2014 mayıs gelinleri burada toplanalım...:)))

Hayırlı olsun canım mobilyaların ne güzel büyük işleri de halletmişsiniz fotoları bekliyoruz.Bizim daha evimiz belli olmadığı için kafamıza göre almayalım dedik sonra sığmaz filan o yüzden evi kiraladığımız zaman mobilya işine girişeceğiz. Şu an işle ilgili uğraşlarım var evrak teslimi filan olacak onları toplayacağım önümüzdeki hafta.

bende geldimmmm kabul ederseniz... Allah nasip ederse 18 mayıs düğün tarihimiz salon tutuldu.. sevdiğimde askerden dönsünde evlenelim artıkkkk...

Hoşgeldin canım aramıza.

Son düzenleme:
ohh maşallah ne kadar erken almışsınız mobilyaları :) bekliyoruz fotoğrafları fikir olur
Tarihlerimiz aynı canım bizim de 22'sinde kına iki gün sonra 24 mayısta düğün mekanımızı tuttuk.
ne güzeel senin de mi farklı şehirler yoksa bizim kına izmir düğün eskişehirde.bizde netten araştırıyoruz eskişehire gittiğimiz zaman tutucaz inşallah mekanımızı

Yok canım ikimiz de aynı şehirdeyiz farklı yakalardayız sadece bir gün ara vericez kına düğün arası üst üste çok yoruluruz dedik.

Kizlar salon oturma takimim , yemek takimim ve yatak odasi takimimi resimlerini yukledim. Gorseller magazadaki urunler oldugu icin ben koltuk renklerinde ve kahve olan kaplamalari parlak ceviz olarak yaptiracagim. Resim de ki Vitrini almadim cunku oldum olasi vitrinden nefret etmisimdir. Konsol masa ve sandalyeleri aldim.
Yatak odamda da sag tarafini komple bronz ayna olarak yaptirmaya karar verdik.

Bir tek oturma odam icin kose koltugum kaldi onu da teleset ten karar verdim uygun bir vakit buldugumuzda da onun siparisini verecegiz.

Cok tatli telaslar allah herkese agiz tadiyla almayi ve oturmayi nasip etsin:)

Evine esya alan gelinlerin de resimlerini merakla bekliyoruz

Eklentiler

• $IMG-20130727-WA0000.jpg
    38,1 KB · Görüntüleme: 49
  • $IMG-20130727-WA0001.jpg
    46,9 KB · Görüntüleme: 70

Çok güzelmiş hepsi canım ben de bu tarz mobilyaları seviyorum zevklerimiz aynıymış. Güle güle mutlu günlerde kullanırsınız inşallah. Bu arada hangi mobilya firması bu İstanbul'da mı canım?

nasıLsınız kızlarr
sağ,hoş olunca günler su gibi geçiyo sanki ya..çok heyecanlıyım benn
ne kaldıkı nasipse kış geliyoo,ondan sonrada artık bizim mevsimimiz geliyoor
----

yeni gelen gelinlerimizde hoş gelmişş

canım yeni gördüm cevabını
ne güzel ayarlamışsınız az cok..
650 kişi yok hakkaten canım ya
ama işte herkezede söyleyesi geliyor insanın

canımm benim hayırlı oslunn
yatak odasına baayılldııımm
nasipse ne güzel bir yuvan olucakk

Bizim taraftan pek kimse yok da sözlümün ailesi, çevresi , eş, dost çok onlar da herkesin her şeyine giden insanlar öyle olunca sayı kabardı biz de önden nikah arkasından işte düğüne karar verdik daha az bir sayıyla. Bakalım nasıl olacak. Siz de durumlar ne alemde canım?

hayırlısı olsun canım ya..tatlılıkla geçsinde,10 kişi eksik,10 kişi fazla tatlı meseleler bunlar
bizde aynı canım ya..gün sayıyoruz işte,salon fln tutuldu..
çeyiz fln yok,nasipse düğüne yakın alınacak sanırım herşey öyle boş boş bekliyorum işte:101:

Çok güzelmiş hepsi canım ben de bu tarz mobilyaları seviyorum zevklerimiz aynıymış. Güle güle mutlu günlerde kullanırsınız inşallah. Bu arada hangi mobilya firması bu İstanbul'da mı canım?

Sagol canim cok tesekkur ederim:) bu tarz mobilyalar genel de modasi gecmeyen mobilyalar oldugu icin ve inanilmaz rahat oldugu icin tercih ettik. Aslin da cok ta uygun a aldik. Subat gibi yapima vericez kismetse martta da alicaz:)

Masko da Castamo mobilya da aldik canim. Yemek odasi + salon oturma grubu 10.700 yatak odası da 4500 e geldi.

Istanbul da oturuyorsan bir bak derim bu tarz mobiyalari var birkac cesit daha.

