• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayıs gelinleri burada toplanalım...:)))

Merhaba ben de varim;)dugun salonunu mucize eseri dun aksam tuttuk daha ve ben kalp carpintisindan olmek uzereyim ;)))

Bugun 61 gun kaldi dugunume. Bu pazar esya bakicaz belki anlasicaz. Ev de bakicaz. Cok az bi zaman kaldi gelinlik ne zaman bakarim bilmiyorum bile. Ne stresli isler. Hala kilo veremedim. Hayirlisi ile guzel istedigimiz gibi olur hersey hepimizin insallah..

Merhaba ben de varim;)dugun salonunu mucize eseri dun aksam tuttuk daha ve ben kalp carpintisindan olmek uzereyim ;)))

Son dakikaya birakmanizin ozel
Bir nedeni mi var kizlar

Bir nedeni mi var kizlar

Var canim olmaz mi sahipsizlik kimsesizlik parasizlik ve bunun gibi elde olmayan ailesizlikten kaynakli dertler
Allaha bin sukur yine cok guzel oldu hersey hayal bile edemezdim ama sagolsun hicbirseyi gozumde birakmadi erkek arkadasim

Var canim olmaz mi sahipsizlik kimsesizlik parasizlik ve bunun gibi elde olmayan ailesizlikten kaynakli dertler
Allaha bin sukur yine cok guzel oldu hersey hayal bile edemezdim ama sagolsun hicbirseyi gozumde birakmadi erkek arkadasim

Merak etme canim aile olsada birsey beklemek dogru degil zaten birlikte ortak bir gelecek icin birlikte cabalamak lazim sende oda maaslarinizla elinizden gelenin en iyisini yaparsiniz zaman kisa sadece

Kisaca yaptiklarimi paylasayim kizlar bizim herseyimiz son dakika oldu evlilik karari bile aramizda dillendirilmedi kendi kendimize yaptik herseyi erkek arkadasim hem is kurdu hem evimizin herseyini bizzat kendisi aldi yapti benim de ona cok destek olabildigim soylenemez once sadece nikah yapacaktik simdi is dugune dondu hem de tam benim istedigim gibi kalabalik bir dugun kendimi o kadar iyi hissediyorum ki anlatamam gecmis zaman icinde evimizi tuttuk esyalari parca parca aldik gidip yerlestirdik temizledik oyle ki ben esya alindigina sevinmekten ne marka aldigimizi bile bilmiyorum getirdi sagolsun bir katalog ordan sectim onemli olan mutlu olmak ben esyasiz da evlenirdim aklimda hep bu vardi sonra bana gelinlik aldi cok mutlu oldum ruyada gibiydim ikimiz de ailelerimizden birsey beklemedik ve istemedik ben evin tek kiziyim adetleri guzelce ogrendim kendi basima bohca hazirladim susledim guzelce dun aksam da son nokta dugun salonumuzu tuttuk bugun kaparo verecegiz o kadar mutluyum ki anlatamam allah olmayanlara bana verdiklerinin kat be kat fazlasini verir insallah:nazar:

Merak etme canim aile olsada birsey beklemek dogru degil zaten birlikte ortak bir gelecek icin birlikte cabalamak lazim sende oda maaslarinizla elinizden gelenin en iyisini yaparsiniz zaman kisa sadece

Evet canim haklisin kesinlikle herseyimiz hazir zaten evimiz gelinligim bohcalarimiz dugun salonumuzu da bugun resmi olarak tutmus parasinin bir kismini vermis olacagiz hayirlisiyla insallah kisa zamanda da halledebildik cok sukur

Evet canim haklisin kesinlikle herseyimiz hazir zaten evimiz gelinligim bohcalarimiz dugun salonumuzu da bugun resmi olarak tutmus parasinin bir kismini vermis olacagiz hayirlisiyla insallah kisa zamanda da halledebildik cok sukur

