ilk defa duyuyorum canım ben ara sıra içerim ama böyle bi etkisi olduğunu duymadım sen nerden duydun[
internette arastırırken gördm hamileykn bebeklerin kalp gelişimini etkiliyo filan yazıyo tabi fazla içilirse ama ebru şallı günde 1-2 fincan içtim bi zararı yok diye bi yazı yazmıs bnde günde en az 1 kupa içiyorm da onun için sordm
3. denemem canımcanım hoşgeldin eklerim tabi ama kaçıncı denemen onu da söyler misin
Canim buni doktor mu soyledi ben de yeni ogrendim hamileligimi ve siyah cay zararli diye ihlamur falan iciyordum korktum simdi??? Bu arada goguselrim buyumedi ama acıyor daha 4+3 gunlukum ama mide bulantisi gibi hic belirtim yok sadece biraz karin agrisi sanci gibi bisey .normal mi sence mide bulantisi icin erken herhalde dahayeşil çay bitki çayı aksine düşük yapıyor
canim adetine ne kadar var beimn de adetten 3 gun once yapmistim oglen vakti cok daha silik cikmisti sonra 3 gunde de tekrarladim hep silik cikti ve adet gunu kan verdim hamile oldugumu ogrendim ins sen de oylesindirrrevet yaptıktan hemen sonra çıktı hemde ilk idrarımla yapmadım 1 saat oluyor yapalı
Canim buni doktor mu soyledi ben de yeni ogrendim hamileligimi ve siyah cay zararli diye ihlamur falan iciyordum korktum simdi??? Bu arada goguselrim buyumedi ama acıyor daha 4+3 gunlukum ama mide bulantisi gibi hic belirtim yok sadece biraz karin agrisi sanci gibi bisey .normal mi sence mide bulantisi icin erken herhalde daha
Canim ben de senun gibi korkuyordum ce umitlenmek istemiyordum geciksin oyle test yapacagim diyordum ama dedim ki beklesem daha cok heyecan ve stres basacak en iyisi pozitif de olsa negatuf de olsa ogreneyim dedim adet gunu bi cesaret geldi kan verdim bence sende yap biseyler bugunevet canım ya Ebe silik çizgi olduğunu söyledi. Ki bende gördüm zaten. Ama ne bileyim korkuyorum ya. Umarım vardır ve umarım totemın tutmuştur
hadi yaa ben daha doktora gitmedim keseyi gorecekken gideyim diyorum cuma 5 haftalik olacak gitsem gorebilir miyim ve o zamana kadar baska nelere dikkat edeyim bildiklerini bana da soyleseneerken canım bulantı 6 da falan başlıyor genelde sabahları başım çok dönüyo benim doğru düzgün bişey yiyemiyorum sabahları
evet doktor da dedi diyetisyen de bitki çayı içme diye özellikle ada çayı direkt düşük yapıyormuş
hadi yaa ben daha doktora gitmedim keseyi gorecekken gideyim diyorum cuma 5 haftalik olacak gitsem gorebilir miyim ve o zamana kadar baska nelere dikkat edeyim bildiklerini bana da soylesene
Bu arada hamile arkadaslarim 48 saatte bir mi tekrarlamali kan testini? Ben cuma sabah 9 da 131 cikmisti pazar gunu oglen 2 de verdim 275 cikti.48 saati biraz gecti nasil sizce deger? Keseyi deger kacken gorebiliriz dualariniz eksik etmeyin simdiye kadar hamile kalacak miyim diyordum simdi sank daha endiseliyim keseyi gorebilecek miyim? Kalbini duyabilecek miyim? Aslinda kun feyekun (ol der olur) sirriyla beklemek ve tevekkul etmek lazim ama bazen kendime engel olamiyorum
benim senin kadar kesem gözüktü çok küçük şekilde... başka dikkat etmen gerekenler en önemlisi yukarı uzanma bebek kordondan çıkıyormuş
Tamam canim cok sagol ben de cuma günü 35 günlük olacağım ins görürüm :)35 gun derken son adetimden itibarenBana hiç kan testi yapmadı dr
Gerçi ilk gittigimde 34günlükdü ve keseyi gördük bugünde gittim tkrr
Kalp atışlarını gördüm duydum
7hafta1günlük müş
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Senim kadar derken degerin azken mi diyorsun? Vajinal ultrasonla mi gozuktu?Ya ben de bu cuma gorebilsem haftasonu babama babalar gunu surprizi yapmak istiyorum:) tamam canim cok sagol tekrar kan testi yaptirayim mi sence ?dun deger 275 di
Off mogami akşam dedim ya sistit olsa yanma olurdu diye şimdi fena yanmam var belli sistit olmuşum. Napsam ilaç kullansam mı acaba ya çok fena yanıyo ve 5 dk da bir wc ye gidiyorum. Offfff
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi