bende bir fiyat aldım dudagımda uçuk çıktı 7500TL indirimle 6500TL :) pazarlık sünnettir de gir konuya ben öyle yapıyorum nasılsa alternatifleri çok maşallah her eline makina alan fotografçı oluyor zaten benim istediğim düğün hikayesi çekimi
bu fiyat ne yaa
ben de şimdi araştırma yapıyorum mail attım bikaçına
**
bu arada benim de ilk düğün 31 mayıs
diğer topikten atlayıverdim biraz ama tanışabiliriz bencee
ben artık otel araştırmasına başladım şimdilik fena degil 2500 liraya otel buldum mesela
fotoyu hallettin mii :44::44:
*
otel nerde mesela hangi otel bu fiyattaki ?
ben kıbrıs istiyorum balayına ama bakalımm
bizimde 24.05.2013Bende 24.05.2013 :)) düğündaş olduukk :)
Eskişehirde tuttunuz mu acaba düğün mekanınızı?
evet canım tuttuk altınsaray düğün salonu. seninde mi eskişehirde olcak düğünün?
Çok sağol gizcim valla ne kadar teşekkür etsem az bu listeyi inceleyeceğim özellikle beğendim dediklerine daha dikkatli bakacağım. Bir de bir şey soracağım gelinlikle 1-2 hafta önce saç makyaj provası yaptığım gün fotoğraf çektirmeyi düşünüyoruz gelinlik çok kirlenir mi ya düğün gününe buna kafam takıldı ya da takılsa bir yerlere filan Allah muhafaza sökük mökük napacağız bilmiyorum.
slm arkadaşlar balayı için otelleri araştırıyorum ama kafam çok karıştı ya ne çok otel vartavsiyeleriniz var mı arkdaşlarr? bu arada benim düğünümde 18 mayıs :)
otel için booking.com a girin bakın özellıklerı ve fıyatları yazıyor otele rezerve yapın kafanız rahat olsun
slmmm kızlar herkese hayırlı uğurlu olsun 18 mayıs 2014 düğünümüz salonu tuttuk nihayet. izmirde fotoğraf ve kuaför tavsiye ederseniz çook sevinirim. tabi balayı da ayrı bi konu. kesinlikle marmaris düşünüyorum ama marmaris antalya ya göre seçenek bakımından bayaa sıkıntılı gibi???
hooopp ben de geldimm burayaaa
hazirana doğru kaymam vardı ama hepten mayıs gelini oldum ve sanırım topik sahibiyle aynı gün evleniyoruzz :123:
selam kızlar :)) bende mayıs geliniyim yehhuuu :) mayıs 25 mersınde mayıs 31 ankarada hazırlıklar nasıl gıdıyor ben hıc bısı yapmadım dugun salonlarını tutmak dısında ne yapmam gerekıyor acıkcası bılmıyorum :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?