Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mayıs 16da düğünüm gelinlik bakmaya ne zaman başlasam acaba ? fikri olan ? az çok aklımda model belirledim ama tabi beğendiğim modellr bende nasıl duracak o da var :)
bakmaya başla 4 ay kala yapılacakların listesini vermiştim
mayıs 16da düğünüm gelinlik bakmaya ne zaman başlasam acaba ? fikri olan ? az çok aklımda model belirledim ama tabi beğendiğim modellr bende nasıl duracak o da var :)
kızlarrrrrrrrr bende katıldım aranızaaa :) bizde bugün aldık nikah tarihimizi 31.05.2014![]()
Kızlar gelinliğim için anlaştık bugün.
Dikilmeye başlayacak hayırlısıyla.
Bu işi de hallettiğimize göre sıradakine geçelimm.![]()
canım bende rahattım ama gecen hafta kızlar gec kaldın diyince gittim baktım baktıgım gibide anlastım dikiliyormayıs 11 bende
Hadi hayırlı olsun canım![]()
mayıssss bi gelseee![]()
nişanlı olmanın en güzelll yanıııMayıs gelir canım.
Sen anın tadını çıkarmaya bak. Nişanlılık süreci bir daha geri gelmez.![]()
nişanlı olmanın en güzelll yanıııabisinin düğüne gidebilmemdii çok umutszdum ama muhteşem geçti hele dans anııı hergün bıkmadan cd izliyorum
![]()
Evet çok güzel bir süreç.
Her yere beraber gidebiliyoruz.
Sadece beraber uyuyamıyoruz tabi ki.
O da evlenince inşallah.![]()
sadece düğüne gidebildik onada çok şükür![]()
ayrı şehirlerdeyiz ya gezme tozma imkanımız yok![]()
Anladım canım.
Sen o yüzden bir an önce zaman geçsin istiyorsun.
Haklısın o yönden.
Benimde nişanlım ayrı şehirde bazen telefonda dayanamayıp ağladığımda oluyor inşallah zaman çabucak geçerde kavuşuruz ailelere nekadar erkene alalım desekte onlar bizi hiiiç anlamazlar inan bazen günü boşver saatler bile geçmiyo:85:orda geçirdiğim zamanı öyle özledimki :26: