2014 mayıs gelinleri burada toplanalım...:)))

Evet en çokda bunu garipsiyor insan.Nişanlımlada konuşuyoruz bazen haftaya bu gün balayında olucaz değil mi falan Allah nasip etsinde o günleri yaşayalım ya

Aminn canım. Ben de heyecanlıyım.
Yarın kına gecem var Allah'ın izni ile...
Değişik duygular içindeyim.

kızlarrr aranızda izmirli var mıı
ibrahim ibrahim kuaför hakkında bilginiz var mııı gelinbaşı makyajı içinn

Canım ben duymuştm yaptığı saçlar makyaj falan iyi ama pahalı diyorlar bende ksk çarşıda ilhan cüneyr diye bi kuaförü duydum ama nette pek birşey bulamadım

Canım ben duymuştm yaptığı saçlar makyaj falan iyi ama pahalı diyorlar bende ksk çarşıda ilhan cüneyr diye bi kuaförü duydum ama nette pek birşey bulamadım

300 lira dedi saç makyajaa :44::44:
4 saat ayırıyolarmış bana epey konuştuk kadınla ama kararsızıımm :26:

300 lira dedi saç makyajaa :44::44:
4 saat ayırıyolarmış bana epey konuştuk kadınla ama kararsızıımm :26:

canım Eskişehir gelini olarak izmirimin gözünü seveyim 300 tl nimet resmen.
bizde eskişehirde 600 den kapı açtı çoğu yer en son güzel bi yer ve ilgilenen bi yerden erken rezervasyon filan sayesinde 450 tl ye bulduk mutlu oldum düşün yani

ben de şaşırdım biraz uygun geldi fiyat gelin saç başı içinn
3 yıldır bu fiyattan uyguluyolarmışş
2 saat saçınla ilgileniyomuş provasını yapıyolarmış
1 saat porselen makyaj
1 saat duvağa ayırıyolarmışş
kadın öyle dedii
ben gecikirmiyim dedim bornovadan kent ormanınaa
saati ona göre ayarladı bakalımmm

yok canım kötü olduğundan mı ucuz diye düşünme. çok aşırının aşırısına kaçmadıkça izmirde fiyatlar bu civarlarda. benim kuaförümde de 250 tl ama ne yazık ki sadece kına olabilecek orda

ben daha kendi kuaförümden fiyat bile almadımmm o derecee

Kızlarr veee Mayıs Ayına girdikkkk bu ay bizim ayımız olacak inş. hepimizin düğünü istediğimiz gibi çok güzel geçer.Hepimize hayırlı Olsunnnnnn b

Berfin Hanım,

Size ait olmayan fotoğrafları kendinize aitmiş gibi yayınlayararak bu çalıntı fotoğraflar üzerinden ticari gelir elde etme amacı güderek ziyaretçileri aldatmaya yönelik hiç de etik olmayan girişimleriniz ne yazık ki kadinlarkulubu forumunda da devam etmekte.

En son sahibinden.com'da dükkan açarak kına gecesi ojesi görsellerimle satış yapmaya kalkışmıştınız. Şikayetim sonucunda ilanınız yayından kaldırılmıştı, benzer durum bloğunuzda da oldu. Artık ben sizi takip etmekten sıkıldım, acilen bu görseldeki bana ait olan lavanta şişesi fotoğraflarını çıkarın. Hatta size ait olmayan tüm fotoğrafları çıkarın çünkü çoğu tanıdığım blogculara ait.

Fotoğraflarımın böyle bir aldatmacaya alet edilmesine izin vermeyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Annammm ozaman benim kuaför baya iyi fiyat vermiş kına günü manikür pedikür düğünde oje tazeleme kına ve düğün takma kirpikte dahil makyaj 250 tl :)

Benim kuaforumde 250 lira gelin basi solaryum manikir pedikur agda makyaj gelin basi ve hatta provasida var

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…