2014 mayıs gelinleri burada toplanalım...:)))

çok haklısın millet bi öğün yemek yiyecek bizler sonra sıkıntısını yaşıcaz bence de hiç gerek yok 3 saat için değmez :)

kusura bakma tatlım ama konu komşu senin karnını doyurmuyor ! mutluluğuna destek olmuyor! başkaları için nişanlını ve ailesini ezme sakın yoksa yoktur ben buna çok karşıyım varsın 2 bilezik olsun ne kaybedeceksin ? adetler töreler eskidendi başlık parası vardı eskiden şimdi alınıyormu takılma bunlara nişanlını ve ailesini üç kuruş için ezme sonra sen çekersin acısını benden söylemesi

• 5.ay kala yapılacaklar
  • Mutlaka bir kadın doğum uzmanına gitmelisiniz. Hem genel bir muayene olun, hem de doğum kontrolü hakkında bilgi alın. Doğum kontrolüne nikahtan daha önce başlamanız gerekebilir.
  • Eşinizle beraber sağlık kontrollerinizi yaptırın, kan tahlillerinizi unutmayın
  • Nikah için gerekli evrakları hazırlayın nikah gününüzü ve ne giyeceğinizi tasarlayın. Bazı ilçeler nikah günü için 6 ay önce başvurulmasını istiyor. Bağlı bulunduğunuz belediyenin ne zaman tarih vermeye başladığı mutlaka sorun.
  • Gelinliğinizi seçin hatta bir kaç moda evi gezip vücudunuza uygun gelinliği bulun
  • Gelin saçı ve makyajına karar verin iyi bir kuaför arayışına başlayabilirsiniz
  • Nişanlınız için damatlık bakın modeline karar verin özel dikim istiyorsanız profesyonel bir terzi ile görüşmeye başlayın
  • Düğün bütçenizi oluşturun son dakika süprizleri ile karşılaşmayın
  • Düğün fotoğrafçınızı ayarlayın bir çok çift sizinle aynı gün evleniyor olabilir en güzel gününüzde en güzel anılarınızın biriktiğini unutmayın
  • kına gecesi için konsept ve mekan bakmaya başlayın profesyonel bir yardım alacaksanız organizasyon firmalarından fiyat ve demo isteyin
  • Erken rezervasyondan yararlanmanın tam fırsatı rüya gibi bir balayı için elinizi çabuk tutun
​benden bu kadar kızlar

hayatim ben yakin bi tanidigin dugununden hatirliyorum tanidiklari bi kuyumcudan kiralamislardi 10-15 bilezik, dugunun ertesi goturup geri vermislerdi , yani bence gerek yok boyle seylere yoksa yoktur ama ille de kolu komsu dersen imitasyon almaktan daha iyi bir cozum bence :)

Kizlarr izmirden selamlar bende Mayıs gelini olucam insallah evimiz esyalarimiz herseyimiz tamam sayilir tarih bekliyoruz bizim zor oldu biraz çok engel cikti hepsini aştık cok şükür umarim hepinizin hersey gonlunuzce olur birbirinize asla sırt donmeyin

Merhaba canım...
Ben de İzmirdeyim.
Düğün mü nikah mı olacak canım?
Düğün ise yer tuttunuz mu?

Selammmm kızlar bende bir mayıs gelini olrk aranıza katılim dedm hepınıze smdıden tek tek hayırlı olsn dıyorummm rabbım yar ve yardımcımız olsun bu guzel telaslarımızda

Selammmm kızlar bende bir mayıs gelini olrk aranıza katılim dedm hepınıze smdıden tek tek hayırlı olsn dıyorummm rabbım yar ve yardımcımız olsun bu guzel telaslarımızda

Hoşgeldin canım.
Senin için de hayırlısı olsun.
Rabbim yardımcımız olsun.

25 mayıs miraç kandili düğün salonu sahipleri söylemiyor bak bilgin olsun ben o yüzden 2 hafta öne çektim düğünümü

Evt canım öyleymiş bende yeni öğrendim güzel bir güne denk gelmiş hayırlısı böyleymış bizim düğünümüzün olduğu yer amcamın balo salonu oyuzden diğer günler full dolu bu nedenle denk gelmiş oldu neyse hayırlısı olsun dıelım senın adınada sevındım bıtanem mutlulklr sanada sımdıden

Mayıs gelinleri hazırlıklar ne durumda gelinliğinize karar verebildiniz mi çeyizleri tamamlayabildiniz mi ? Eminim ki herkeste heyecan had safadadır =)))

Mayıs gelinleri hazırlıklar ne durumda gelinliğinize karar verebildiniz mi çeyizleri tamamlayabildiniz mi ? Eminim ki herkeste heyecan had safadadır =)))

Ben daha gelinliğe bakmaya başlamadım canım.
Çeyizleri alıyorum süreç içinde işte.
4,5 ay içinde yetiştiririz diye düşünüyorum.
Valla bazen hayalmiş gibi geliyor. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…