aaaa 25 mayıs kandilmiymişşş ucuz yırttık az kalsın onu yapacaktık bizde
Bizim nikah olacak sadece canım dügün istemiyoruz ikimizde
Gelinlik dikilecek 2 hafta önce karar verdim
Nikah gününü aldık yani ayırttık tanıdık aracılıyla evraklarımız tamam sadece şubatta gidip evrakları teslim etmemiz gerekiyormus..
fotografcı tamam
kına mekanı tamam
kına malzemeleri tamam
ceyizler tamamlanıyor sürekli birseyler alıyoruz işte :44: sende durumlar ne ?
Evet öyleymiş canım bizde salon bakmaya gittiğimizde ögrendik :)) Ohh ne güzell walla bzde nikah ıstedık nişanlımla ama birimiz evin bir kızı birimizde evin bir oglu olunca bizimkiler düğünde düğün diye tutturdular mecbur düğüne karar kıldık.
Fotoğtafcı tamam gibi dış cekimmi iç mi ben karar verdimde nişanlım kararsız :)
Kına icin hicbirsey hazırlamadm dha çeyiz içinde önceliği olanları aldım gerisi artık eve gecince tamamlarim dıye dusunuorm cunku cevremdende inanılmaz hedıye yagıor hepsınden cıfter cıfter olsn istemiyorum. Gelinliğim icin subatta bakmaya baslıcam nikah ıcınde subatta basvuru yapacagız,doktora martta gideceğim evi mat sonu gibi bakmaya baslayacagız. Sonrada nasipse kısmetse dugun tarıhını beklemeye devam edecegiz :))
Kızlar ben sizin gibi düşünmüyorum..gerci bu tamamen maddi durumla alakalı ben uzun zamandır ceyiz yapıyorum ve iyikide yapmısım diyorum..durum gösteriyorki evlendikten sonra ilk yıl özellikle eve eşya falan alamayız ona verecek paralar baska yere lazım..elimden geldigince alıyorum şuanda hatta topigim var beklerimtabi eger evlendikten sonra alacaklarınız sizi zorlamazsa o zamanda alabilirsiniz
eğer gelinliğini hazır almayacaksan geç kalmaya başladın nedir bu rahatlıkşaka bir yana gelinlik uzun bir süreç malesef begendiğin ile sana yakışan aynı olmuyor bu durumda arastırmalar uzun suruyor gidip bir kaç tane dene modelını belırle dıkım surecıne gore gerısını ayarlarsın
çeyiz topiğinde görmüştüm çeyizlerini maşallahın var baya detaylı
Kızlar ben sizin gibi düşünmüyorum..gerci bu tamamen maddi durumla alakalı ben uzun zamandır ceyiz yapıyorum ve iyikide yapmısım diyorum..durum gösteriyorki evlendikten sonra ilk yıl özellikle eve eşya falan alamayız ona verecek paralar baska yere lazım..elimden geldigince alıyorum şuanda hatta topigim var beklerimtabi eger evlendikten sonra alacaklarınız sizi zorlamazsa o zamanda alabilirsiniz
bizimkilerde dedi ama sadece dediler canım önemli olan bizim fikrimiz ayol demek ama sizinde içinizde varmısEvet öyleymiş canım bizde salon bakmaya gittiğimizde ögrendik :)) Ohh ne güzell walla bzde nikah ıstedık nişanlımla ama birimiz evin bir kızı birimizde evin bir oglu olunca bizimkiler düğünde düğün diye tutturdular mecbur düğüne karar kıldık.
Fotoğtafcı tamam gibi dış cekimmi iç mi ben karar verdimde nişanlım kararsız :)
Kına icin hicbirsey hazırlamadm dha çeyiz içinde önceliği olanları aldım gerisi artık eve gecince tamamlarim dıye dusunuorm cunku cevremdende inanılmaz hedıye yagıor hepsınden cıfter cıfter olsn istemiyorum. Gelinliğim icin subatta bakmaya baslıcam nikah ıcınde subatta basvuru yapacagız,doktora martta gideceğim evi mat sonu gibi bakmaya baslayacagız. Sonrada nasipse kısmetse dugun tarıhını beklemeye devam edecegiz :))
al alda bitmiyor canım inşallah biter :18:dedigim gibi evlendikten sonra onlara para harcayamamçeyiz topiğinde görmüştüm çeyizlerini maşallahın var baya detaylı
yaa merak ettim bende bakayım su topige :)
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, düğünümüzeee azzz kaldıııııııı hazırlıklarr tam gazzz devammıııı
Benimde 30 MAYIS 2014 beyaz eşyalar tamam mobilyalar tamam balayı tamam nikah işlemleri tamam gelinlikte birdahaki ay başlıyoruzzz malum şu son kalan kilolarımın gitmesi lazım
bizimkilerde dedi ama sadece dediler canım önemli olan bizim fikrimiz ayol demek ama sizinde içinizde varmıs
neden kararsız güzel olur ya yani inşallah
canım sen yinede alacaklarını al bizim cevrede insanlar ya dantel getiriyor yada kase borcom bardak falan
al alda bitmiyor canım inşallah biter :18:dedigim gibi evlendikten sonra onlara para harcayamam
tabi gel buyur
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, düğünümüzeee azzz kaldıııııııı hazırlıklarr tam gazzz devammıııı
