oyyy gelinler lazerden bahsediyorlar haziran 22 de koltuk altına gittim daha yeni çıktı yakın zamanda gitmem lazım kol ve bacakta düşünüyorum ama özel bölgeye korkuyorum lazer tertemiz ediyor arkadaşlar güzel ve temiz bir yer bulup gidin derim
kızlar beyaz eşyalarımızı ve yatak odasını aldık sıra dıgerlerınde bahçelievler tarafında dugun salonu arayısımız devam edıyor
tesekkur ederım ama ogretmen evınde daha once cok yemeklı toplantılar organıze ettık bıraz ufak gelıyor bana orası
kızlar ne alemdesınız ben gelınlıgı aldım olegde ındırım var 1000 lıraya gıttım gelınlık aldım fırsatı kacırmayın
kızlarrr nasılsınızzzz?mayıs gelinleri olaraktan buay içinde halletmeyi düşündügünüz plan ve programlarınız nelerdir acabaaaa
mesela ben balayını kesinleştrmek ve nereyi istiorsak oranın erken rezervesini takip etmek istiorum sizn aklınzda bu ay halledilmesi gereken neler var acep?
Ne güzel aradan çıkmış oldu hayırlı olsun canım gelinliğin. Ben de ocak gibi diktirmeye başlayacağım nişanlığımı aldığım yerde diktirmeye karar verdim ocak en geç şubat ayında gel demişti gelinlikçi kadın.
Giziiim bende ilk seansıma gittim kasımda ikincisi var
genital+bikini+koltuk altı
Keşke daha önce gitseydim
canım kaısmdan sonramı gün almammız gerekecek bizim,bide ataşehirde kaydımızı aldırmamız gerekiyormuş sanırsam
bide snein diktirdiğin yer neresi idi bana söylemiştin ama aklımdan çıktı, ben gelinliği alıcağım yerde kına kıyafeti yaptıracağım tercihende senin nişanlıllğn gibi olucak bide bindallıyı eminönünde kaftan mağazasına diktireceğim kısmetse
aynı bizde hemen balayını halletme derdindeyiz inşallah fiyatlar uygun olur, almor siz pazartesimi gidiceksiniz balayına napıcaksınız aynı ügn evleniyoruz aynı yere gitme ihtimalimiz yüksek gibi
bu arada bende lazre tekrardan gitmeliyim koltuk altı ve bacak
kuzu ben genital ve bikiniden korkuyorum onlar kalır muhtemelen bacağa giderim ben herhalde
salonumuzu tuttuk ve 25 mayıs 2014 yılında evli ve mutlu olacagım inşallah
canım kaısmdan sonramı gün almammız gerekecek bizim,bide ataşehirde kaydımızı aldırmamız gerekiyormuş sanırsam
bide snein diktirdiğin yer neresi idi bana söylemiştin ama aklımdan çıktı, ben gelinliği alıcağım yerde kına kıyafeti yaptıracağım tercihende senin nişanlıllğn gibi olucak bide bindallıyı eminönünde kaftan mağazasına diktireceğim kısmetse
aynı bizde hemen balayını halletme derdindeyiz inşallah fiyatlar uygun olur, almor siz pazartesimi gidiceksiniz balayına napıcaksınız aynı ügn evleniyoruz aynı yere gitme ihtimalimiz yüksek gibi
bu arada bende lazre tekrardan gitmeliyim koltuk altı ve bacak
kuzu ben genital ve bikiniden korkuyorum onlar kalır muhtemelen bacağa giderim ben herhalde
En erken 6 ay önce gün alınabiliyor canım evrakların geçerlilik süresi 6 ay çünkü kadıköy evlendirme dairesinin sitesinde hesaplama vardı en erken 20 kasımda gün alabiliyoruz 18 mayıs için. Kadıköy'de söğütlüçeşme caddesinde flower modaeviydi benim nişanlığımı aldığım yer. Hem kadını da sevdim istediğim tarzda gelinliği de kumaşı, danteli de anlattım ocak şubat gibi başlayacağız. Balayını da kasım gibi filan ayarlamayı düşünüyoruz tabi turizm firmaları 2014 sezonunu açarsa bir an önce. Voyage belek ile kemer amara dolce vita luxry arasında kaldık . Bir de bakalım benim sözlümün bir kaç turizm firması sahibi tanıdığı var belki onlar başka uygun bir otel önerirlerse ya da balayını hediye etmek filan isteyen olursa güzel olur yani.Pazar evleniyoruz da gece evde olacağız biz sabah erkenden kalkıp pazartesi günü yorgun argın gidemeyiz o gün uyuyalım dinlenelim rahat rahat bavulumuzu hazırlayalım diyoruz salı günü gideceğiz zaten 6 gece 7 gün filan diye düşünüyoruz evlilik iznimiz 10 gün çünkü bir iki gün önce de eve döner yerleşiriz alışveriş yaparız. Nişan bitsin ben de başlıyorum lazere kısmetse. Bitsin bu hain tüyler.
