2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Yaa senin dediğin yeri bulamıyorum telden giriş yapıyorum ben ondanmi acaba

aslında adet öncesinde ögrenenler ıkı günde bir yaptırmalı dogru diyosun ama stres oluyorum iki gunde bir diye ilk tahlilden bir hafta sonra yaptırsam geç mi olur

aslında adet öncesinde ögrenenler ıkı günde bir yaptırmalı dogru diyosun ama stres oluyorum iki gunde bir diye ilk tahlilden bir hafta sonra yaptırsam geç mi olur

bence geç olur ama sen bilirsin, gidişatı görmek önemli biliyorsun stres yapma canım benim bebişi düşün

canım bu arada nerde tablon ? hazırla bak seni bekliyorum

pc ye yenı format atıldı silinmiş heralde yüklemeye çalışıyorum canım yükleme ve indirme meselelerinde iyi olduğum söylenemez :) bakalım beceremezsem kardesıme yaptırcam :)

bence geç olur ama sen bilirsin, gidişatı görmek önemli biliyorsun stres yapma canım benim bebişi düşün

stres yapmamak elde degl sanki ilk kez hamile kalmısım giibi.bide adetime daha 4 gün falan ar

mogami cnm inşallah tutmuştur totemin. Ama bende en ufak belirti bile yok yani. Kasık ağrısı baş dönmesi mide bulantısı bunların hiç biri de yok. Acaba şimdi bi test yapsam mi yoksa beklesem mi? Çünkü geçen ayda 6gün gecikti. Ümitlenmek istemiorum

stres yapmamak elde degl sanki ilk kez hamile kalmısım giibi.bide adetime daha 4 gün falan ar

önce kadın doğum doktoruna git canım o nerse onu yap o saçma sağlık ocaklarının laflarına bakma, senin yerinde olsam stresimin asıl kaynağı değerimi bilmemek olurdu yani adete 4 var diyorsun hadi düştü diyelim değer bunu nasıl bileceksin dolayısıyla farkında olmadan strese girersin ama değerinin sürekli yükseldiğini bilirsen stres azalır yerini heyecana bırakır

yavrum ama sen bi silik çizgi gördün değil mi hadi bi idrar daha yap bakalım sen de bizde merakımızdan kurtulalım, ayrıca belirti herkeste olmaz sıkma canını

mogami silik çizgi mi çıktı sende aaa çok sevindim inşallah vardır.yalnız kızlar hamile kalıpta topiği terketmek yok ok

mogami silik çizgi mi çıktı sende aaa çok sevindim inşallah vardır.yalnız kızlar hamile kalıpta topiği terketmek yok ok

bende değil kuzum burcuda çıkmıştı :) belki bende görürüm o çizgiyi bu ay :)

evet canım ya Ebe silik çizgi olduğunu söyledi. Ki bende gördüm zaten. Ama ne bileyim korkuyorum ya. Umarım vardır ve umarım totemın tutmuştur

HAZİRAN BAT

Dgy -------------------------> 1 Haziran ----------> 6. deneme ----------> HAMİŞ
Esra_the_teacher----------> 3 Haziran ----------> 2. deneme ---------->
Karabiberim999 ------------> 3 Haziran ----------> 1. deneme ---------->
Abcdefcd -------------------> 5 Haziran ----------> 5. deneme ---------->
Bendimahi ------------------> 5 Haziran ---------> 10. deneme ---------->
Seanna ---------------------> 5 Haziran ---------> 11. deneme
Kardeleeeen ----------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme
Tazegelin2323 --------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme ----------> HAMİŞ
Ezma001 --------------------> 9 Haziran ---------> 5. deneme
Azee13 ----------------------> 9 Haziran ---------> 2. deneme
Secido -----------------------> 9 Haziran ---------> 9. deneme
Buurrrcccuuuuuu -----------> 9 haziran ----------> 2. deneme ----------> HAMİŞ
26May -----------------------> 10 Haziran --------> 2. deneme
Pelin7 -----------------------> 12 Haziran ----------> 2. deneme ----------> HAMİŞ
Melin54 ----------------------> 12 Haziran --------> 1. deneme
Sekme -----------------------> 13 Haziran --------> 2. deneme
Misslaydbird ----------------> 14 Haziran ---------> 1. deneme
Hrsygzl ----------------------> 15 Haziran --------> 2. deneme
Esra51 -----------------------> 16 Haziran --------> 4. deneme
Nazligamzelim ---------------> 16 Haziran ---------> 3. deneme
Mogami ----------------------> 17 Haziran ---------> 2. deneme
Waysofmom -----------------> 18 Haziran ---------> 2. deneme
Kilislielos ---------------------> 19 Haziran ---------> 13. deneme
İsimsizcisim -----------------> 20 Haziran ----------> 2. deneme
Candy_88 -------------------> 21 Haziran ----------> 1. deneme
Emilinarzusu ----------------> 26 Haziran ----------> 2. deneme
Oksijen88 --------------------> 26 Haziran ---------> 1. deneme
Blummmm -------------------> 30 Haziran -----------> 3. deneme

TEMMUZ BAT

esra_the_teacher ----------> 4 Temmuz ----------> 3. deneme
zzzzynpppp -----------------> 5 Temmuz ----------> 3. deneme
Abcdefcd -------------------> 2 Temmuz ----------> 6. deneme

Not: Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz sayfaya yazabilirsiniz.
Gazamız mübarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…