2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bi dk ben bu benim durumum

5 dk da bir tuvalete gitme isteği
kesik kesik işeme
ve acayip yanma ve koku

bunlarsa derhalllll doktora :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

İdrar kültürü ve idrar tahlili veriyorsun

Şimdi gördüm canım gittim doktora kan ve idrar baktı sistit idrar yolları intihabı dedi ilaç vermeden önce hcg istedi onu bekliyoruz şimdi sende ne çıkmıştı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Heyecanla bekliyorum canım :) ınşallah pozitif çıkar sonuç

İnşallah canım ama beş gün önce yaptırmıştım negatifti bata beş gün kaldı sabah erken gebelik testi yaptım o da negatif çıktı umudum yok ama kısmet

İnşallah canım ama beş gün önce yaptırmıştım negatifti bata beş gün kaldı sabah erken gebelik testi yaptım o da negatif çıktı umudum yok ama kısmet

Yaaa hadi ims pozitif cikar canim ben de heyecan yaptim bak haber et hemen :)

Canim adetin basladi allahin izniyle agrim biraz fazla ama doktorun normal gördü evde istirahattayim..betam 65 e düştü cuma tekrar ölçülecek umarim sifirlar ve cuma doktora sorcam tekrar hamile kalabilirmiyim die

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sevindim canim agrin cok olmadiya bence kalirsin hemen sakin kafana takma olurmu

hiç doktorda yumurta takibi yaptıranınız oldu mu, nasıl oluyo? Nezaman gidilmeli?:44:

Canım ben yaptirdim iki ay ayin 13 gibi gittim 18 gibi gittim birinde birindede yumurtam gec oldu yani bu ay 13de gittim 5gun sonra yine gittim 3gun sonra yine soneada bebis oldu

kızlar idrar testi yaptım sonuç pozitif. Ikinci çizgi resmen çıktı ya ama Ebe 5gün sonra yine gel test yapalım bi daha dedi. Haftaya çarşamba doktorda randevum var. Hayırlısı artık

totemim tuttuuuuuuuu gözün aydın kuzum benim sağlıkla al kucağına inşallah :KK52: :KK52:

kızlar bugun arkadaslarımla beraberdım cocukları var bu arkadasların ovulasyon testı aldm dedım daha onun ne oldugunu bılmıyolar biz her şeyi bildiğimizden heralde böyle olmuyo anlamadım walla

kız belli mi olur bakmişsin hamile çıkmışsın hadi bakalım :KK34:

kızlar bugun arkadaslarımla beraberdım cocukları var bu arkadasların ovulasyon testı aldm dedım daha onun ne oldugunu bılmıyolar biz her şeyi bildiğimizden heralde böyle olmuyo anlamadım walla

benim teyzemlerde bilmiyorlar canım hepsinin de çocukları var hakkaten öyle galiba cahillik mutluluk :KK70:

HAZİRAN BAT

Dgy -------------------------> 1 Haziran ----------> 6. deneme ----------> HAMİŞ :KK52:
Esra_the_teacher----------> 3 Haziran ----------> 2. deneme ----------> :KK50:
Karabiberim999 ------------> 3 Haziran ----------> 1. deneme ----------> :KK50:
Abcdefcd -------------------> 5 Haziran ----------> 5. deneme ----------> :KK50:
Bendimahi ------------------> 5 Haziran ---------> 10. deneme ----------> :KK50:
Seanna ---------------------> 5 Haziran ---------> 11. deneme
Kardeleeeen ----------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme
Tazegelin2323 --------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme ----------> HAMİŞ :KK52:
Ezma001 --------------------> 9 Haziran ---------> 5. deneme
Azee13 ----------------------> 9 Haziran ---------> 2. deneme
Secido -----------------------> 9 Haziran ---------> 9. deneme
Buurrrcccuuuuuu -----------> 9 haziran ----------> 2. deneme ----------> HAMİŞ :KK52:
26May -----------------------> 10 Haziran --------> 2. deneme
Pelin7 -----------------------> 12 Haziran ----------> 2. deneme ----------> HAMİŞ :KK52:
Melin54 ----------------------> 12 Haziran --------> 1. deneme
Sekme -----------------------> 13 Haziran --------> 2. deneme
Misslaydbird ----------------> 14 Haziran ---------> 1. deneme
Hrsygzl ----------------------> 15 Haziran --------> 2. deneme
Esra51 -----------------------> 16 Haziran --------> 4. deneme
Nazligamzelim ---------------> 16 Haziran ---------> 3. deneme
Mogami ----------------------> 17 Haziran ---------> 2. deneme
Waysofmom -----------------> 18 Haziran ---------> 2. deneme
Kilislielos --------------------> 19 Haziran ---------> 13. deneme
İsimsizcisim -----------------> 20 Haziran ----------> 2. deneme
nilda_s -----------------------> 20 Haziran ---------> 3. deneme
Candy_88 -------------------> 21 Haziran ----------> 1. deneme
Emilinarzusu ----------------> 26 Haziran ----------> 2. deneme
Oksijen88 --------------------> 26 Haziran ---------> 1. deneme
Blummmm -------------------> 30 Haziran -----------> 3. deneme

TEMMUZ BAT

esra_the_teacher ----------> 4 Temmuz ----------> 3. deneme
zzzzynpppp -----------------> 5 Temmuz ----------> 3. deneme
Abcdefcd -------------------> 2 Temmuz ----------> 6. deneme

Not: Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz sayfaya yazabilirsiniz.
Gazamız mübarek olsun

Kızlar şimdi ben ayın beşinde test yaptırmıştım ya değer 0,4 çıkmıştı şimdi sonucu aldım 2 çıktı. Bu yükseliş bebekten olabilirmi gerçi pek yükselmemiş ama umut garibin ekmeğidir

Kızlar şimdi ben ayın beşinde test yaptırmıştım ya değer 0,4 çıkmıştı şimdi sonucu aldım 2 çıktı. Bu yükseliş bebekten olabilirmi gerçi pek yükselmemiş ama umut garibin ekmeğidir

Bilemedim ama inşallah ondandır kuzum

X