Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tam anlamadım canım, biraz daha ayrıntılı izah edebilir misin acaba:26:
Günaydın kizlar nasilsinizz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın canım ben kırmızıları bekliyom son 5 gün sen nasılsın?
Bugun kac haftalik oluyor kardelen? Bi de bu ölçümler hep 2 gunde 1 mi cunku bazi zaman 4 katina cikmis.ben az önce doktorumu aradim bi daha kan vermene gerek yok keseyi goremessek biz tahlil isteriz dedi zate benim de pek firsatim olmuyor hafta ici cuma gideceğim kontrole tam 5 +0 oluyor ins kese gozukur. Sen de bizi haberdar et
Iyi canim allaha sukur belki gelmez kirmizilar hayirlisi olsun insallah bizi.iyi gidiyo su anda arada mide bulaniyor ama 21gitcem iste insallah kalbini duyariz bicirigin 8hafta oluyo
Günaydın kızlar. Benim bat dündü. Bugün adet oldum. Ben hiçbirşeyi takip etmemeye karar verdim. Ben zaten memleketteyım esimle görüşemeyeceğiz bu ay. Beni listeden çıkarabilirsin mogamicim. Böyle olunca hayal kırıklığı oluyor. Hicbirsey bilmeyip akisina bırakmak daha iyi.
Üzülme demek anlamsız ama üzülme canım ya olacak inşallah çok stres yapiyoruz bence bu çok etkiliyor
Bugun kac haftalik oluyor kardelen? Bi de bu ölçümler hep 2 gunde 1 mi cunku bazi zaman 4 katina cikmis.ben az önce doktorumu aradim bi daha kan vermene gerek yok keseyi goremessek biz tahlil isteriz dedi zate benim de pek firsatim olmuyor hafta ici cuma gideceğim kontrole tam 5 +0 oluyor ins kese gozukur. Sen de bizi haberdar et
Ben de acaba stres yapar mi diye düşünüyorum bazen ama ocak ayinda bi topic i takip ediyodum yazmadan okuyodum sadece valla sirasiyla hepsi hamile kaldi aynen bizim gibi dikkatle ugrasiyolardi etkilenlmiyo demek ki diyorum ☺
Günaydın kızlar. Benim bat dündü. Bugün adet oldum. Ben hiçbirşeyi takip etmemeye karar verdim. Ben zaten memleketteyım esimle görüşemeyeceğiz bu ay. Beni listeden çıkarabilirsin mogamicim. Böyle olunca hayal kırıklığı oluyor. Hicbirsey bilmeyip akisina bırakmak daha iyi.
Kesem gorundu ilk fotogramiz oldu artık; ) 2 hafta sonra kalp atisimiz var inşallah