Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler
Kızlar şimdi ben ayın beşinde test yaptırmıştım ya değer 0,4 çıkmıştı şimdi sonucu aldım 2 çıktı. Bu yükseliş bebekten olabilirmi gerçi pek yükselmemiş ama umut garibin ekmeğidir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar idrar testi yaptım sonuç pozitif. Ikinci çizgi resmen çıktı ya ama Ebe 5gün sonra yine gel test yapalım bi daha dedi. Haftaya çarşamba doktorda randevum var. Hayırlısı artık
Canım ben yaptirdim iki ay ayin 13 gibi gittim 18 gibi gittim birinde birindede yumurtam gec oldu yani bu ay 13de gittim 5gun sonra yine gittim 3gun sonra yine soneada bebis oldu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar bugun arkadaslarımla beraberdım cocukları var bu arkadasların ovulasyon testı aldm dedım daha onun ne oldugunu bılmıyolar biz her şeyi bildiğimizden heralde böyle olmuyo anlamadım walla
Biz de gecen ogretmenler odasinda sohbet ederken ayni sey oldu kimsenin haberi yok bu testlerden falan herbirinin de birer ikiser cocugu var bizde mo var tuhaflik dedim ☺
kıyamam canım ya, adet söktürücü içmeseydin hemen ne olur ne olmazdı...stres yapma amaaa stres yaptıkça hepten ters gider. 6 ay daha çok az bir süre inan. zaten 6 ayda hamile kalamamak çok normal vücut anca alışıyor.
Evet bide 6 ay dogum kontrol kullanmistim 6 aydir da korunmuyorum bide adet sokucuyu doktorum verdi hormonlarimin hepsi tertemiz apacik belli strestten ama ben hala adet olmadim neden olmuyorum kafam cok karisti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Biz de gecen ogretmenler odasinda sohbet ederken ayni sey oldu kimsenin haberi yok bu testlerden falan herbirinin de birer ikiser cocugu var bizde mo var tuhaflik dedim ☺
Ben de acaba stres yapar mi diye düşünüyorum bazen ama ocak ayinda bi topic i takip ediyodum yazmadan okuyodum sadece valla sirasiyla hepsi hamile kaldi aynen bizim gibi dikkatle ugrasiyolardi etkilenlmiyo demek ki diyorum ☺
Selamlar bat 3 temmuz. Korunmayi yeni biraktik insallah bu ay denememiz basarili olur strese girmeyiz. Mantar tedavim var suan ve yogun calisiyoruz tutturmak icin test yapicam ama bu ay pek umutlu sayilmam insallah vesile olur rabbim kismet eder.
Bu arada hamile arkadaslarim 48 saatte bir mi tekrarlamali kan testini? Ben cuma sabah 9 da 131 cikmisti pazar gunu oglen 2 de verdim 275 cikti.48 saati biraz gecti nasil sizce deger? Keseyi deger kacken gorebiliriz dualariniz eksik etmeyin simdiye kadar hamile kalacak miyim diyordum simdi sank daha endiseliyim keseyi gorebilecek miyim? Kalbini duyabilecek miyim? Aslinda kun feyekun (ol der olur) sirriyla beklemek ve tevekkul etmek lazim ama bazen kendime engel olamiyorum
Gunaydinnnn Suan seninle ayni düşünceleri paylasiyoruz ilk gittiğimde 35.7 2 hun sonra 88.9 sonra 320.6 sonra 1138 olmustu bugunde dr gidicem kesemize bakacak ama okadar heyecanlı bekleyismis ki...rabbim utandirmasin kimseyi; ))))
Gunaydinnnn Suan seninle ayni düşünceleri paylasiyoruz ilk gittiğimde 35.7 2 hun sonra 88.9 sonra 320.6 sonra 1138 olmustu bugunde dr gidicem kesemize bakacak ama okadar heyecanlı bekleyismis ki...rabbim utandirmasin kimseyi; ))))
Bugun kac haftalik oluyor kardelen? Bi de bu ölçümler hep 2 gunde 1 mi cunku bazi zaman 4 katina cikmis.ben az önce doktorumu aradim bi daha kan vermene gerek yok keseyi goremessek biz tahlil isteriz dedi zate benim de pek firsatim olmuyor hafta ici cuma gideceğim kontrole tam 5 +0 oluyor ins kese gozukur. Sen de bizi haberdar et