• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayıs gelinleri burada toplanalım...:)))

Düğün tarihiniz hayırlı olsun kızlar. :16:

kızlaaarr yılımız kutLu oLsuuun:16:
çook şükür geLdi bu iple çektiğimiz 2014:16:

inşallah sağLık,huzur getitir hepimize:nazar:

Merhaba canım...
Ben de İzmirdeyim.
Düğün mü nikah mı olacak canım?
Düğün ise yer tuttunuz mu?

tuğçeciğim yer tutmadık henüz diğer konudan da yazdım sana.. Bugün kesemize göre düğünmü nikahmı olcak karar verilcek canım.. Valla düğün özentisi bi tip değilim yani herkez kurtlarını dökcek düğünde sende para bayılcan olmuyosa zorlamamak lazım.. Bugün fuar golf ile kübana ya bakıcam.. 3e düşerlerse tutcam düşmezlerse keyifleri bilir yanii.. Sen naptın canım?:15:

mrb benim de 18 mayıs 2014 :16: Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, inş. hepimizin gönlüne göre olur herşey hayırlısıyla atlatırız:31:

ayy aynı gün evleniyoruzz:16: hazırlıklar ne aşamada ben süsü püsü halletim :31: gelinliğimide aldım pek bişey kalmadı :8::8:aminnnnnnnnnn valla inşallh çok güzel geçer şöyle dolu dolu eğlenceliii korkuyorumm problem filan olur diye :18:

tuğçeciğim yer tutmadık henüz diğer konudan da yazdım sana.. Bugün kesemize göre düğünmü nikahmı olcak karar verilcek canım.. Valla düğün özentisi bi tip değilim yani herkez kurtlarını dökcek düğünde sende para bayılcan olmuyosa zorlamamak lazım.. Bugün fuar golf ile kübana ya bakıcam.. 3e düşerlerse tutcam düşmezlerse keyifleri bilir yanii.. Sen naptın canım?:15:

Tabi ki canım bütçeniz neye el veriyorsa onu yapmanız en doğrusu olur.
Biz yerimizi aralık ayında tutmuştuk canım.
Sıra da nikah işlemleri için başvurmak var.

:9::9::9:
dimii o yeterrr :9::9::9:
*
ayrıca dilin alışınca öyle güzel diyosunkii
ben ilk zamanlar sohbete ortasından dalıyodum sırf anne baba demiim dieee :1::1::1:
sora başabaş kalınca hıkk mıkk mecbur diyosunn :35::35::35::35:

hıkk mıkk bayıldımm bu yoruma :)) Zamanla söylersin bende çok zorlandım hele annemle babamın yanında hiç diyemiyordum ya ikili muhabbete girmiyordum yada yüzüme bakmasını bekliyordum simdi alıstım gibi bise kimi zaman anne diorum kimi zaman teyze araya karısık :))

Merhaba Hanımlar,

Mayıs sonuna kadar ücretsiz düğün ve nişan hikaye çekimi yapacağım, İstanbul'da olup bu fırsattan yararlanmak isteyenlerin mesaj ile tarih ve e-posta bırakmasını rica ediyorum.

Sonrasında konsept, mekan vs. tüm detayları konuşmak için bir araya gelip, hikayenizi oluşturacağız. Kuaförden başlayıp tüm gün süren bu ölümsüz anlarınıza ücretsiz olarak sahip olmak için dönüş yapın.
Mutluluklarla,

ayy aynı gün evleniyoruzz:16: hazırlıklar ne aşamada ben süsü püsü halletim :31: gelinliğimide aldım pek bişey kalmadı :8::8:aminnnnnnnnnn valla inşallh çok güzel geçer şöyle dolu dolu eğlenceliii korkuyorumm problem filan olur diye :18:[/QU

evet aynı gündeyiz :34: söyle bir baktım da baya 18 mayıs var :) mayıs güzel bir ay bence ya evlilik için tam ideal, bahar, kuşlar, çiçekler, yeni bir hayat ;) Hazırlıklar güzel, baya bitti aslında ama daha gelinlik bakmaya fırsatım olmadı çeyizin son demleri işte :1: ama bitirdi beni bu çeyiz ne kadar emek isteyen, özen isteyen bir şeymiş öyle, hiç bitmeyecek sanıyorum bazen :14:

Son düzenleme:
slm kızlar benimde düğünüm 18 mayıs 2014 izmirde. hemen hemen herşeyi tamamladık gibi ama şu kuaför konusu bitirdi beni bi türlü karar veremiyorum devasa paralar ödeyecek kadar zengin değiliz. özellikle makyaj konusunda önerebileceğiniz anlaştığınız yerler var mı acaba? çoook teşekkürler şimdiden

kızlar benimde düğünüm 25 mayısta olacak ALLAH kısmet ederse :nazar::nazar: hazırlıklar başladıııı :36:

kızlar benimde düğünüm 25 mayısta olacak ALLAH kısmet ederse :nazar::nazar: hazırlıklar başladıııı :36:

Hayırlı olsun canım.
Benim de kısmetse 2 Mayısta.
İnşallah herşey su gibi akar ve herşey çok güzel olur hepimiz için. :16:

kızzlar selamm:3:
nasipse ocağı yarılamaya az kaldı yahu,ne çabuk geçti böyle hemencecik:44:

mayısss sende gel hemencecikkkkk:nazar::16:

Back