ben diktirmeye başladım:):)..7 martta ikinci provama gidicem inşallah:):)..
Hayırlısı olsun canım Eki Görüntüle 998737
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben diktirmeye başladım:):)..7 martta ikinci provama gidicem inşallah:):)..
Bende de aynı korku başladı gibi.inşallah istediğimin aynısı olur :) çeyiz ve hazırlıkların ne alemde canım :)bende dantelimi herşeyimi seçtim:):)...2.provama gideceğim 7 martda inşallah bakalımm istediğim modelden yaparlarsa güzel olur inşallah:)
İnşallah Sultangazi'den netice alabilirim yoksa benimde hafta içi olur Eki Görüntüle 998604 Bu arada sen aldınmı nikah gününü hayırlı olsunn :)
Bende de aynı korku başladı gibi.inşallah istediğimin aynısı olur :) çeyiz ve hazırlıkların ne alemde canım :)
Aldım canımm 24.04.14 14:45 =))) beklerimm kızlarr Istanbulda nikaha
Hayırlı olsun canımm nerede nikah Eki Görüntüle 998910
Teşekkür ederim canım gaziosmanpasa belediyesi nikah dairesinde
Ayyy yakınmış bana perşembe ama isterdim gelmeyi çok
ewet cnm pers oldu calısıorum dedım 23 nısanda ızın almam 24 unde alırım işime yarar sen neredesın ?
Ben sultangazide oturuyorum nişanlım gaziosmanpaşada 20 dklık bi yol benim için gaziosmanpaşa :)
Sende gaziosmanpasa gelin geliorsn bende hayırlısı olsun insallah canımm :)) Ben Maslakta oturuyorum
Gaziosmanpaşa'da mı oturacaksın tatlım :)
Evet canım nasipse insallahh :)) dugunde gopta =)
İnşallah herbişey tam istediğimiz gibi olur :)Kızlar sanırım herkeste aynıkorku var bende ıstedıgım modeli dikebileceklermi die cok merak ediyorum biraz korku biraz heyecanla sonuc bekliorum :)
Özelden mesaj atamıyorum, çok teşekkür ederim canım. Benim de kafamda böyle bir model var ama denediklerim hem straples hem de yakaları çok farklı. istediğim gibi yapamayacaklarından korkuyorum. sıfır diktirmek de riskli, düğünüme 2 ay kaldı ama hala kararsızım. seninle tanışmak çok iyi oldu. Gidip görüşeyim daha fazla gecikmeden özel değilse, kaça diktiriyorsun?
inşallah herşey istediğin gibi olur, şimdiden hayırlı olsun, bir ömür boyu mutluluklar
Bende de aynı korku başladı gibi.inşallah istediğimin aynısı olur :) çeyiz ve hazırlıkların ne alemde canım :)
Hmm anladım canım sen de kuyruğuna gelmişsin benim gibi :) bende de bi halılar kaldı onları da gidince alırım diye düşünüyorumçeyizde nevresim takımları filan kaldı onları da bi günde alabileceğimiz şeyler..:))yorganlarımıyaptırcam..tabak çanak tülbent filan onlar tamam sadece şu nevresimler filan kaldı:)
bizde de hala lar var ben onları evi tutunca eve gör alacağım herşeyi som bir aya sıkıştırmak yerine sindire sindire evimi istediğim şekilde yerleştirmek istiyorum..onlar bi günlük işler:):)..Hmm anladım canım sen de kuyruğuna gelmişsin benim gibi :) bende de bi halılar kaldı onları da gidince alırım diye düşünüyorum