• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayıs gelinleri burada toplanalım...:)))

Merhaba kızlar,

Makyaj için (size veya akraba/ arkadaşlarınıza) talebiniz olursa uygun fiyata yardımcı olmaya çalışırım.

Hepinize hayırlı olsun :9:

Beyaz cok asil duruyo (krem vs.) Emin degilim koltukta toprak rengini dusundun acik renk istiyorum ama temizlik acisindan. Su siralar zumrut yesilini cok seviyorum. 1kadin 1erkek i izliyor musun bilmem tarzim o ev tarzi :) spor acik ferah seyleri seviyorum. Ama yazdiklarimdan da cok esya bkmaktan kafamin ne kadar karisik oldugunu Anlamissindir.

Evet canım ama bu aşamada hep böyle oluyor akıl çorba gibi bide herşeye birden tüm seçeneklere bakmaya çalışıyoruz fln salak oluyoruz resmen :52: eşyalarını alınca dahada şekillenecek kafanda perde olayı,zaten perdecilerde önerilerde bulunuyorlar.. Açık renk aynen dediğin gibi çok asil duruyor gerçekten ama temizlikte ciddi bir konu:53: ben temizlik olayını göze alarak evi bembeyaz yaptım ama bilmem nolcak artık :26: bu arada aynı yeşilden bahsediyoruz sanırım bu aralar benimde çok hoşuam gidiyor english home'da çok güzel perdeler vardı o renk bayıldım bende yatak odasına fon yapıcam o renklerde

Tamam canım atayım :)

Özelden mesaj atamıyorum, çok teşekkür ederim canım. Benim de kafamda böyle bir model var ama denediklerim hem straples hem de yakaları çok farklı. istediğim gibi yapamayacaklarından korkuyorum. sıfır diktirmek de riskli, düğünüme 2 ay kaldı ama hala kararsızım. seninle tanışmak çok iyi oldu. Gidip görüşeyim daha fazla gecikmeden (: özel değilse, kaça diktiriyorsun?
inşallah herşey istediğin gibi olur, şimdiden hayırlı olsun, bir ömür boyu mutluluklar (:

nikah işlemleri için sağlık ocağına başvurdunuz ve nasıl bir yol izledi kızlar?

Ben Istanbulda oturuyorum oturdugum belediye saglık raporu 3 adet fotograf ve kımlık fotokopısı ıstedı. Saglık raporu ıcın nişanlım kendı aıle hekımıne ben kendı aıle hekımıne basvurdum kan verdık sonra bızı verem savasa yonlendırdıler oradanda onayı aldıktan snra son olarak yıne aıle hekımlıgıne basvuru yaptık onayladı kısa sürdü anlayacagın 2 gunde hallettik

Bende İstanbuldayım canım sağlık ocağına aile hekimime gittim rapor için resim istedi 1 tane sonra kan verdim (3günde çıkıyor sonuçlar) sonra verem savaşa gidip ciğer filmi çektirdim sabahtan gittim öğlen filmin raporunu aldım şuan işim yoğun izin alamıyorum annem gitmiş sağlık ocağı onaylamamış raporumu :( sonuçlarımda var ama benim gitmem gerekiyomuş.

belediyede bunları istiyomuş

1-NÜFUS CÜZDANLARI ASLI VE İKİŞER ADET FOTOKOPİSİ
Resimli, Son(10) yıl içerisinde değiştirilmiş, son medeni duruma dair bilgileri içerir, okunaklı T.C. Kimliği.(Başka bir kimlikle başvuru yapılmaz)

2-EVLENME YAŞI
18 Yaşını doldurmuş olmaktır.Doldurmamış iseler
a)17 Yaşını doldurmuş ise; Anne ve Babanın imzalı izinleri ile
b)16 Yaşını doldurmuş ise; Mahkemenin vereceği "evlenebilir kararı" ile evlenme başvurusu yapılır.

3-RESİM
Son 6 (altı) ay içerisinde çekilmiş, cepheden, başı açık, (Bayanlarda alın, çene ve yüz tamamen görünmek kaydıyla baş örtülü olabilir),poz üniforma,poz veya pul resim olmayan (fotokopi veya bilgisayarda çoğaltılan resimler kullanılmayacaktır). Tümü aynı 6 (altı) adet vesikalık fotoğraf.

4-SAĞLIK RAPORU
Aile hekimleri ve Ana Çocuk Sağlığı Merkezlerinden alınacak, resimli mühür ve imza ile tasdikli, genelgenin gereği tetkiklerin yapıldığına dair bilgileri kapsayan ve son 6 (altı) ay içerisinde alınmış belgelerdir.

5-İKAMETGAH
Çiftlerin birinin .... ilçesinde oturduğuna dair ikametgah belgesi.

6-ÖZEL BELGELER

İDDET KARARI:Medeni durumu değişen bayanların, tescil tarihinden itibaren 300 (üç yüz) günlük evlenme yasağının mahkeme kararı ile kaldırılması.

BEKARLIK VE DOĞUM BELGESİ: Yabancı uyruklu başvuru sahiplerinin hazırlaması gereken belgedir. Noter onaylı pasaport çevirileri gerekmektedir.Hangi şartları kapsadığı konusunda Memurluğumuzdan bilgi alınabilir.

7-NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN EVLENME EHLİYET BELGESİ Eki Görüntüle 996897

Son düzenleme:
Back