• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayıs gelinleri burada toplanalım...:)))

mayıs 16da düğünüm gelinlik bakmaya ne zaman başlasam acaba ? fikri olan ? az çok aklımda model belirledim ama tabi beğendiğim modellr bende nasıl duracak o da var :)

mayıs 16da düğünüm gelinlik bakmaya ne zaman başlasam acaba ? fikri olan ? az çok aklımda model belirledim ama tabi beğendiğim modellr bende nasıl duracak o da var :)

bakmaya başla 4 ay kala yapılacakların listesini vermiştim

En geç Şubat gibi bakmaya başla derim canım.

Kızlar gelinliğim için anlaştık bugün.
Dikilmeye başlayacak hayırlısıyla. :16:
Bu işi de hallettiğimize göre sıradakine geçelimm. :9::29:

canım bende rahattım ama gecen hafta kızlar gec kaldın diyince gittim baktım baktıgım gibide anlastım dikiliyor :1: mayıs 11 bende

Kızlar gelinliğim için anlaştık bugün.
Dikilmeye başlayacak hayırlısıyla. :16:
Bu işi de hallettiğimize göre sıradakine geçelimm. :9::29:

Hadi hayırlı olsun canım :21:

nikah işlemlerine ne zaman başlamak gerek peki ? ben kütahyalıyım nişanlım sakaryalı. burdada ordada düğün olacak ama resmi nikah orda kıyılsın istedim. 16 mayısta kütahyada 18 mayıstada sakaryada olacak. 15 mayıs kütahyada kına gecesi ve 16sındada düğün 1 gün ara vericez 17si benim doğum günüm zaten. 18sindede orda nikah ve düğün :):38:

canım bende rahattım ama gecen hafta kızlar gec kaldın diyince gittim baktım baktıgım gibide anlastım dikiliyor :1: mayıs 11 bende

Hadi hayırlı olsun canım :21:

Teşekkür ederim canım. :16:
Nasıl istedin modelini?

Mayıs gelir canım.
Sen anın tadını çıkarmaya bak. Nişanlılık süreci bir daha geri gelmez. :34:
nişanlı olmanın en güzelll yanııı :16:abisinin düğüne gidebilmemdii çok umutszdum ama muhteşem geçti hele dans anııı hergün bıkmadan cd izliyorum :9:

nişanlı olmanın en güzelll yanııı :16:abisinin düğüne gidebilmemdii çok umutszdum ama muhteşem geçti hele dans anııı hergün bıkmadan cd izliyorum :9:

Evet çok güzel bir süreç.
Her yere beraber gidebiliyoruz.
Sadece beraber uyuyamıyoruz tabi ki.
O da evlenince inşallah. :16:

orda geçirdiğim zamanı öyle özledimki :26:
Benimde nişanlım ayrı şehirde bazen telefonda dayanamayıp ağladığımda oluyor inşallah zaman çabucak geçerde kavuşuruz ailelere nekadar erkene alalım desekte onlar bizi hiiiç anlamazlar inan bazen günü boşver saatler bile geçmiyo:85:

Back