• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayıs gelinleri burada toplanalım...:)))

kizlar topigi yeni buldum.. Bende mayis 2014te evleniyorum insallah da.. Gelinlik konusunu bilemedim.. DIger kalan ivir zivirlara karar verdim sayilirda yurt disinda istanbula gelicem gelinlik bakmaya tesetturlu nereye gitsem bilemiyorum.. Fatihi cok duydum,kadikoyu duydum bide eminounu var ama eminonundekiler kalitesiz olmasin diye korkuyorum..Siz nerden aldiniz gelinliklernizi yada nereye diktirdiniz? :18:

hoş buldum arkadaşlar..:3:
ee nasıl gidiyo hazırlıklar.çok az kaldı ya hem seviniyorum hem üzülüyorum :44: sizdede varmı aynı durum...
yaşadığım yerden farklı ve uzak bi şehre yerleşeceğim için hem hüzünlüyüm hem mutluyum

haklısın canım uzağa gideceksen hüzünlenmen normal.
hazırlıklar biraz hızlandı emin adımlarla ilerliyor canım.
senin hazırlıklar ne alemde?

Benimde düğünüm mayısta.Daha önceden aldığım çeyizlikleri dolaptan çıkarıp eksik olanları tespit ediyorum.Memleketimden uzağa gelin gideceğim.Aldığım tüm nevresimleri pikeleri evde yıkayıp ütüleyip hurca ya da çeyiz sandığına koyup öyle kendi evime götürmeyi düşünüyorum.Kayınvaldem hiç uğraşma aldıklarını kutularıyla götür,kullanacağın zaman açarsın diyor.Ben nevresimleri sık değiştirip farklı kullanmayı seviyorum.Sizler nasıl yapacaksınız?Ben kararsız kaldım kaldım.

hazırlıklar durmaksızın ilerliyor.bende aldığım ceyizlerimi çıkarıp eksik tespiti yapmakla meşgulum buaralar.aslına bakarsanız eksiklerede cok takmış durumda değilim.kirada oturacağım için çok fazla eşyaya aksesuara ihtiyacım yok.zamanlada alınır.
bugünlerde kiralık ev arama sürecindeyiz.tabi bizimki biraz sıkıntılı ilerliyor.ben memleketimdeyim, işten izin alamıyorum,nişanlım koşturuyor.gittiği baktığı evlerin karış karış fotografını gönderiyor bana o şekilde anlaşmaya çalışıyoruz.eşyalarımın nasıl gideceği konusunda şimdilik bi fikrim yok.annemle kafa kafaya verip biraz düşünmeliyiz:7:

kizlar topigi yeni buldum.. Bende mayis 2014te evleniyorum insallah da.. Gelinlik konusunu bilemedim.. DIger kalan ivir zivirlara karar verdim sayilirda yurt disinda istanbula gelicem gelinlik bakmaya tesetturlu nereye gitsem bilemiyorum.. Fatihi cok duydum,kadikoyu duydum bide eminounu var ama eminonundekiler kalitesiz olmasin diye korkuyorum..Siz nerden aldiniz gelinliklernizi yada nereye diktirdiniz? :18:

Canım hayırlı olsun, eminönü nü gelinlik konusunda hiç duymamıştım açıkcası fakat Fatih de istediğini bulacağını düşünüyorum.
Kadıköy ve pendikte de çok güzel gelinlikçiler var.Mesela ben Pendikde yonca moda eviyle anlaşacağım bu haftasonu sanırım
çünkü sorduklarım beni oraya yönlendirdiler.

Benimde düğünüm mayısta.Daha önceden aldığım çeyizlikleri dolaptan çıkarıp eksik olanları tespit ediyorum.Memleketimden uzağa gelin gideceğim.Aldığım tüm nevresimleri pikeleri evde yıkayıp ütüleyip hurca ya da çeyiz sandığına koyup öyle kendi evime götürmeyi düşünüyorum.Kayınvaldem hiç uğraşma aldıklarını kutularıyla götür,kullanacağın zaman açarsın diyor.Ben nevresimleri sık değiştirip farklı kullanmayı seviyorum.Sizler nasıl yapacaksınız?Ben kararsız kaldım kaldım.

Uzaktan gideceksen bencede uğraşma evine yerleştiğin zaman toptan yıkar yerleştirirsin dolabına.
Bende çeşit çeşit kullanmayı seviyorum ve öylede yapacağım eve yerleşince yıkayıp ütüleyip yerleştiricem.

fatihte güzel yerler var. face den sayfalarına bak istersen hasret moda mükemmel işler yapıyor. Nişanlığımı oradan almıştım. makyaj ve gelin başında da çok iyiler..

