- 14 Ağustos 2011
- 27.183
- 3.148
- 448
Saçta yapsaydı harika olurdu ücreti ne kadar prki :)
250 lira canım. 1 saat kadar makyajını yapıyor.
Ayrıca takma ipek kirpik ve dekolte makyajı da yanında hediye ediyor.
Aa çok iyiymiş gerçekten merak ettim şimdi. Yapmış olduğu makyajları görebilme imkanın yok mu peki canım. Ayrıca senin düğünün tarihin kaçı :)
Merhaba kizlar,
Nikahim 15 nisan da ve ne tip elbise alirim , nerden alirim diye dusunuyorum. Siz buldunuz mu ? Ne giyeceksiniz? Kilolular icin secim daha bi guc sanirim...
Merhaba kizlar,
Nikahim 15 nisan da ve ne tip elbise alirim , nerden alirim diye dusunuyorum. Siz buldunuz mu ? Ne giyeceksiniz? Kilolular icin secim daha bi guc sanirim...
Madem soruma cvb vermediniz baska bir soru sorayim. Salon cikis muzigi ve ilk dans muziginizi ne olarak sectiniz ? Ozel bir sebebi var mi :))
bizim nikahta dğünden 3 ay once olucak beyaz diz üstü dantel elbise aldım saçada tül aksesuar
Bendede kılo sorunu var korse giycez mecbur
Nikah salonunda zaten fotocuda oluyo hatta nikah sekeri işini de hallettik ordan. düğün için profosyonel birini bulmak lazım, birkaç öneri buldum görüşmek için mail attım bekliyorum sen nerdensin canım?
Nikahi dugun salonunda yapacagim icin ne giyilir nerden alinir pek bilmiyorum ama sade beyaz bir elbise olabilir
17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba
Muzikler tamamen zevk meselesi sizim icin anlamli olan bir parca secebilirsin
17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba
Merhaba arkadaşlar ben de düğün için pembe bi ayakkabı arıyorum ama bi türlü bulamıyorumsizler gelinlik altına ne renk ayakkabı giyeceksiniz :)
ben de İstanbul Maltepe için sorayım. Hem tesettür için müsait bir yer hem de saç ekleme ve makyaj için iyi bir yer önerisi olan varsa alayım.
Merhaba,
Ben Maltepe de Ruzgar Başo ya gidicem. Tesettur uzerine biyer. Cokta guzel yapiyolar. Tabi ben acigim. Daha once memnun kaldigimizdan nisani da oraya yaptirdim. Nisan 150 komple paket ama dugun icin iki ayri paket var biri 250 biri 350 acaba pahalimi diye dusunuyorum guvende duyuyorum. Bi duvak takmaya mi neye aliyolar bu parayi anlamista degilim.
Ben de dün orası ile anlaştım paketin içinde manikür pedikür vb. de varmış. Kına gecesi için de oraya gideceğim. Kına öncesinde saçımı boyatıp postiş de taktıracağız bakalım :)
Ama dediğin gibi oldukça pahalı geldi bana da. Ama başörtü konusunda iddalılar. Bir de benim erken çıkmam lazımdı tamam sorun yok dediler. İnş Yetiştirebillirler. Çekimler erken inş yetiştirebiliriz
Bende nikah, kina ve gelin basimi orda yaptiricam. Ve bende boyaticam. Ama o guveni ben aldim fiyatinada katlanicam. Nisan da yaninda giden her bir kisiye 50 tl diyolardi sac makyaj manikur hala oyle mi gerci 6 ayda degiscek degildir :) sormasi ayip ne kadar kapora biraktin bugun yarin gidecegim de.
Ya o yanındakilere 60 lira dedi oldukça pahalı geldi bana da çok kişi gideceğiz asıl o pahalı olacak
Kaporayı haftasonu bırakacağız canım. Daha bilmiyorum ne kadar vereceğimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?