Yuh 2500 ne ya çok pahalıymış ben de 1000-1500 arası maksimum düşünüyordum gizcim bu fiyat aralığında var mı fotoğrafçı?
bu fiyat aralığında var canım bak bu fotocuları araştır derim vallla ben 1000 tl ye kadar anca diyorum çünkü sürekli saçıyoruz biryerlere farkında olmadan gidiyor birşeyler
İREM TAŞTAN
PINAR GEDİKÖZER
BURCU ÇALIŞKAN beğendim
ESRA POZAN beğendim
ENMUTLU GÜNÜM.COM beğendim
NOBEL FOTO
SİBEL GÜRÜNEY
BÜLENT ULUÇAY
BAŞAK GÜRBÜZ DERMAN
7 RENK AJANS
SANEM YÜCESOY
ZÜLEYHA SARI
OKTAY BİNGÖL
BEYAZ SULTAN DURNA
ŞAHVER KOÇULU
KADİ ADIGÜZEL
DUYGU ŞAHİN
BİZİM DÜĞÜN HİKAYEMİZ
SERHAT SERTER
İSMAİL ÖZYURT
İNCE İŞLER
ÖZLEM TURAN
EFE BABACAN
Düğün Hikayemiz | Düğün Fotoğrafçısı Ankara | Düğün Belgeseli | Düğün Hikayesi
ESMA ALTAY
MUTLU MASAL
MERVE DAĞLI
HANDE KARAKAYA
ÖZGE DS
Pelin Erdogan
İkihayatbirkare
YELDA ÇALIMLI
UFUK SARIŞEN
Yuh 2500 ne ya çok pahalıymış ben de 1000-1500 arası maksimum düşünüyordum gizcim bu fiyat aralığında var mı fotoğrafçı?
giz mavisten fiyat aldım gold paketlerı 2500 bunun ıcınde
1 adet panaromık album
2 adet aıle albumu
1 adet cep aldum
2 adet dekoratf cerceve
60 adet fotograf
klip çekimi bütün gün çekim gold paketimiz oluyor 2500 tl fotoğrafın yanında klipde veriyoruz sadece fotoğraf çekimi 1500 tl
Çok sağol gizcim valla ne kadar teşekkür etsem az bu listeyi inceleyeceğim özellikle beğendim dediklerine daha dikkatli bakacağım. Bir de bir şey soracağım gelinlikle 1-2 hafta önce saç makyaj provası yaptığım gün fotoğraf çektirmeyi düşünüyoruz gelinlik çok kirlenir mi ya düğün gününe buna kafam takıldı ya da takılsa bir yerlere filan Allah muhafaza sökük mökük napacağız bilmiyorum.
canım bende fotoğrafı bir hafta önce 10 mayıs yapacağım ataşehir botanik parkı düşünüyorum gel aynı gün çektirelim yahu :))))
kirlenirse kuru temizlemeye veririrz ben altı komple tül alacağım tülü temizletmek kolay valla kimse tınblamıyor arkadaşım düğün günü foto çektirdi hep yemyeşil çimenler vardı gelinlikte ama napsın yaaaa .)
Olabilir aslında ben de kuaföre 10 mayıs için prova randevusu alayım valla ama o zaman fotoğrafçımızın farklı kişiler olması lazım aynı yerde aynı saatlerde . Bir kaç kare de iki çift olarak foto çekiliriz değişiklik olur.
fotoculaırmız büyük ihtimal farklı olur ama aynı yerde aynı saatte ilginç kareler çıkarabilirz ataşehir botaniği düşünüyormusun ayyy ben çok heyecanlanıyorum almor
fotoculaırmız büyük ihtimal farklı olur ama aynı yerde aynı saatte ilginç kareler çıkarabilirz ataşehir botaniği düşünüyormusun ayyy ben çok heyecanlanıyorum almor
gizz, canım bence pendik zümrüt' ü düşünebilirsin 1200 e yaptırdım ataşehir botanik yerine 2.bogaz köprüsüne yakın temavakfı var köprü Aayaklarının altında . ben orda yaptırdım ekstra kız kulesine gittik
yer güzelmiş canım manzarası felan yaa 10 mayuıs gibi çekilcez inşallah yağmurlu olmaz kapalı mekanda araştırıyorum yinede ya 1000 üstüne çıkmak istemiyorm çok pahalı heryer
fiyat alın canım paylaşalım burda pazarlık yapmayı unutmayın ama :) ben nişanda arkadaşım ücretsiz çekim yaptı ama normalde onlarda 1500 gibi bir rakama çekiyorlar
dün birkaç fotocudan fiyat aldım ama pazarlık nasıl yapıcam ki o payı bırakmıyorlar 2014 fiyatımız bu diyorlar yok yani indirim filan
ohh maşallah ne kadar erken almışsınız mobilyaları :) bekliyoruz fotoğrafları fikir olur
ne güzeel senin de mi farklı şehirler yoksa bizim kına izmir düğün eskişehirde.bizde netten araştırıyoruz eskişehire gittiğimiz zaman tutucaz inşallah mekanımızı
Bende 24.05.2013 :)) düğündaş olduukk :)Veee Biricik Nişanlımmmile bizim de düğün tarihimiz 24.05.2014
Mayıs Gelini olarak aranızda olmaktan çok mutluyummm
Bende 24.05.2013 :)) düğündaş olduukk :)
Aa:81: Artık benim de düğündaşım var
Hayırlı olsun, Rab'bim utandırmasın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?