalamamak çok normal vücut anca alışıyor.
Biz de gecen ogretmenler odasinda sohbet ederken ayni sey oldu kimsenin haberi yok bu testlerden falan herbirinin de birer ikiser cocugu var bizde mo var tuhaflik dedim ☺
benim teyzemlerde bilmiyorlar canım hepsinin de çocukları var hakkaten öyle galiba cahillik mutluluk
Bende anlayamadım canım keşke bilmeseydim diyorum :)
Ne gerek var niye aldın niye bu kadar inceliyosun diyorlar Hayırlısı artık ögrendık bi kere bu bilgileri uygulamazsam da içim rahat etmez :)
HAZİRAN BAT
Dgy -------------------------> 1 Haziran ----------> 6. deneme ----------> HAMİŞ
Esra_the_teacher----------> 3 Haziran ----------> 2. deneme ---------->
Karabiberim999 ------------> 3 Haziran ----------> 1. deneme ---------->
Abcdefcd -------------------> 5 Haziran ----------> 5. deneme ---------->
Bendimahi ------------------> 5 Haziran ---------> 10. deneme ---------->
Seanna ---------------------> 5 Haziran ---------> 11. deneme
Kardeleeeen ----------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme
Tazegelin2323 --------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme ----------> HAMİŞ
Ezma001 --------------------> 9 Haziran ---------> 5. deneme
Azee13 ----------------------> 9 Haziran ---------> 2. deneme
Secido -----------------------> 9 Haziran ---------> 9. deneme
Buurrrcccuuuuuu -----------> 9 haziran ----------> 2. deneme ----------> HAMİŞ
26May -----------------------> 10 Haziran --------> 2. deneme
Pelin7 -----------------------> 12 Haziran ----------> 2. deneme ----------> HAMİŞ
Melin54 ----------------------> 12 Haziran --------> 1. deneme
Sekme -----------------------> 13 Haziran --------> 2. deneme
Misslaydbird ----------------> 14 Haziran ---------> 1. deneme
Hrsygzl ----------------------> 15 Haziran --------> 2. deneme
Esra51 -----------------------> 16 Haziran --------> 4. deneme
Nazligamzelim ---------------> 16 Haziran ---------> 3. deneme
Mogami ----------------------> 17 Haziran ---------> 2. deneme
Waysofmom -----------------> 18 Haziran ---------> 2. deneme
Kilislielos --------------------> 19 Haziran ---------> 13. deneme
İsimsizcisim -----------------> 20 Haziran ----------> 2. deneme
nilda_s -----------------------> 20 Haziran ---------> 3. deneme
Candy_88 -------------------> 21 Haziran ----------> 1. deneme
Emilinarzusu ----------------> 26 Haziran ----------> 2. deneme
Oksijen88 --------------------> 26 Haziran ---------> 1. deneme
Blummmm -------------------> 30 Haziran -----------> 3. deneme
TEMMUZ BAT
esra_the_teacher ----------> 4 Temmuz ----------> 3. deneme
zzzzynpppp -----------------> 5 Temmuz ----------> 3. deneme
Abcdefcd -------------------> 2 Temmuz ----------> 6. deneme
Not: Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz sayfaya yazabilirsiniz.
Gazamız mübarek olsun
Bu arada hamile arkadaslarim 48 saatte bir mi tekrarlamali kan testini? Ben cuma sabah 9 da 131 cikmisti pazar gunu oglen 2 de verdim 275 cikti.48 saati biraz gecti nasil sizce deger? Keseyi deger kacken gorebiliriz dualariniz eksik etmeyin simdiye kadar hamile kalacak miyim diyordum simdi sank daha endiseliyim keseyi gorebilecek miyim? Kalbini duyabilecek miyim? Aslinda kun feyekun (ol der olur) sirriyla beklemek ve tevekkul etmek lazim ama bazen kendime engel olamiyorum
Gunaydinlar güzel bayanlar
Gunaydinlar güzel bayanlar
İnş canim inş :)
Bugun kac haftalik oluyor kardelen? Bi de bu ölçümler hep 2 gunde 1 mi cunku bazi zaman 4 katina cikmis.ben az önce doktorumu aradim bi daha kan vermene gerek yok keseyi goremessek biz tahlil isteriz dedi zate benim de pek firsatim olmuyor hafta ici cuma gideceğim kontrole tam 5 +0 oluyor ins kese gozukur. Sen de bizi haberdar etGunaydinnnn Suan seninle ayni düşünceleri paylasiyoruz ilk gittiğimde 35.7 2 hun sonra 88.9 sonra 320.6 sonra 1138 olmustu bugunde dr gidicem kesemize bakacak ama okadar heyecanlı bekleyismis ki...rabbim utandirmasin kimseyi; ))))