yaptktan hemen sonra çıktıysa çizgi hamilesin cnm
evet yaptıktan hemen sonra çıktı hemde ilk idrarımla yapmadım 1 saat oluyor yapalı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaptktan hemen sonra çıktıysa çizgi hamilesin cnm
inşallah canım.Allah isteyen bekleyen herkese içinde sanada tez zamanda nasip etsin.ben 4 yıldır uğraşıyorumkuzum bariz hamilesin gözün aydın
evet yaptıktan hemen sonra çıktı hemde ilk idrarımla yapmadım 1 saat oluyor yapalı
mogami benim 8 gün öcesinden çıktı cnm eger hissediyorsan hamile oldugunu tahlilde çıkar zaten.ben geçen ay kesin yok dedim e olmadı bu ay ise vardır dedim bi yandanda yoktur dedim ama oldu işte içimden bi ses var diyodu çunku.yaptırmaik istiyorsan yaptrabıilirsin kan testi
inşallah canım.Allah isteyen bekleyen herkese içinde sanada tez zamanda nasip etsin.ben 4 yıldır uğraşıyorum
canım ateş topiğindeki kızlar ateş tablomu görünce ayın 5 inde yumurtamın çatladığını söylediler ve söyleyenlerin hepsi hamile yani tecrübeliler o yüzden doğru varsayarsam daha 4 gün oldu çıkmaz yani
beni de yazar mısınız? bat 20 haziran
haa beşinde yumurtladıysan çkmaz tabii.ben ne zaman yumurtladıgımı anlıyorum hangi günden hamile kaldıgımı bile biliyorum :)
beni de yazar mısınız? bat 20 haziran
valla ya 2 sinde yumurtladım ya 5 inde o emin değilim 4 sayfa falan arkada ateş tablom var bakarsan anlarsın daha net, o yüzden şimdilik beklemedeyim
hosgeldin nilda cm insallah elin kolun bos çıkmazsın bu ay :)
ay ates tablosu falan sıkıntı geliyo bana onlardan yapma bosver.akısına bırak.mayıs tablosu kaçıcı sayfada
hoşbulduk pelincim saol inşallah:18: 11 günüm kaldı kasık batmalarım var çok heyecanlıyımm.
yanii, belirti değil mi şimdi bu huff canım sıkıldı şimdibir hafta oncesinden belirti erebilir cnm
kızlar yeşilçayın hamile kalmaya yumurta gelişimine yan etkisi var mıdır ki
kızlar günaydın bugün benim adet günüm. Ama gelen giden yok. ateşim de bugün sabah 36.9 çıktı
kızlar yeşilçayın hamile kalmaya yumurta gelişimine yan etkisi var mıdır ki