2014 mayıs gelinleri burada toplanalım...:)))

25 mayıs kandıle denk gelıyor dugun tarıhım 11 mayıs oldu ınsallah hava guzel olur

benim hiç bi hazırlığım yok malesef, uzak yere gelin gidicem diye hiçbi şey alamıyorum. ordan alıcam herşeyi, az bi plan yapmaya kalksam ailem daha 6 ay var ne planı yapıyosun diyolar. garip değil mi ya 6 ay nedir ki ? hiçbi hazırlığım yok daha benim

10 Mayıs tan kimler var

Lazer konusu işlenmiş. 12 Kasımda 2. seansım var. Daha önce gitmediğim için öyle pişmanım kiii
En kısa sürede başlayın kızlar. Koltuk altımda henüz hiç birşey çıkmış değil
Harika bişey

nereye gelin gidiyorsun canım 6 ay diyip geçme göz açıp kapatana kadar geçiyor zaman biz ufaktan başladık hazırlıklara

gelinliği vede balayı yerine karar verdik ama en büyük heycan gelinlikleri denemeye başladığımda oldu :)))

Tembel gelincikler sizi :) benim cok sukur hazirliklarim bitmek uzere beyaz esyalar alindi
Yatak odasi alindi
Dugun salonu tutuldu (cok ugrastim)
Gelinligimi aldim
Ceyiz zaten tamam
Geriye sadece koltuk takimi kiralik ev hali perde yemek masasi kaldi balayi icin arastirma yapiyorum erken rezervasyonlari takip edicem

nereye gelin gidiyorsun canım 6 ay diyip geçme göz açıp kapatana kadar geçiyor zaman biz ufaktan başladık hazırlıklara

İstanbuldan Iğdıra gidiyorum canım, çok zor uzaktan uzağa yapmak nişanlım askeri personel izinler de sıkıntı oluyo yarım yamalak halletmeye çalışıyoruz

allah kolaylık versin canım
bizimde salon tutuldu kına elbiselerimin dikimine başlandı mobilyalarımı seçtik beğendik birtek alması kaldı beyaz eşya ve çeyizin ufak bi kısmı hazır küçük şeyler kaldı gibi görünüyor ama toplanınca çok iş çıkıyor sankiii

Her şey şimdiden bitmiş ne güzel. Aralık ocak gibi gelinliğe bakmayı düşünüyorum ben de . Bir de bir şey soracağım biz de sizin gibi kira da oturacağız mobilyalar hemen hemen kafamda var ama sonuçta evin ölçülerini bilmiyoruz yatak odasını nasıl aldınız ev belli olmadan biz cesaret edemiyoruz şu an alırız da eve uymazsa diye. :26:

canım nacizane tavsiye vereyim benim görümcem son 1 ay kala aldı yatak odasını ev belli olduğu halde düşün :)))) yani rahat ol mobilyacılar kaçmaz paran olduğu sürece alırsın ki yatak odası risk bana göre 6 kapılımı 4 kapılımı büyük bir bilinmezlik o yüzden onun için ev tutulunca yapman daha iyi olucaktır

hattta komple eşyalar eve göre alınmalı istanbul şartlarında özellikle büyük eşya büyük ev demek canım

sağol tatlım salon işini hallettik biz de fotoğrafçı tamam kasımda izne gelicek o zaman da kına elbisesi bindallı kınada dağıtılacak şeyleri filan alcam. ufak tefek bornoz nevresim uyku seti havlu filan alıcam bıde

Gizcim fotoğrafçılar hakkında bir bilgin var mı? Onu daha hiç araştırmadım hangi fotoğrafçı iyidir fiyatlar nasıl pek bilgim yok açıkçası. nikahtan önce 18 mayısta çektireceğiz fotoğrafları kısmet olursa 11:30'dan 14:30'a kadar vaktimiz olacak.

bunda telaş etmene gerek yokkı :) yatak odası standart olcude alıyorsun sonucta kıralık ev degıl mı evını ona gore tutarsın canım dert etme ama buz dolabında standart olcu 70cm ona dıkkat edersın 78cm buzdolabı sıkıntı cıkarabılır mesela

Mayıs gelini miiiiii?
Ben de geliyim madem aranıza.

Evet genişlik standart 70 ona dikkat etmiştik alırken canım. Biz de 1 ay kala filan evi tutacağız tam o zaman sipariş versem yetişmez diye korkuyorum. Bir tanıdığım evlendi evlendikten tee 1 ay sonra anca geldi bazı eşyaları dedikleri tarihte tam teslim edemiyorlar bazen. Bu yüzden 2-3 ay önceden de alsak mı acaba demiyor değilim. Kiranın da bu sorunu işte hadi şimdi bir evi tut daya döşe bir iki yıl içinde taşınsan aldığın eşyalar başka eve uymayabiliyor, perdeler filan baştan yaptırılacak, taşınma sırasında eşyalar hasar görecek bunları da göz önünde bulundurmaya çalışıyorum .

Buu sebeplerden ötürü mobilyaları alırken daha ekonomik fiyatlı olanlardan yana kullanıcam tercihimi ben tatlım

canım bende şu sıralar araştırıyorum fiyat konusu vallla 1000 leri buluyor öyle ucuz değil napacağız bilmem onuda şimdi araştırıyorum ben şu sıra ayarlarsak uygun olur diye düşünüyorum

canım bende şu sıralar araştırıyorum fiyat konusu vallla 1000 leri buluyor öyle ucuz değil napacağız bilmem onuda şimdi araştırıyorum ben şu sıra ayarlarsak uygun olur diye düşünüyorum

İnternetten mi araştırıyorsun canım yoksa bir tanıdığın referansı ile filan mı? Burdan paylaşımda bulunalım o zaman hem düzgün hem de hesaplı fotoğrafçıları.

Buu sebeplerden ötürü mobilyaları alırken daha ekonomik fiyatlı olanlardan yana kullanıcam tercihimi ben tatlım

Ben de öyle düşünüyorum artık. Bari ileride bir şey olursa atarım yenisini alırım acımam paraya ama şimdi gidip 7000-7500 bir yatak odasına versem ve o taşınırken hele ki lake ise illaki çizilecek hele gardrop bir kere sökülüp tekrar kuruldu mu eskisi gibi olmuyor hiç bir zaman ona acıyorum en çok. :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…