2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bi dk ben bu benim durumum

5 dk da bir tuvalete gitme isteği
kesik kesik işeme
ve acayip yanma ve koku

bunlarsa derhalllll doktora

İdrar kültürü ve idrar tahlili veriyorsun

canım umarım değildir ama söylediğin şeyler sistit belirtisi bir an önce doktora git sıkıntı çıkmasın

Çok fenayım ya sızlıyor resmen. Cipro diye bi ilacım var hemen geçiriyo ama kullanıp kullanmamakta kararsızım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cirpo C grubu anitbiyotik doktor demeden sakın kullanma

benim kullandığım B grubu zarar vermeyen

Tamam canım eczaneden a ya da b grubu sistit için atibiyotik istesem verirler mi ki acaba Dr gidemeyeceğim şimdi

İşin garibi gebeliğin ilk haftalarında sistit olabiliyormuş

Çok fenayım ya sızlıyor resmen. Cipro diye bi ilacım var hemen geçiriyo ama kullanıp kullanmamakta kararsızım

canım kafana göre kullanma bi doktora görün ya sistit değil başka bi rahatsızlıksa

Tamam canım eczaneden a ya da b grubu sistit için atibiyotik istesem verirler mi ki acaba Dr gidemeyeceğim şimdi

sistit olmayabilirsin yazdığımı okumadın mı

idrar yolu enfeksiyonu var bende aynı dediklerin acil doktora git idrar tahlili yap

kızlar idrar testi yaptım sonuç pozitif. Ikinci çizgi resmen çıktı ya ama Ebe 5gün sonra yine gel test yapalım bi daha dedi. Haftaya çarşamba doktorda randevum var. Hayırlısı artık

kızlar idrar testi yaptım sonuç pozitif. Ikinci çizgi resmen çıktı ya ama Ebe 5gün sonra yine gel test yapalım bi daha dedi. Haftaya çarşamba doktorda randevum var. Hayırlısı artık

Gözün aydin canim hadi haziran ayi daha cok anne getirsin bize insallahhhh😊😀😁

Canim tebrik ederim cok sevindim bebis geliyoooo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben bugun egitimdeydim hic gelemedim aklim burdaydi hep petyy ne yaptin mogami ates super hadi bakalim

Ben bugun egitimdeydim hic gelemedim aklim burdaydi hep petyy ne yaptin mogami ates super hadi bakalim

Canim adetin basladi allahin izniyle agrim biraz fazla ama doktorun normal gördü evde istirahattayim..betam 65 e düştü cuma tekrar ölçülecek umarim sifirlar ve cuma doktora sorcam tekrar hamile kalabilirmiyim die

Bi yerde okumustum ilk 3 ayin icinde kendiliginden sonlanan gebelik lerde korunmaya gerek kalmiyormus ins tekrar hemen kalirsin saglicakla canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…