hayırlı olsun mayısın 25'i miraç kandili canım bilgin olsun ben o yüzden 2 hafta öne çektim düğünümü
Benim soracağım çok soru var aslında ama nerden başlasam bilemedim??? Bizim ailede en son kim evlendi hatırlamıyorum bile haliyle düğün adet gelenek görenek işlerine çok uzak kaldıkBiz düğün salonu işini hallettik gelinliğimi de beğendim sayılır şimdi sizce hangi sıradan devam etmeliyim??? Yavaştan küçük ev aletlerine bakıyorum ama bazı dönemler çok indirim oluyor, sizce ne zaman almaya başlamalıyım??? hiii bi sorum daha var :) Küçük ev aletleri için homend almayı düşünüyorum ama beğenenler de var yerden yere vuran da garanti olsun diye braun mı alsam diye düşünüyorum ama bilemedim kararsız kaldım
Son olarak Ankara ve Kayseride düğünü olacaklar birbizimizle fikir alışverişi yapmalıyız diye düşünüyorum
kızlarrr günaydınnnnnkızlar yaa dış çekim ve gelinlik işini mart gibi halletmeyi düşünüyorum sizce geç kalır mıyım ??
dış çekim için geç kalmazsın nasılsa bu işi yapan bir sürü isim var illa ki biri ile anlaşırsın gelinlikte 1 ayda biter belki hazır gelinlik alırsın
aynen bende öle düşünmüştüm. gelinlik de büyük ihtimal hazır olcak çok kişi memnun değil dikimden o yüzden.
ben hazır aldım gelinlikçilere kızdığım için
neden kızdın canım
ilgilenmiyorlardı daha model göstermeden fiyat söylediler birde hepsi birbirini kötülüyor
hadi yaamel şimdi hatırladım yaa sen almıştın gelinliğini şöle balık tarzı çok şık bişidi :)
evet ben aldım 2 ay oldu
ii yapmışsın yaa en azından o derdin bitmiş darısı başımıza:)
benim çoğu eşyalarım bitti yemek odası ve tv kaldı çeyizler hazır sayılır biraz eksiği var sadece darısı başınıza
saol arkadaşım :) maşallah yaa. bizim daha ev de belli olmadığı için mobilya işine hiç girmedik beyaz eşyaları aldık bi onlar da bekliyo firmanın deposunda. bende öle mutfak eşyalarını tamamlamaya çalışıyorum işte
benimde belli değil ama kiracı olacağımız için büyük ev bakarız
:):):) aynen mantıklı :) bakalım ben daha bekliyorum cesaret edemiyorum. gerçi mobilya firmasında çalışıyorum dert deil:):)
mobilya firmasımı ne kadar iyi hangi markanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?