En iyisi olmus saglam basmak lazim hayata tebrikler ve mutluluklar

Bir nedeni mi var kizlar

Son dakikaya hic bi zaman isimi birakmam cok aceleci telasli bi yapim var. Nisanlim ailesinden kaynakli sebepler ile boyle oldu ee bnimde maddi sebeplerden son zamana birakmak zorunda kaldigim ceyiz eksiklerim de var. Yani bu son zamanlarda nefes almadan kosturacagim belki. Bu durumdan bnde memnun degilim ne yazik ki.( Bu arada yanlis yazmusim 63 gun)

Son dakikaya hic bi zaman isimi birakmam cok aceleci telasli bi yapim var. Nisanlim ailesinden kaynakli sebepler ile boyle oldu ee bnimde maddi sebeplerden son zamana birakmak zorunda kaldigim ceyiz eksiklerim de var. Yani bu son zamanlarda nefes almadan kosturacagim belki. Bu durumdan bnde memnun degilim ne yazik ki.( Bu arada yanlis yazmusim 63 gun)

Acele etme dur sakin ol once kafani bir topla guzelce eksiklerini listele hemen hemen hergun bir iki maddeyi bitirirsen yetisir gelinlikten basla once dikilecekse zamanin az kaldi hazir alabilirsin o daha kolay

evet kızlar kaldı 2 ay :3: şimdi yapacaklarımızı listeleyelim unutup atladığımız bir şey kalmasın
-Nikah şekerlerinizi seçin
-Nikah şahitlerinizi belirleyin ve nikah günü müsaitliklerini öğrenin
-Düğün yapacaklar düğün müziklerinizi ayarlayın
[table="width: 500"]
[tr]
[td]-Kına mekanı için uygun konsepti belirleyin ve hazırlıklarınıza başlayın[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

-Kına için müziklerinizi ayarlayın
-Kuaförünüzü ayarladıysanız saç ve makyaj provasını yaptırabilirsiniz
-Düğün için gelin buketinizi hazırlatın eger canlı cıcek kullanacaksanız cıcekcınızı ayarlayın modelınızı belırleyın son dakıka krızı yaşamak ıstemeyız
-Gelin ayakkabınızı, Duvağınızı, kesenizi, kullanacağınız takıların kombinini yapın eksıklerınız varsa alın
Kızlar kına gecesiyle ilgili fikirleriniz neler.Müziklerinizi ayarladınız mı

Kina icin degisik seyler hazirladim keceden magnet yaptirdim yakinlarima cepken diktim muzikler hazir

Kına elbisemi ayırttım kızlar.
üstü işlemeli belden sonrası tül.
nar çiçeği kırmızısı.:nazar:
hazırlıklar devam ediyor.

Kina icin degisik seyler hazirladim keceden magnet yaptirdim yakinlarima cepken diktim muzikler hazir
Hmm iyi yapmışsın canım.ben de porselen magnet hazırlattım.kıyafetlerim hazır.bindallıdan sonra başka kıyafet giymek istiyorum.ikinci bi elbise daha alıcam yani.müzikleri ben de hazırladım.repertuarımızı karşılaştıralım :)

Benim listem karadeniz agirlikli :) ama nisanlimin tarafi icin semmame ekledim gerci onlardan katilim fazla olmayacakmis kina cikisina yesim salkimin kina sarkisini koyuyorum oynak olsun kina turkusude gurcu oldugum icin gelino turkusunu koyucam bende yuksek yuksek tepelere yok yani :)

Benim listem karadeniz agirlikli :) ama nisanlimin tarafi icin semmame ekledim gerci onlardan katilim fazla olmayacakmis kina cikisina yesim salkimin kina sarkisini koyuyorum oynak olsun kina turkusude gurcu oldugum icin gelino turkusunu koyucam bende yuksek yuksek tepelere yok yani :)

canım yaaa sen birini tutmayacakmısın müzik için, bizim burda dj işini hep erkekler yapıyor napacağımı bilemedim ben napsam acaba

canım bide gelinoyu kimden çalcaksın gürcücemi olucak ben badem grubundan olanı da sevmiştim ama bilmiyorum senin düşüncen çok güzel

canım yaaa sen birini tutmayacakmısın müzik için, bizim burda dj işini hep erkekler yapıyor napacağımı bilemedim ben napsam acaba

Yok canim bilgisayara yukliycek siralama yapip calacak

Back