Fistik fotograflarini ekle gorelim mobilyalarini hayirlisi olsun darisi basima valla inan ramazanda harap oldum is ev iftar derken zor oluyor sicak havalarda dolasmak eylule erteledim herseyi
Günaydın Gelinler;
Topiğimizi unuttunuz mu? Gününüz nasıl geçiyor neler yapıyoruz anlatın bakalımm
kızlarrr bugun 20lik dişimden operasyon geçirdim sormayın halimi fenalardayım
her ay buyuk marketlerın ınsortlerını takıp edıyorum bırkaç parca urun aldım
herkezi düğün heyecanı sarmış durumda
sen nasıLsın tatLım
Aynen canım bende gelinliğe kafayı taktım. Nişanlığım straplez olduğu için gelinliğim de öle straplez olsun istemiyorum. Nişanlıma ne göstersem beğenmiyor.
Eki Görüntüle 761643
Buda Pronovias tan beğendiğim gelinlik ama kollarını o şekilde değil tülden istiyorum.omuz üstlerinde daha daralan tül şeklinde onunda örneğini bulursam sizinle paylaşırım kızlar.
Yorumlarınızı bekliyorum canlarım
Aynen canım bende gelinliğe kafayı taktım. Nişanlığım straplez olduğu için gelinliğim de öle straplez olsun istemiyorum. Nişanlıma ne göstersem beğenmiyor.
Eki Görüntüle 761643
Buda Pronovias tan beğendiğim gelinlik ama kollarını o şekilde değil tülden istiyorum.omuz üstlerinde daha daralan tül şeklinde onunda örneğini bulursam sizinle paylaşırım kızlar.
Yorumlarınızı bekliyorum canlarım
kızlarrr bugun 20lik dişimden operasyon geçirdim sormayın halimi fenalardayım
her ay buyuk marketlerın ınsortlerını takıp edıyorum bırkaç parca urun aldım
selam kızlaaarbende varım 6 temmuzda nişanımız oldu. nişanlımın memleketi Eskişehir ama kendisi benim memleketime yerleşti askerliği bitip geldiğinde bizde 2014 mayıs gibi düşünüyoruz ama tam tarih belirlemedik henüz. kına gecesi ve nikahı benim memleketimde düğünü ise eskişehirde yapıcaz inşallah. bilmediğim bi yerde kuaför ve düğün salonu araştırmak zor olucak benim için şimdiden netten araştırmalara başladım. hepimizin bu heyecanları güzel geçsin ve hep mutlu olalım
bayram telaşında anırım herkez canım:101:
sen nasılsın,nasıL gidiyor hazırlıklar..
benim daha başlamadı..sanki başkası evlenicek o kadar rahatım yani..hiç çeyize flnda bakmıyorum..halbuki ne kkadar meraklıyım
selam kızlar biz de 22 mayıs perşembe kına, 24 mayıs cumartesi düğün yapmaya karar verdik
Kızlar bizde tuttuk salonumuzu Bursada 30 Mayısta kısmetse düğünümüz 22 yaşındayım nişanlımla 6 ay sevgililik vebugün itibari ilede 2 aylık nişanlıyız :)
slm kızlar nasılsınız..
bende varım 17 mayıs 2014 bizimde düğün tarihimiz belli oldu saalon tuttuk ama daha çok işimiz var burdan faydalanırız fikir alışverişinde bulunuruz inşallh herkese kolay gelsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?