• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayıs gelinleri burada toplanalım...:)))

Benimde nişanlım ayrı şehirde bazen telefonda dayanamayıp ağladığımda oluyor inşallah zaman çabucak geçerde kavuşuruz ailelere nekadar erkene alalım desekte onlar bizi hiiiç anlamazlar inan bazen günü boşver saatler bile geçmiyo:85:

dimii canım inşallh zaman hızlı geçerde kavuşuruz azzzcıkk daha hızlansa nisana gelsek zaten telaştan ne yaptımızı anlamayız:31: ooff offf geçmiyo valla geçmiyo

sonunda 2014 gelinleriyle ilgili bi konu yakaldım:)biz daha tarih almadık daha 4 ay var die.ev hazırlıklarıyla ilgili bi sorun yok gibi ama düğündü mekandı öyle şeyler var sizce endişenmelimiyim??sanırım eveettt:18::18:

sonunda 2014 gelinleriyle ilgili bi konu yakaldım:)biz daha tarih almadık daha 4 ay var die.ev hazırlıklarıyla ilgili bi sorun yok gibi ama düğündü mekandı öyle şeyler var sizce endişenmelimiyim??sanırım eveettt:18::18:

bence endişelenmemelisin bizde henüz gün almadık düğün mekanımız tutuldu hem ankarada hem istanbulda evimizin her şeyi hazır bir tek gün alma işi ve gelinlik kına alışverişi falan kaldı :/

slm arkadaşlar benim düğünüm 25 mayıs pazar ama daha gelinliğime ve nerden bakacağıma karar veremedim varmı bildiğiniz güvenilir bir yer ?

bence endişelenmemelisin bizde henüz gün almadık düğün mekanımız tutuldu hem ankarada hem istanbulda evimizin her şeyi hazır bir tek gün alma işi ve gelinlik kına alışverişi falan kaldı :/

gun alma isiylede ilgili pek fikrim yok benim nisanlim cok rahat bende aksine panik ona guveniyrm die bende salladim biraz ama artik baslasak olucak!umarim her sey istedigin gibi olur yine grsz buralarda tesekkurler:3::3::3:

gun alma isiylede ilgili pek fikrim yok benim nisanlim cok rahat bende aksine panik ona guveniyrm die bende salladim biraz ama artik baslasak olucak!umarim her sey istedigin gibi olur yine grsz buralarda tesekkurler:3::3::3:

Rabbim yar ve yardımcınız olsun hepimizin istediği en iyi şekilde olsun tertemiz hayallerle kavuşucaz sevdiğimize inşallah :16:

Endişelenicek bir şey yok canım.
Düğün yerini de halledersiniz.
Ama düğün yeri için bakmaya başlayın artık.

Endişelenicek bir şey yok canım.
Düğün yerini de halledersiniz.
Ama düğün yeri için bakmaya başlayın artık.[/QUOTE

saniyorum otelde olucak ama bn kir dugunu istedigim icin degisik yerler bulma cabasindayim ama antalyada kir dugunu nerde yapilir arastiemam lazim:34::34:

Kızlarrrr kendimi o kadar cok 4 ay kaldı ya alıstırmısım ki haftasonu beraber ilkokul arkadasıma gittik,arkadasımın annesi kaçıncı ayda dugun dedi bende direk 4. ayda dedim nişanlım diyor ne 4ü ısrarla dört işte diyorum :)) canım 4 ay kaldı düğün 5. ayda dedi inanılmaz bir heyecan gerilim var anlatamam şubatta gelinliğimi bakacagım mart sonu nisan basındada ev bakacagız. Benim devamlı erteledigim konuda kına için yer :)) anlamadm o konuda niye o kadar rahatım kına için mekanı hala ayarlamadm. Sizin hazırlıklar nasıl geciyor. Birde sizlerden bir konuda yardım isteyecegim bizim düğünümüzden 1 gün snra nişanlımın (o zaman eşim olacak ) doğum günü sizde düğnde ona ufak bir süpriz yapsam mı ? ve ne yapabilirim fikir istiyorummmmm

