Var tabi olmazmı ban daha anlatmadan nasılda anladın beklentisimi var diye var tabi alt katta oturuyolar babamın evinde faturalarını kim ödicek sonra eniştemde dünya tatlısı inanın ablamdan daha yakın kaç defa ablama bağırdı sanane sen neden karışıyosun diye konu nişanlımın ailesine gelince aaa herşeyin en güzelini hak ediyor kardeşim der ama bizimkiler bir şey almaya kalkınca ölüyooo yaaa bambaşka birşey çıkıyo içinden anlamıyorum ama dediğin gibi beklentisi var Allah biliyor hoşş yardımda ediyor kendisi sırf bu fesatlığı yüzünden bir çok şeyi kaybetti eniştem çok güzel paralar kazanıyordu ne oldu işleri bozuldu hep ablam yüzünden o büyük burunluluğu yüzünden eee Allahında sopası yokki tepesine indirsin tek sıkıntı benim ailem çok saf nereye çekersen oraya geliyo şimdi ne oldu ailemle aram çok iyi ablam bize çıkmıyor :) resmen derin bii ohhh çekiyorum gittik beyaz eşyalarımı aldık çamaşır mak kurutma mak b. makinası cumarteside babamla yine gidip ankastre fırınımla ocağımı alıcaz :) evet malesef kredi benim üzerime 2 yıl kaldı babam şuan ben ödicem diyo ama istemiyorum çünkü benim için çok takside giriyolar o yüzden bende kredimi öderim onlarda benim çeyizimi aslında bu kadarda iyi niyetliyim yine kıyamıyorum ailem iyidir yapmaya meraklılar sadece ablam yüzünden Rabbimden tek duam şu fesatlılığından kurtulması inşallah işe girerde azıcıkta olsa benimle uğraşmaya fırsatı kalmaz
Canım inan herkesin ailesinde birşeyler oluyor benim babam senelerdir calısıyor kenarda bir kırık iğnesi yok annemle ben evi geçindiriyorduk gecen sene kardesım üni mezun oldu işe basladı,babam hemen gitti anneme kredi cektirdi 40 bin tllik araba aldı annemle kavga ettim nie cekiorsun diye annem diyo napim kızım bırakmıyor bunaltıyor diye nişanım oldu tek kurus harcamadı neyms kredi ödüyormus krediyide kardesim ödüyor memlekette dükkanlar var her sene kira geliyor naptın diyoruz kredi kartlarımı ödedim diyor calısıyor gunluk yevmıyor alıyor en asağı 70 tl naptın dıyoruz kredi kartlarını ödüyorum diyo nişanımda arkadasımdan borc bılezık aldım dedim karsı tarafa mahcup olmım diye nısanda koluma taktım snra nişanda takılanlarla gittim bilezik aldım kendime simdi düğün nişandan beri naptınız nettiniz diye ne kendi ailem ne nişanlımın ailesi sormadı sormuyorlar biz herseyımızı aldık dedim herkes uzak olsun bana ben ne sıkıntı cekıyorum tek basıma amannn Allah herkesin yardımcısı olsun..Boşa dememişler bir elin öbür ele faydası yok diye