Amim canim Allah hepinize daha iyilerini nasip etsin hepimiz saglik mutluluk huzurla oturalim inşallah:)

Evet ya solediginde haklisin zaman cabuk geçiyor sanki nisanim olali 3 ay biticek neredeyse ne ara zaman gecti anladim düğüne 9 ay kaldi:)

31 agustosta nevsehirde arkadasimin düğünü ne gdicem kismetse. Ben evleniyorum sanki onun hazirliklarini gordukce ben evime bisiler almak istiyorum heyecan dorukta anlicaginiz

Cabucak gunler gecsin ve bizde evlenelimmm kizlarrrr:

Yatak odası çok iyiymiş ben 6-7 bin filan diye tahmin etmiştim lake olduğu için uygunmuş fiyatı. İstanbul'dayım ben de ama bizim ev anadolu yakasında olacak oradan alsak gönderirler herhalde eve. Bir de biz ilk başta kiracı olacağız muhtemelen bir kaç yıl sonra taşınmamız gerekecek o zaman işte özellikle gardrobun tekrardan bozulup kurulması beni düşündürüyor bu tip butik mağazaların satıştan sonraki servis imkanları nasıl onu pek bilmiyorum.:26:

Turkiyenin heryerine sevkiyatlari var canim onda sorun olmaz. Ancak mobilya sonucta monta et sonra boz tabiki mobilyalarin biiraz hasar alir. Biz alirken her konu da yardımcı olacaklarini belirttiler. Yatak odamin asil fiyati 6700 tl idi biz birazda kampanyaya denk geldik aslinda ondan uyguna geldi. Ama sunu soliyim her firma bi sekilde ucreti odendikten sonra ister istemez bastan savio :/

İşte ondan korkuyorum gidip şimdi vericem 6-7 bin minimum 2 yıl sonra taşıma esnasında pert olursa yazık olur o kadar paraya. yataşta filan bir kaç model beğendim 3000-3500 gibi bir şeydi bir de evgörde filan beğendim 3000 civarı 2-3 sene sonra bir şey olsa da için yanmaz yani . Biraz da o yüzden böyle butik mobilya mağazalarından alamaya çekiniyorum servis ağı olan firmalara yönelmek mecburiyetinde kalıyorum. :26:

kızlar herkese mutlu günler bende mayıs geliniyim arada gleiyorum nişanlım bugün taşkın daveti aradı ve fiyat olarak makul bir fiyat usnmuşlar ben kapalı mekan istiyorum şakım kır yada gmei üdğünü ama mayısın ilk haftası risk olur keza bu haftasonu ablasının kır düğününde dondum ya içerenköy royal düğün salonu yada taşkın davet olucak kısmetse

evimiz hazır yani içi yapılıcak bugün banyomuz başlanıyor ailem 2 3 sene sonra orada oturcak o yüzden bizim için yaptırıyorlar sadece mutfağım ceviz beyaza boyatıcam eski tip mutfak altı fayanslar değişip parçalarından ankastreye çevrilcek ilerde evin yıkılma durumu var yeni yapı olucakmış o yüzden içine masraf ettirmicem

dün bir mobilyacı tanıdığımız geldi ve süper tavsiyeler verdi millet komple lake alıyor bir yatak odası 7 8 bine patşlıyor mobilyacı bana sadece dış kapaklar lake olsun iç raflar iç dizanı mdf olsun sonuçta mdf de kaliteli dedi birkaç tüyo verdi onla gidicem zaten mobilya için bide yatak odamız biraz küçük olduğu için seçiceğmiz yerin iç mimarının olmasına özen gösteriyorum boğmak istemiyorum

biliyorum daha var ama şimddien fikirlerimiz olsun istiyorum 3 oda 1 salon diye yemek odasını ayrı yapıcam konsol masa sandalye ayrı bir odada daha şık duracaktır böyle düşüncelerim var çok boğmak istemiyorum herşey krem ve beyaz olucak kısmetse

balayı konusunda da çoğu tanıdığım cornelia diemondu öneriyor ya o yada voyage belek diyoruz aralık gibi onu halledicez inşalllah

Kızlar nasılsınız bakalım .Benim önemli gelişmeler de hep dün doğum günümde oldu valla. Dün hem doğum günümdü hem atandığım kurumu öğrendim hem de evimizin ilk büyük parçaları olan beyaz eşyalarımızı aldık. Gün önce benim için sakin başladı sonra sözlüme gittim bir gittim kayınvalidem bana sürpriz yaptı pasta filan yaptırmış hediye almış doğum günü kutlamasını sözlümün evinde yaptık , yolda onlara giderken de atama sonucumu öğrendim yine sözlüm baktı netten. Ondan sonra da Bosch'a gittik seçtiğim bir kaç tane ürün vardı onları da aldık çıktık sonra da hayatımla yemeğe gittik. Bu zamana kadar ki en güzel doğum günümdü valla ve en büyük hediyeyi aslında kendime yine kendim verdim iş ile. Çok şükür artık bir işim var geleceğe daha güvenle bakabilirim artık hayatımızdaki bütün belirsizlikler kalktı gibi okul, askerlik onun işi benim işim gibi.Tabi bu sürece gelene kadar 5 yılımız gitti :)

Son düzenleme:
almorcum çok sevindim canım senin adına hayırlısı olur inşallah :) doğum günün baya kısmetliymiş yeni yaşın huzurla sağlıkla ve sevdiğinle geçsin canım

ben gelinlik modeline karar verdim kızlar :) bakın bakalım beğenecekmisiniz

Sağol canım senin model de çok güzelmiş çok şık ve zarif. Diktirecek misin bu modeli? Bu arada bizim düğün tarihi bir hafta öne alındı 18 mayıs pazar olacak aynı gün başka bir çok yakınımızın düğünü varmış 24 mayıs uymadı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…