2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Günaydın kizlar nasilsinizz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın canım :KK16::KK16::KK16: ben kırmızıları bekliyom son 5 gün:KK24::KK24: sen nasılsın?

Iyi canim allaha sukur belki gelmez kirmizilar hayirlisi olsun insallah bizi.iyi gidiyo su anda arada mide bulaniyor ama 21gitcem iste insallah kalbini duyariz bicirigin 8hafta oluyo

Bugun kac haftalik oluyor kardelen? Bi de bu ölçümler hep 2 gunde 1 mi cunku bazi zaman 4 katina cikmis.ben az önce doktorumu aradim bi daha kan vermene gerek yok keseyi goremessek biz tahlil isteriz dedi zate benim de pek firsatim olmuyor hafta ici cuma gideceğim kontrole tam 5 +0 oluyor ins kese gozukur. Sen de bizi haberdar et

4+4 sanırım evet 2 gunde ki yukselisler evet merakla bekliyorum suan:KK66:

Iyi canim allaha sukur belki gelmez kirmizilar hayirlisi olsun insallah bizi.iyi gidiyo su anda arada mide bulaniyor ama 21gitcem iste insallah kalbini duyariz bicirigin 8hafta oluyo

maşallah canım ya:nazar: inş. sağsalim kucağına alırsın

Günaydın kızlar. Benim bat dündü. Bugün adet oldum. Ben hiçbirşeyi takip etmemeye karar verdim. Ben zaten memleketteyım esimle görüşemeyeceğiz bu ay. Beni listeden çıkarabilirsin mogamicim. Böyle olunca hayal kırıklığı oluyor. Hicbirsey bilmeyip akisina bırakmak daha iyi.

Günaydın kızlar. Benim bat dündü. Bugün adet oldum. Ben hiçbirşeyi takip etmemeye karar verdim. Ben zaten memleketteyım esimle görüşemeyeceğiz bu ay. Beni listeden çıkarabilirsin mogamicim. Böyle olunca hayal kırıklığı oluyor. Hicbirsey bilmeyip akisina bırakmak daha iyi.

Üzülme demek anlamsız ama üzülme canım ya olacak inşallah çok stres yapiyoruz bence bu çok etkiliyor

Üzülme demek anlamsız ama üzülme canım ya olacak inşallah çok stres yapiyoruz bence bu çok etkiliyor

Sağol canım. Ben de stresin beni etkilediğini bildiğim için bir süre internet ortamindan uzak kalmaya karar verdim :) hakkımızda hayirlisini dilemek lazım.

Bugun kac haftalik oluyor kardelen? Bi de bu ölçümler hep 2 gunde 1 mi cunku bazi zaman 4 katina cikmis.ben az önce doktorumu aradim bi daha kan vermene gerek yok keseyi goremessek biz tahlil isteriz dedi zate benim de pek firsatim olmuyor hafta ici cuma gideceğim kontrole tam 5 +0 oluyor ins kese gozukur. Sen de bizi haberdar et

Kesem gorundu :KK66: ilk fotogramiz oldu artık; ) 2 hafta sonra kalp atisimiz var inşallah :KK66:

Ben de acaba stres yapar mi diye düşünüyorum bazen ama ocak ayinda bi topic i takip ediyodum yazmadan okuyodum sadece valla sirasiyla hepsi hamile kaldi aynen bizim gibi dikkatle ugrasiyolardi etkilenlmiyo demek ki diyorum ☺

ben suan etklenıyomus gibi hıssetmıyorum gecen ay bişi yapmadıgım halde daha stereslıydım bu ay gayet rahatım olursa olurrrrr nasp diyorum :)

mrb kızlar yumurtlamadan sonra vücut ısısının normal seyri kaç olmalı bileniniz var mı, benim bugün 18. günüm 10 gün kaldı bata, ateşim 36.9 normal mi yüksek mi acaba?:44:

tamam canım sıkma canını ben şimdilik olmadı dicem liste gereği :KK43:

HAZİRAN BAT

Dgy -------------------------> 1 Haziran ----------> 6. deneme ----------> HAMİŞ :KK52:
Esra_the_teacher----------> 3 Haziran ----------> 2. deneme ----------> :KK50:
Karabiberim999 ------------> 3 Haziran ----------> 1. deneme ----------> :KK50:
Abcdefcd -------------------> 5 Haziran ----------> 5. deneme ----------> :KK50:
Bendimahi ------------------> 5 Haziran ---------> 10. deneme ----------> :KK50:
Seanna ---------------------> 5 Haziran ---------> 11. deneme
Kardeleeeen ----------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme
Tazegelin2323 --------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme ----------> HAMİŞ :KK52:
Ezma001 --------------------> 9 Haziran ---------> 5. deneme
Azee13 ----------------------> 9 Haziran ---------> 2. deneme -----------> :KK50:
Secido -----------------------> 9 Haziran ---------> 9. deneme
Buurrrcccuuuuuu -----------> 9 haziran ----------> 2. deneme ----------> HAMİŞ :KK52:
26May -----------------------> 10 Haziran --------> 2. deneme
Pelin7 -----------------------> 12 Haziran ----------> 2. deneme ----------> HAMİŞ :KK52:
Melin54 ----------------------> 12 Haziran --------> 1. deneme
Sekme -----------------------> 13 Haziran --------> 2. deneme
Misslaydbird ----------------> 14 Haziran ---------> 1. deneme
Hrsygzl ----------------------> 15 Haziran --------> 2. deneme
Esra51 -----------------------> 16 Haziran --------> 4. deneme
Nazligamzelim ---------------> 16 Haziran ---------> 3. deneme
Mogami ----------------------> 17 Haziran ---------> 2. deneme
Waysofmom -----------------> 18 Haziran ---------> 2. deneme
Kilislielos --------------------> 19 Haziran ---------> 13. deneme
İsimsizcisim -----------------> 20 Haziran ----------> 2. deneme
nilda_s -----------------------> 20 Haziran ---------> 3. deneme
Candy_88 -------------------> 21 Haziran ----------> 1. deneme
Emilinarzusu ----------------> 26 Haziran ----------> 2. deneme
Oksijen88 --------------------> 26 Haziran ---------> 1. deneme
Blummmm -------------------> 30 Haziran -----------> 3. deneme

TEMMUZ BAT

kocamlaben -----------------> 3 Temmuz ---------> 1. deneme
esra_the_teacher ----------> 4 Temmuz ----------> 3. deneme
zzzzynpppp -----------------> 5 Temmuz ----------> 3. deneme
Abcdefcd -------------------> 2 Temmuz ----------> 6. deneme

Not: Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz sayfaya yazabilirsiniz.
Gazamız mübarek olsun

Ateş tabloma devam

21.05 -- 36.1 (adetin ilk günü)
22.05 -- 36.3
23.05 -- 36.1
24.05 -- 36.1
25.05 -- 36.1
26.05 -- 36.1 (adetin bittiği gün) *
27.05 -- 36.2
28.05 -- 36.1
29.05 -- 36.2 *
30.05 -- 36.2