aynı şikayetler bende var idrar yolu enfeksiyonu bendeki git doktora diyom
Gittim canım sistitmiş ilaç vermeden önce beta hcg istedi bir saat sonra çıkacakmış bekliyoruz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bi dk ben bu benim durumum
5 dk da bir tuvalete gitme isteği
kesik kesik işeme
ve acayip yanma ve koku
bunlarsa derhalllll doktora
İdrar kültürü ve idrar tahlili veriyorsun
aaa hadi hayırlısı yoksa bebiş var da öğrenmeye mi vesile olacak sistit
Ay inşallah canım yaaaaa dünyalar benim olurrrr
Heyecanla bekliyorum canım :) ınşallah pozitif çıkar sonuç
İnşallah canım ama beş gün önce yaptırmıştım negatifti bata beş gün kaldı sabah erken gebelik testi yaptım o da negatif çıktı umudum yok ama kısmet
Yaaa hadi ims pozitif cikar canim ben de heyecan yaptim bak haber et hemen :)
Canim adetin basladi allahin izniyle agrim biraz fazla ama doktorun normal gördü evde istirahattayim..betam 65 e düştü cuma tekrar ölçülecek umarim sifirlar ve cuma doktora sorcam tekrar hamile kalabilirmiyim die
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hiç doktorda yumurta takibi yaptıranınız oldu mu, nasıl oluyo? Nezaman gidilmeli?:44:
Bir saat içinde haber gelmeZse bilinçli heyecandan bayıldım kocam ayıltmaya çalışıyordur
Bir saat içinde haber gelmeZse bilinçli heyecandan bayıldım kocam ayıltmaya çalışıyordur
kızlar idrar testi yaptım sonuç pozitif. Ikinci çizgi resmen çıktı ya ama Ebe 5gün sonra yine gel test yapalım bi daha dedi. Haftaya çarşamba doktorda randevum var. Hayırlısı artık
İnşallah canım ama beş gün önce yaptırmıştım negatifti bata beş gün kaldı sabah erken gebelik testi yaptım o da negatif çıktı umudum yok ama kısmet
kızlar bugun arkadaslarımla beraberdım cocukları var bu arkadasların ovulasyon testı aldm dedım daha onun ne oldugunu bılmıyolar biz her şeyi bildiğimizden heralde böyle olmuyo anlamadım walla
Kızlar şimdi ben ayın beşinde test yaptırmıştım ya değer 0,4 çıkmıştı şimdi sonucu aldım 2 çıktı. Bu yükseliş bebekten olabilirmi gerçi pek yükselmemiş ama umut garibin ekmeğidir