• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayıs gelinleri burada toplanalım...:)))

bende dantelimi herşeyimi seçtim:):)...2.provama gideceğim 7 martda inşallah bakalımm istediğim modelden yaparlarsa güzel olur inşallah:)
Bende de aynı korku başladı gibi.inşallah istediğimin aynısı olur :) çeyiz ve hazırlıkların ne alemde canım :)

Özelden mesaj atamıyorum, çok teşekkür ederim canım. Benim de kafamda böyle bir model var ama denediklerim hem straples hem de yakaları çok farklı. istediğim gibi yapamayacaklarından korkuyorum. sıfır diktirmek de riskli, düğünüme 2 ay kaldı ama hala kararsızım. seninle tanışmak çok iyi oldu. Gidip görüşeyim daha fazla gecikmeden (: özel değilse, kaça diktiriyorsun?
inşallah herşey istediğin gibi olur, şimdiden hayırlı olsun, bir ömür boyu mutluluklar (:

aynen canım bende hazırda hiç böyle bir model görmedim,neredeyse tüm gelinlikler straplez ve açıkçası straplezi hiç sevmiyorum bir gelin daha masum daha saf daha romantik gözükmesi gerekir gibi geliyor bana..fazla abartı gelinliktede makyajdada saçtada tercih etmicem o nedenle..Ama zevk işi tabiki.. Evet bende çok korkuyordum,gelinlik bakmaya ilk çıktığımdada bana hiç bir gelinliğin olmayacağını biliyordum zaten vucut tipimden ve zayıflıgımdan dolayı ama sırf diktirdiğimde istediğim gibi olmaz diye gittim inatla denedim,ama tabiki ne model istediğim vardı nede denediklerim bana oldu..Ama bir kaç moda evine gittim bana güven verende orası oldu inşallah istediğim gibi yapacağına inanıyorum. Zaten bir yerini beğenmesen bile hemen müdahale edip değiştirebiliyorlar.O kadar korkulacak bişey yok yani :) Sende kesinlikle artık git görüş canım çünkü dikim işi gün geçtikçe size pahalıya patlar ve benim gelinliğimi diken bayan taa kasım düğünlerinden bile sipariş alıyordu düşün artık.. Canım ben 3000tlye anlaştım,gelinliğim sırf fransız danteli ama,dantele göre fiyat çok değişebiliyormuş. Saol canım inşallah seninde herşeyin gönlüne göre olur,az kaldı evliliklerimize inşallah minik ailemizle çooooook mutlu oluruz :16::16:

Bende de aynı korku başladı gibi.inşallah istediğimin aynısı olur :) çeyiz ve hazırlıkların ne alemde canım :)

çeyizde nevresim takımları filan kaldı onları da bi günde alabileceğimiz şeyler..:))yorganlarımıyaptırcam..tabak çanak tülbent filan onlar tamam sadece şu nevresimler filan kaldı:):46::46::46:

çeyizde nevresim takımları filan kaldı onları da bi günde alabileceğimiz şeyler..:))yorganlarımıyaptırcam..tabak çanak tülbent filan onlar tamam sadece şu nevresimler filan kaldı:):46::46::46:
Hmm anladım canım sen de kuyruğuna gelmişsin benim gibi :) bende de bi halılar kaldı onları da gidince alırım diye düşünüyorum

Hmm anladım canım sen de kuyruğuna gelmişsin benim gibi :) bende de bi halılar kaldı onları da gidince alırım diye düşünüyorum
bizde de hala lar var ben onları evi tutunca eve gör alacağım herşeyi som bir aya sıkıştırmak yerine sindire sindire evimi istediğim şekilde yerleştirmek istiyorum..onlar bi günlük işler:):)..:34::34::34:

evet kızlar kaldı 2 ay :3: şimdi yapacaklarımızı listeleyelim unutup atladığımız bir şey kalmasın
-Nikah şekerlerinizi seçin
-Nikah şahitlerinizi belirleyin ve nikah günü müsaitliklerini öğrenin
-Düğün yapacaklar düğün müziklerinizi ayarlayın
-Kına mekanı için uygun konsepti belirleyin ve hazırlıklarınıza başlayın
-Kına için müziklerinizi ayarlayın
-Kuaförünüzü ayarladıysanız saç ve makyaj provasını yaptırabilirsiniz
-Düğün için gelin buketinizi hazırlatın eger canlı cıcek kullanacaksanız cıcekcınızı ayarlayın modelınızı belırleyın son dakıka krızı yaşamak ıstemeyız
-Gelin ayakkabınızı, Duvağınızı, kesenizi, kullanacağınız takıların kombinini yapın eksıklerınız varsa alın

Bugun 61 gun kaldi dugunume. Bu pazar esya bakicaz belki anlasicaz. Ev de bakicaz. Cok az bi zaman kaldi gelinlik ne zaman bakarim bilmiyorum bile. Ne stresli isler. Hala kilo veremedim. Hayirlisi ile guzel istedigimiz gibi olur hersey hepimizin insallah..

Back