canım babama sordum o bildiği için 6 ay önce dedi aynı senin gibi :) bakalım o zaman gelsin gün almaya gideriz biz ataşehirden alacağız sanırsam
not alayım ben onu gelinlikçiye kına abiyemide yaptırma niyetim var bakalım belki bende oraya giderim tavsiye ediyorsan, hatta beraber bile gidebilirz bende görmüş olurum
bizde balayı indirimi devreye girdiği anda kısmetse ayarlayacağız canım inşallah halledebilirz bizde
yaaa benim iznim var evlilik izni yıllık izinler felan ama nişanlım orda işe başlayalı bir sene olmadığı için problem yaşasın istemiyorum gerçi konuşacak o bizim evlilik gündüz olucak zaten evlenmeden önce balayı çantasını hazırlayacağız, biz gitsek sorun olmaz diye düşünüyorum
bakalım o zaman gelsinde düşünürüz çok heyecanlıyım
şu lazere bende bayram gibi gideceğim bacaklarımı halletmem lazım benimde
Bizim karışık gizcim. Ben avrupa yakasında otuyorum sözlüm anadolu yakasında. Evlenince de yine anadolu yakasında çekmeköyde oturmamız çok muhtemel. Çünkü sözlümün işi orada ben de şimdi tercihlerimde çekmeköyü başa yazacağım bir de orda acayip çok yeni kiralık evler var fiyatları da şehir merkezine göre uygun yüzde 90 ihtimal orada yaşayacağız evlenince. Nişanı avrupa yakasında zeytinburnunda la pacr de mariage de yapıyoruz düğün de anadolu yakası öncelikli ama nedense bizim kayınpeder ziganayı beğenmedi çok mahalle arası orayı insanlar bulamaz filan diye . Başka restaurantlara filan bakıyoruz. Halbukli zigananın fiyatı da çok uygundu.
ben sona bırakırsam,sanki stresten şarkılar kulağıma iyi gelmez gibi geliyor
abuk subuk bişi seçerim sonra,zaten herşeyden hemen pişman oluyorum,dedim bunu bari erkenden düşüneyim
inşallah güzel güzel atlatırız düğünlerimizi, en hayırlısı nasiptir inşallah hakkımızda kızlar
almor sanki beni yazmışsınben de avrupada oturuyorum nişanlım anadoluda nişanımızı zeytinburnunda yaptık düğünü de anadolu yakasında planlıyoruz çekmeköyden ev bakıyoruz benim atamamın olmasını bekliyoruz hehe bi an ben mi yazmışım acaba dedim anadoludan tutacağız galiba düğün için de. ama halen kararsızım florya tesislerine gidiyor aklım hep. karşısı için zor ama bizim için de karşısı zor. şaşırdım kaldım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?