Kızlarrrr kendimi o kadar cok 4 ay kaldı ya alıstırmısım ki haftasonu beraber ilkokul arkadasıma gittik,arkadasımın annesi kaçıncı ayda dugun dedi bende direk 4. ayda dedim nişanlım diyor ne 4ü ısrarla dört işte diyorum :)) canım 4 ay kaldı düğün 5. ayda dedi inanılmaz bir heyecan gerilim var anlatamam şubatta gelinliğimi bakacagım mart sonu nisan basındada ev bakacagız. Benim devamlı erteledigim konuda kına için yer :)) anlamadm o konuda niye o kadar rahatım kına için mekanı hala ayarlamadm. Sizin hazırlıklar nasıl geciyor. Birde sizlerden bir konuda yardım isteyecegim bizim düğünümüzden 1 gün snra nişanlımın (o zaman eşim olacak ) doğum günü sizde düğnde ona ufak bir süpriz yapsam mı ? ve ne yapabilirim fikir istiyorummmmm

canım merhaba aramızda tam bir hafta var :16:
fikir fikir hımmm bilemedim :44:

Son düzenleme:
Merhaba kızlar,

26-28 Nisan benim düğünüm de..

Salonlar tutuldu,ve tadilatı tamam (eksiklerde olsa ) şimdilerde mobilya telaşındayız.

Benim çeyizde de ufak tefek eksiklikler var ,onları toparlıyorum bi taraftan..anneme kalırsa çok geç kaldık ve düğüne yetişemeyeceğiz :( sizce de öyle mi ?

Merhaba kızlar,

26-28 Nisan benim düğünüm de..

Salonlar tutuldu,ve tadilatı tamam (eksiklerde olsa ) şimdilerde mobilya telaşındayız.

Benim çeyizde de ufak tefek eksiklikler var ,onları toparlıyorum bi taraftan..anneme kalırsa çok geç kaldık ve düğüne yetişemeyeceğiz :( sizce de öyle mi ?

Canım bence hiçte öyle düşünme ben evde kullanmam gereken en önemli aciliyeti bulunan seyleri aldım öyle aan buda lazım olur alayım gibi bir dert içerisinde olmadm bence sende olma sonuc ıtıbarı ıle o zamanda alacaklarını para ıle alıyorsn simdide hem evine yerlesirsin neler eksik bir dha göz gezdirirsin öyle alırsın, tabi bu benim fikrim

canım merhaba aramızda tam bir hafta var :16:
fikir fikir hımmm bilemedim :44:

Ooo süpermiss salon tuttugumuz bölgede çoğu bize 25 ini tutamayacagımızı söyledi kandilden dolayı gündüzde biz istemedik bir hafta öne cektik hem uzaktn gelenler icin ertesi günün 19 mayıs olması bir avantaj olur diye senin hazırlıkların ne durumda

Canım bence hiçte öyle düşünme ben evde kullanmam gereken en önemli aciliyeti bulunan seyleri aldım öyle aan buda lazım olur alayım gibi bir dert içerisinde olmadm bence sende olma sonuc ıtıbarı ıle o zamanda alacaklarını para ıle alıyorsn simdide hem evine yerlesirsin neler eksik bir dha göz gezdirirsin öyle alırsın, tabi bu benim fikrim

Ben de öyle düşünüyorum canım,artık olduğu kadar..

Ooo süpermiss salon tuttugumuz bölgede çoğu bize 25 ini tutamayacagımızı söyledi kandilden dolayı gündüzde biz istemedik bir hafta öne cektik hem uzaktn gelenler icin ertesi günün 19 mayıs olması bir avantaj olur diye senin hazırlıkların ne durumda

aaaa 25 mayıs kandilmiymişşş ucuz yırttık az kalsın onu yapacaktık bizde :1:
Bizim nikah olacak sadece canım dügün istemiyoruz ikimizde :16:
Gelinlik dikilecek 2 hafta önce karar verdim :16:
Nikah gününü aldık yani ayırttık tanıdık aracılıyla evraklarımız tamam sadece şubatta gidip evrakları teslim etmemiz gerekiyormus..
fotografcı tamam
kına mekanı tamam
kına malzemeleri tamam
ceyizler tamamlanıyor sürekli birseyler alıyoruz işte :44: sende durumlar ne ?

Kızlar ben sizin gibi düşünmüyorum..gerci bu tamamen maddi durumla alakalı ben uzun zamandır ceyiz yapıyorum ve iyikide yapmısım diyorum..durum gösteriyorki evlendikten sonra ilk yıl özellikle eve eşya falan alamayız ona verecek paralar baska yere lazım..elimden geldigince alıyorum şuanda hatta topigim var beklerim :1: tabi eger evlendikten sonra alacaklarınız sizi zorlamazsa o zamanda alabilirsiniz

Back
X