Canım hayırlı olsun, eminönü nü gelinlik konusunda hiç duymamıştım açıkcası fakat Fatih de istediğini bulacağını düşünüyorum.
Kadıköy ve pendikte de çok güzel gelinlikçiler var.Mesela ben Pendikde yonca moda eviyle anlaşacağım bu haftasonu sanırım
çünkü sorduklarım beni oraya yönlendirdiler.

Senin de hayirli olsun canim insallah icine siner gelinligin, en onemlisi o... Fatihte bende bulacagima inaniyorum aslinda da bilemedim iste insan sters oluyor ister istemez :) Aslinda ne istedigimi biliyorum hazir olarakda bulabilecegime inaniyorum ama sanki diktirmekten yanayim.. Birinin tavsiyesi uzerine gitmek daha iyi biraz daha rahat oluyosun ne cikar acaba diye korkmuyosun:) Kadikoy pendik taraflarinda tesetturlu bulabilirmiyim bilmiyorum 4 gunlugune gelicegim icin zaman kaybi yasamak istemiyorum hele hele de diktireceksem o yuzden sanki en mantiklisi tesetturluler icin fatih gibi ama.. Ay ne cok konustumm...

Merhabaaa...

17 mayısta evleniyorum ALLAH'ın izniyle. Her ayrıntıyı önceden uzun uzun düşünüp araştırıp ayarlayan biriyim. o yüzden sürekli heyecan halindeyim :) çeyiz hazırlıklarım neredeyse tamam. Rabbim hepimizi mutlu etsin :3:

Ben de kayınvalıden gıbı dusunuyorum. Hepsi kutusunda katlı zaten. hiç açmicam.Kullanacağım zaman yıkar utuler kullanırım. hatta ben butun havlularımı liflerimi başörtülerimi patiklerimi de teker teker paketledim evime de öyle yerleştiricem. kullandıkça paketinden çıkarıp bi daha paketlemicem. eşyam çok tozlanıp kirlenmelerini istemiyorum. sana da tavsiye ederim. ben de uzaga gidiyorum Allah yardım etsin..

Son düzenleme:
fatihte güzel yerler var. face den sayfalarına bak istersen hasret moda mükemmel işler yapıyor. Nişanlığımı oradan almıştım. makyaj ve gelin başında da çok iyiler..

Oyle yapiyorum hatta elimde fatihte guzel gelinlik diktiren moda evleriden bi liste var:) 4 gunde ben ancak o magazalri gezerim:) bide onun karar verme asamasi var:) HAsret modayla, nuasi cok fazla duydum.. Bide su edirne kapi tarafina giderken son bi gelinlikci mi ne varmis onuda met ettiler ama adini hatirlamiyorlar mis..

Oyle yapiyorum hatta elimde fatihte guzel gelinlik diktiren moda evleriden bi liste var:) 4 gunde ben ancak o magazalri gezerim:) bide onun karar verme asamasi var:) HAsret modayla, nuasi cok fazla duydum.. Bide su edirne kapi tarafina giderken son bi gelinlikci mi ne varmis onuda met ettiler ama adini hatirlamiyorlar mis..

Nasıl bi gelinlik istiyorsun peki :) Ben baştan sona fransız danteli olsun istiyorum. Nişanlıgım çok abartılıydı gelinlikde biraz masum bi hava vermeye çalışıcam :1::1::1:

Nasıl bi gelinlik istiyorsun peki :) Ben baştan sona fransız danteli olsun istiyorum. Nişanlıgım çok abartılıydı gelinlikde biraz masum bi hava vermeye çalışıcam :1::1::1:[/Q

gogus kisminda yada kollarda biraz fransiz danteli kullanicam hemen gosgus altinda da 8 cm lik toz pembe tonarinda bir kusak ondan sonrasinda gelinligin etek kismi yavastan kabartma olucak... Etek kismin komple tul olucak o tullerinin uzerine fransiz danteli islemeleri olucak (abartisiz tul komple fransiz dantaliyle kaplanmayacak) etegin ucuda komple fransiz danteli olucak... Eee tabi duvakda gelinligin kuyrugunda uzun olucak en onemlisi :)

meltemsmh oldum olasi sade gelinlikleri sevmisimdir cok asli duruyorlar baska bi havasi var sade ama sik gelinliklerin bence dogru tercih ...

Gelinligi diktireceksen provalara katilman gerekiyor o kadar zamanin olacak mi istanbul da

bende daha gelinlik bakmadım ne yapcam ben yaaaa uufff

Son düzenleme:
Anladım canım ama bir ara fırsat yaratmaya çalış.
En azından modellere bakarsın. sonrada karar verirsin.

Önümüzdeki hafta bakmayı planlıyorum Allah nasip ederse.. Sen ne durumdasın seninde az kalmış düğüne:16:

Back