- 17 Eylül 2013
- 10.694
- 8.134
idrar mı kan mı cicimmmmmm
idrarı bi yap çizgiyi görelim sonra kan verirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
idrar mı kan mı cicimmmmmm
Bugünkü sınavalar bittiiiiiiiiii sırada yarınkiler
Mogami istanbuldamisin sen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar size bir şey soracam. Hamilelik haftası nasıl hesaplanıyor. Mesela tam ilişkinin olduğu gün belli ise o gün mu başlar. Sat mi yoksa.yani bilinmeyen ilişki günü için mi sat yoksa her zaman öyle mi. Kafam karıştı ya
evet canım maltepede girdim yarında maltepedeyim sınavdan dolayı sorduysan
Mesela benim sat 29 mayis ama daha ilişki yok hamile kalabileceğim fakat doğum tarihi hesaplayicilari beni 1 hafta 2 günlük gösteriyor
Normalde nerdesin bende istanbuldayimda ondan sordum biseye ihtiyacin olursa soyle elimden geleni yaparim onceden haberim olsaydi misafir ederdim seni
Peki bulantilar Sata göre mi olur.6 hafta dediği. Ya ben kpss gireceğim
Eger hamile kalırsam sata göre 6 hafta oluyor. ondan cekindim biraz
Oyy canım benim düşünmen yeter ben pendikte oturuyorum and. yakası yani peki sen
Aha bi benzerimi buldum bende aynı endişeyi taşıyorum ya hamile kalıpta kpss yi bulantı yüzünden rezil edersem diye bildiğim kadarıyla 6. haftada başlar ama belli de olmuyo bünye meselesi
Ya aynen işte içim içimi yiyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Bi erteliyorum diğer aya sonra hevesleniyorum. Belki hiç bulantı olmayacak belki de hamile kalamicam ama ya hepsi bi olursa işte.sinavda 2 yılda bir oluyor kafam alt üst oldu
canım şu testi nerden aldın nasıl bir şey doğrumu acaba sonuçları bende düşünüyorum bir dahaki ay hiç bilgim yok ama
Ayy deme bende besiktastayim cok sevindim ya esim pwndikte calisiyor
hadi yaa baya uzakmış ev iş arası :) Bende beklerim hem eşinle iş çıkışı geri dönebilirsinde madem pendikte çalışıyorsa :) ben pendik merkeze çok yakınım aklında bulunsun canım bu tarafa işin düşerse uğra
Ugrarim tabikide ayy cok sevindim gerçekten sende gelirsen haberdar et beni hafta sonuda geliyorum arada esim pavlide biliyomusun tersanede gelince isterseniz bulusuruz esinle gelirsin