Benimde 30 MAYIS 2014 beyaz eşyalar tamam mobilyalar tamam balayı tamam nikah işlemleri tamam gelinlikte birdahaki ay başlıyoruzzz malum şu son kalan kilolarımın gitmesi lazım
Hayırlı olsunn canımmm =)
canım biliyormusun o çeyizlerin içinden sadeceMasallahı var çeyizinin canımm güle güle kullan walla benim arkadaslarım komsularım battanıye yatak örtüsü pasta takımı gibi seyleri aldılar ki gelenler arasnda daha hiç borcam görmedim borcamda almadım getiren olur dıye bakalım o sanslı kişi kim olacak :))
Teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun
canım biliyormusun o çeyizlerin içinden sadece
3 takım bardak babam + birde dograma seti
1 takım yine cam bardakla +2 kişilik kahve fincanı cook önceden arkadaslarımdan hediye bu kadar gerisi hep ben ve sevdigimin emegineden kimse bize birsey almıyor yav iki üç kişi nişandan sonra hediye getirmiş onlarda lif patik havlu yemeni çok lazım ya
canım biliyormusun o çeyizlerin içinden sadece
3 takım bardak babam + birde dograma seti
1 takım yine cam bardakla +2 kişilik kahve fincanı cook önceden arkadaslarımdan hediye bu kadar gerisi hep ben ve sevdigimin emegineden kimse bize birsey almıyor yav iki üç kişi nişandan sonra hediye getirmiş onlarda lif patik havlu yemeni çok lazım ya
Insanlar bi borcam tülbent tutkusudur gidiyor :) benim havlularımı bir arkadasım hedıye yapmıstı 20 tane daha havlu felan yaptırmadm ben ayrıca dogum gunumde işte dedigim gibi arkadasım battanıye aldı bir arkadasım yatak örtümü gecen sene sonuda bir arkadasım krcdan günlük yemek takımımı ay sagolsunlar benimkiler havludan felan uzaklar :)) darısı basına insallah hee birde kayınvalidem geleceği görmüşş bana mutfak önlüğü almıstı o suan sadece ev düzenimizi kuracagız nişanlımın tarafından bir kırık iğne dahi görmedim evimiz esyaları biz aldık beraber ödüyoruz lafa gelince herseyı yapıcaz edicez muhabbetndeler
Ahhh kuzum sendemiseni en iyi ben anlarım bende öyle yıllardır çalışıyorum iğnemden ipliğime ben aldım hem araba kredisi ödedim hemde çeyizimi yaptım araba dediğim babamın arabası evlenince benim olmıcak 10.000 tl az değil onlardan sadece beyaz eşyalarımı anktre fırınımı ocağımı birde mobilyamı istedim neler etmedilerki ama artık bende yokk kalmadı nasıl alayım deliricem resmen herşeyin en ucuzuna gidiyolar ne demek ya ben boşunamı kredilerini ödedim ne oldu onu biz almayız bunu yapmayız oldu ailem dahi olsa kimseye güven yok geçen akşam sinir krizi geçirdim sırf bunlar yüzünden yüzüğümü fırlattım annemin yüzüne bunlarmı sebep diye şimdi azda olsa o halimi gördükten sonra bişeyler yapıyolar ama bölemi olmalıydı şuan hiç birşeyden zevk almıyorum kriz geçirdiğim ertesi gün nişanlımın ailesi mobilyaları almaya gittik ağladım öfkemden bunlar ailede benimkiler ne diye birde krediye evlendikten sonrada devam edeceğim hakmı ?????? siz olsaydınız napardınız şuan ablam yüzüme bakmıyo sırf sen annemle babamı dolduruyosun yeter artık karışma bize sen kendi ailene bak çocuğunla ilgilen dediğim için annem tamam alıcaz diyo ablam ordan atlıyo ne gerek var almayın diye neymiş kendisi almış herşeyini o benim gibi değildi her ay 460 tl kredi ödemedi eşyalarını ödedi en lüksünden aldı onun kına salonunu ben ödedim set taktım düğününde bana ne faydası oldu bana tek bir iğne almadı al ablacım buda benden diye herşeyi geçtim tam tersi külfet oluyo yazıklar olsun onada..... Aklında kalan tek şey işten gelmişim kafam kazan gibi düğününe kalmış 2 hafta ütü yapıyodu bana yardım edermisin dedi bende ablacım çok yorgunum biraz dinleneyim dedim birtek o kalmış aklında ikidebir bir ütü dahi yapmadın diyor yazıkk okadar emeğime
canım sanlısın yineahh ahh canım öyleler ama napıcaksın bisey desen sorun olacak Rabbim hepimize kolaylık versin
ahh canım benim ya öyle öyle ailede olsa dedigin gibi yaniödemey bırak dicem kredi senin üzerinedir bırakamazsın ne kadar daha devam edecek kredi ablana ben bile sinir oldum ne karısıyosa onun beklentisi var heralde sen evlendikten sonra ailenden hem bakmazsa bakmasın cokta önemli degil benim ailemde buna benzer bendede aile dısında biri varki aynı ablan gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?